tüp bebek tedavisi ve kilo artışı!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ligea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ligea

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
477
626
103
48
arkadaslar bu 2. Tedavim ; ilkinde de kilo sldım; şimdi de IVF tedavisinin 12. Gunundeyim; bir turlu doymuyorum; saglıklı besleniyorum ama bana mısın demiyor midem
O kadar arastırdım gonalf yan etki olarak bu çıkmadı karsıma, psikolojik mi?

Kilo sorununu nasıl hallettiniz bu surecte?

Şişiyor insan zaten

Bol su iç

Salatalık vs mevsimi de geçti

Havuç kabak çekirdeği ceviz badem ye

Ben gonalf te kilo alimi yaşamadım. Ama 5 gün klomem kullandım, hayatim zehir oldu. Bi terleme, bi deli gibi usume. Her yerim şişti ağzım burnum. Bi aglama, bi gulme. Dengem bozuldu. Neticede hormon ilaci, yapıyor olabilir.

Ben de aşılama tedavisindeyim
Hazirandan beri 2 kilo aldım
Ve senelerdir rahatca giyidğim pantolonlarımın ilk düğmesini araba kullanırken acıyorum:)
Şişme yaptı:)

Ben gonalf te kilo alimi yaşamadım. Ama 5 gün klomem kullandım, hayatim zehir oldu. Bi terleme, bi deli gibi usume. Her yerim şişti ağzım burnum. Bi aglama, bi gulme. Dengem bozuldu. Neticede hormon ilaci, yapıyor olabilir.
Klomenn beni de mahvetmişti
Nerdeyse intihar edecektim
İşyerinde bir hafta boyunca ağladım
Hatta korktum hamilelik böyle ise ben almayayım dedim:)
Beni de mahvetmısti adini duyunca kötü olurum hala

Yani ödem yapıyor zaten karın bölgesinde ve vücutta; onerdiğiniz gibi su içiyorum çok; ama bahsettiğim ayrıca bir de iştah patlaması; hamilelik gibi ( daha once 3 aylık kaybım olmustu) doymak bilmeyen bir mide

Klomeni hiç kullanmadım ama ruhsal ayarları da bozuyor bu hormonlar kesin; zaten manevi yönden zor bir tedavi; ben mesela gece felan su için kalktığımda hayattan nefret ediyorum; cok agır bir depresyon , anlamsızlık derin bir bosluk duygusu, sabah guneste yururken ise ben miydim gece o şeyleri dusunen oluyorum

Şişiyor insan zaten

Bol su iç

Salatalık vs mevsimi de geçti

Havuç kabak çekirdeği ceviz badem ye
Otelde kalıyoruz bu süreçte
Kuruyemiş zaten atıstırıyorum ama onun da sınırı var mecbur
En iysi biraz salatalık havuc depolamak
Tesekkurler

Klomenn beni de mahvetmişti
Nerdeyse intihar edecektim
İşyerinde bir hafta boyunca ağladım
Hatta korktum hamilelik böyle ise ben almayayım dedim:)
Beni de mahvetmısti adini duyunca kötü olurum hala
Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin. 32.haftaya geldik çok şükür. Ama hamilelik de çok farklı diyemem. Garip ruhsal degisimler, aglamalar, gulmeler, siskinlikler vs. Yine de güzel bir sebebi olması en büyük teselli

Boooool su için. Az su içmek vücutta su tutar, ödem yapar

Boooool su için. Az su içmek vücutta su tutar, ödem yapar

Ben kilo artışı yaşamadım gonal f kullanmadım menopur kullandım hoş hepsi hormon...
Hamile kalıncada bulantılardan 5-6 kilo verdim hala da o durumdayım

Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin. 32.haftaya geldik çok şükür. Ama hamilelik de çok farklı diyemem. Garip ruhsal degisimler, aglamalar, gulmeler, siskinlikler vs. Yine de güzel bir sebebi olması en büyük teselli
Sagol canım
İnsallah filmin mutlunson kusmına gecebiliriz biran önce bizler de
Kucagına sag salım al insallah

amin
inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız

Ben kilo almadım kilo aynı değişmedi ama acayip bir şişlik var özellikle karın bölgemde

Vücutta belli bir süre kilo alacaktır. fakat tez zamanda toparlarsınız eminim Kilo aldığınız için nede olsa hamileyim diyerek kendinizi kesinlikle salmayın. doğum sonrası kilolarınızı rahat verebilmeniz için gıda konusunda kontrolünüzü elden bırakmayın. Bunu derken aç kalında demiyoruz elbette. düzenli besinlerinizi takviyelerinizi mutlaka almalısınız.

Back
X