- 31 Mayıs 2020
- 16
- 29
- 38
- 36
- Konu Sahibi blanche angel
-
Merhaba, tecrubelerimiz ne kadar da benzer. Ben de Ipek hoca ve Semra hocaya cok guveniyorum. Umarim siz de biz de ve isteyen herkes guzel sonuc alir biran once.Bende 2 Kez bahçecide olumsuz tedavi süreci yaşadım. Çok uzun ama biraz özetleyecek olursam yaşım 26 sebepsiz infertilite bizim problemimiz. Bahçeci de doktorumuz Cem hocayı o kadar yoğundu ki inanın muayeneden sonra zar zor üzerimi toplayıp alelacele doktorun yanına gidiyordum. Tamamdır bir problem yok sıkıntı yok diyip 5 dk duramıyorduk doktor odasında. İlk tedavide 9 yumurtadan 1 tane döllendi o da 5.güne gitmedi. Doktorun açıklaması olabilir bir durum şanssız bir aya denk gelmiş olabiliriz dedi. Pek üzerinde durmadı. Neyse 2 ay sonra 2.tedaviye başladık ve yine 9 yumurta toplanıldı fakat bu sefer hiç döllenme olmadı biz şok olduk. E hani her şey yolunda, sıkıntı yok problem yok diyip geçiştiriyordu noldu şimdi? Doktor aradı açıklaması ilk defa başımıza sizin yaş grubunda olup problemi olmayıpta böyle sonuçla karşılaştığımız. 1 2 test istedi genetik onlarda temiz gelince, başka yapacak bir şey yok ortada dedi. Doğru düzgün açıklama yapamadılar. Ben İnternette araştırmıştım, döllenme problemine piezo yöntemi uygulanıyormuş. Bahçecide embriyolağa bu yöntemi söylediğimde, hanfendi ilk defa duyuyorum böyle bir şey her duyduğunuza inanmayın diyip ukalaca cevapladı. Çok bozulmuştuk eşimle. Para konusunda da resmen sömürdüler. 2.tedavide rahim dinlendirme olmuycak diye doktorun not almasına rağmen bankodaki arkadaş ısrarla rahim dinlendirme ücretini aldı. Tabi bizim tedavi iptal olunca parayı zar zor 2 hafta da iade ettiler baya uğraştırdılar. Bunun gibi daha birçok olay yaşadık orada. Daha sonra Memorial a geçtik Semra hanım ön görüşmede abartısız 2 saat ilgilendi konuştu. Konuyu açan arkadaşın anlattığı gibi 2 doktor ayrı ayrı not alıp değerlendirdiler ve biz eşimle buraya çok güvenerek başladık. İlk tedavimde 11 yumurta toplanıldı. 4tanesi döllendi. 3 tanesi 5.güne gitti hepsi kaliteli bir şekilde donduruldu. Bahçecide embriyoloğun bizimle dalga geçtiği yöntemle döllendi bizim yumurta ve sperm. Sonra arayıp demek isterdim, hani böyle bir yöntem yoktu ne oldu diye ama Allaha havale ettim. Sonra ilk transfer yapıldı o tutmadı. 2.transfer de kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi son embriyo kaldı onun transfer hazırlık sürecindeyiz. Rabbim inşallah bunu nasip eder de dön başa yapmayız. Bu arada burda da bir problem bulamadılar ama ilaç dozları bile bana özel uygulandı. Biz çok memnunuz ipek hoca doktorumuz herkese tavsiye ederim. Bahçeci işi ticarete dökmüş rastgele
Merhaba evet ben de benzettim sizi kendi yaşadıklarımıza. Kesinlikle çok iyiler güvenmek çok önemli zaten. Aminnn inşallah hayırlısıyla.. peki siz hangi aşamadasınız şuanMerhaba, tecrubelerimiz ne kadar da benzer. Ben de Ipek hoca ve Semra hocaya cok guveniyorum. Umarim siz de biz de ve isteyen herkes guzel sonuc alir biran once.
Ben malesef bebeğin gelişimi durduğu için kürtaj oldum sanırım 2-3 ay dinlenmem daha dogru olacak. Dondurulmuş embriyom var Bahçeci’den gelen ama endometriyozis ilerlediği ve yumurta rezervim azaldığı için belki transfer yerine yerine yeni bir yumurta toplama yapmayı seçerler. Kendimi hazır hissettiğimde İpek Hanım ve Semra Hanımın yönlendirmesi ile bir yol çizeceğiz sanırım...Merhaba evet ben de benzettim sizi kendi yaşadıklarımıza. Kesinlikle çok iyiler güvenmek çok önemli zaten. Aminnn inşallah hayırlısıyla.. peki siz hangi aşamadasınız şuan
Memorial de her gün bölüm başkanı ve tüm doktorlar toplanıp karar veriyor.. Hayırlısı bu memnuniyet konusu biraz farklı..bende bahçeci fulyada denedim doktorum mehmet beydi. Benim gördüğüm ileri yaş ve düşük rezervde iyi oldukları. zaten her hafta doktorla toplanıyormuş hastalara nasıl tedavi yapacaklarına birlikte karar veriyorlarmış kişiye özel yapılıyor bence hersey ben kendimi çok özel hissettim orda aldığım hizmetten de ilgiden de memnun kaldım
Allah yardımcınız olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsınız ama 10 yıldır tedavi görüyorum ilk denemem Memorial'de oldu kızım doğdu. Sonrasında doktorum başka hastaneye geçti peşinden gittım 4 deneme ve hep negatif. Dedim Semra hanıma bırakıcam kendimi yine geri geldim memorial. 2 deneme yaptım biri yine pozitif ama düşük oldu şimdi pgt sonucum geldi adet olmayı beklıyorum. Memorial tüp bebek olarak da diğer bölümler olarak da kalitesinden ödün vermeyen, içinde oldugumuz durumun farkında olup harika yakasımda bulunan para değil hasta odaklı bir hastane evet pahalı ama sonuna kadar hak ediyor.. Ameliyata girerken elimi tutan doktor başka biryerde görmedim..Bende 2 Kez bahçecide olumsuz tedavi süreci yaşadım. Çok uzun ama biraz özetleyecek olursam yaşım 26 sebepsiz infertilite bizim problemimiz. Bahçeci de doktorumuz Cem hocayı o kadar yoğundu ki inanın muayeneden sonra zar zor üzerimi toplayıp alelacele doktorun yanına gidiyordum. Tamamdır bir problem yok sıkıntı yok diyip 5 dk duramıyorduk doktor odasında. İlk tedavide 9 yumurtadan 1 tane döllendi o da 5.güne gitmedi. Doktorun açıklaması olabilir bir durum şanssız bir aya denk gelmiş olabiliriz dedi. Pek üzerinde durmadı. Neyse 2 ay sonra 2.tedaviye başladık ve yine 9 yumurta toplanıldı fakat bu sefer hiç döllenme olmadı biz şok olduk. E hani her şey yolunda, sıkıntı yok problem yok diyip geçiştiriyordu noldu şimdi? Doktor aradı açıklaması ilk defa başımıza sizin yaş grubunda olup problemi olmayıpta böyle sonuçla karşılaştığımız. 1 2 test istedi genetik onlarda temiz gelince, başka yapacak bir şey yok ortada dedi. Doğru düzgün açıklama yapamadılar. Ben İnternette araştırmıştım, döllenme problemine piezo yöntemi uygulanıyormuş. Bahçecide embriyolağa bu yöntemi söylediğimde, hanfendi ilk defa duyuyorum böyle bir şey her duyduğunuza inanmayın diyip ukalaca cevapladı. Çok bozulmuştuk eşimle. Para konusunda da resmen sömürdüler. 2.tedavide rahim dinlendirme olmuycak diye doktorun not almasına rağmen bankodaki arkadaş ısrarla rahim dinlendirme ücretini aldı. Tabi bizim tedavi iptal olunca parayı zar zor 2 hafta da iade ettiler baya uğraştırdılar. Bunun gibi daha birçok olay yaşadık orada. Daha sonra Memorial a geçtik Semra hanım ön görüşmede abartısız 2 saat ilgilendi konuştu. Konuyu açan arkadaşın anlattığı gibi 2 doktor ayrı ayrı not alıp değerlendirdiler ve biz eşimle buraya çok güvenerek başladık. İlk tedavimde 11 yumurta toplanıldı. 4tanesi döllendi. 3 tanesi 5.güne gitti hepsi kaliteli bir şekilde donduruldu. Bahçecide embriyoloğun bizimle dalga geçtiği yöntemle döllendi bizim yumurta ve sperm. Sonra arayıp demek isterdim, hani böyle bir yöntem yoktu ne oldu diye ama Allaha havale ettim. Sonra ilk transfer yapıldı o tutmadı. 2.transfer de kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi son embriyo kaldı onun transfer hazırlık sürecindeyiz. Rabbim inşallah bunu nasip eder de dön başa yapmayız. Bu arada burda da bir problem bulamadılar ama ilaç dozları bile bana özel uygulandı. Biz çok memnunuz ipek hoca doktorumuz herkese tavsiye ederim. Bahçeci işi ticarete dökmüş rastgele
Gerçekten üzüldüm allah inşallah bu sıkıntılardan sonra bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Hakkınızda hayırlısı olsun, çok şükür ki iyi bir ekibe emanetiz. En doğru zamanda başlarsınız elbetBen malesef bebeğin gelişimi durduğu için kürtaj oldum sanırım 2-3 ay dinlenmem daha dogru olacak. Dondurulmuş embriyom var Bahçeci’den gelen ama endometriyozis ilerlediği ve yumurta rezervim azaldığı için belki transfer yerine yerine yeni bir yumurta toplama yapmayı seçerler. Kendimi hazır hissettiğimde İpek Hanım ve Semra Hanımın yönlendirmesi ile bir yol çizeceğiz sanırım...
Amin inşallh hepimiz için hayırlısı olsun umarım. Hadi ya demek ki hem laboratuvar olarak hem de ekip olarak çok iyiler. Hepsinin ayrı ayrı emeği var. Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum ilk amaçları para değil çözüm odaklılar, diğer yerler gibi ticarete dökmemişler işi. Ne kadar güzel bir hekimin destek olup yakın davranması insan kendini güvende hissederAllah yardımcınız olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsınız ama 10 yıldır tedavi görüyorum ilk denemem Memorial'de oldu kızım doğdu. Sonrasında doktorum başka hastaneye geçti peşinden gittım 4 deneme ve hep negatif. Dedim Semra hanıma bırakıcam kendimi yine geri geldim memorial. 2 deneme yaptım biri yine pozitif ama düşük oldu şimdi pgt sonucum geldi adet olmayı beklıyorum. Memorial tüp bebek olarak da diğer bölümler olarak da kalitesinden ödün vermeyen, içinde oldugumuz durumun farkında olup harika yakasımda bulunan para değil hasta odaklı bir hastane evet pahalı ama sonuna kadar hak ediyor.. Ameliyata girerken elimi tutan doktor başka biryerde görmedim..
Cok tesekkur ederim samimi dilekleriniz icin, guzel haberleri paylasmak dilegiyle...Gerçekten üzüldüm allah inşallah bu sıkıntılardan sonra bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Hakkınızda hayırlısı olsun, çok şükür ki iyi bir ekibe emanetiz. En doğru zamanda başlarsınız elbet
Ben teşekkür ediyorum, amin inşallah hepimiz içinCok tesekkur ederim samimi dilekleriniz icin, guzel haberleri paylasmak dilegiyle...
Bende bahcecide 8 ay dır tedavideydim eşim Bülent beyde bende lale hanımda bugün negatifi gördüm şimdi bu yorumlar benim kafamı karıştırdı ilk adetle tekrar başlamak üzere konuştuk ama Semra hanımladamı görüşsem bilemedimCok tesekkur ederim samimi dilekleriniz icin, guzel haberleri paylasmak dilegiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?