Tüp Bebek Tedavisinde Aspirinin Tiroid Hastalarında Kanı Çok Sulandırdığı Doğru mu?

hoceee

kuzucum
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
258
2
96
Konya
Arkadaşlar bende nodüler guatr vardı ve hormanlarım hep normaldi. Son tahlilde hipertiroid çıktı (Düşük TSH, tiroidin çok çalışması). Tüp bebek tedavisi yapıldı. Tedavide verilen standart aspirinlerin tiroid hastalarında kanı aşırı sulandırdığını ve bunun de gebelik için negatif olduğunu okudum bir yerde.

Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi???

Kimse aspirin kullanmadı mı tüp bebek tedavisinde bilgisi olan yok mu???kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

selamm hersey normalse pıhtılaşmayı engellemek için aspin veriyolar bende kullandım düşügü engelliyorrr buna doktor kara veriyoo ama kulanmak iyi ama problemine göre değisiııı tabiii

selamm hersey normalse pıhtılaşmayı engellemek için aspin veriyolar bende kullandım düşügü engelliyorrr buna doktor kara veriyoo ama kulanmak iyi ama problemine göre değisiııı tabiii

Teşekkür ederim canım pıhtılaşma için olduğunu biliyorum ama Tiroid problemi olanlarda negatif bir etkisi var mı diye merak ediyorum.. Kullandığım dönemde test için kan aldıklarında 10 dk falan sürdü kanın durması...:a015:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…