Tüp bebek tedavisinde dış gebelik riski (başarılı ve düzenli beta-hcg değerlerine rağmen)

Olur böyle bişey mümkün ama şuda olur tüplerde bile olsa bunu ultrasonla görür kese rahimde değilse dış gebelik diyemez ancak tüplerde görürse dış gebelik diyebilir beta yükselmediyse eğer kese gözükmeyebilir

Dış gebelikte beta düzenli artmaz. Yazdığın şeyleri okuduğumda dehşete düştüm senin içinde olup yaşamana da çok üzüldüm.

Dış gebelikte beta düzenli artmaz. Yazdığın şeyleri okuduğumda dehşete düştüm senin içinde olup yaşamana da çok üzüldüm.
Biz de öyle biliyorduk. Biz de çok üzgünüz, Pazartesiyi bekliyoruz. Umarım keseyi görürüz.

Dış gebelik geçirmiş biri olarak beta düzenli artıyor rahim kalınlığım 25 falan vardı 10.000 e kadar gelmiş biri olarak söylüyorum iyi bir ultrasonu olup vajinal kontrol yaptığında direk gördü benim
Sol tüpde bebeğiniz deyip hatta ultrason fotoğrafını elime verdi acımasız doktor neden verirsin ki

Oluyormuş doktorum söyledi tüp bebektede dış gebelik riski varmış dedim tüp bebekte böyle bir şey yaşarmışım diye evet dedi

Oda gerçekten aymazmış yani. Bende ondan söz ediyorum dış gebelik diyor tamam da nerde oluşmuş kese onu demiyor mesela sende söylemiş arkadaşta öyle bişey dememiş dış demiş göndermiş iyi de nerede kese

Aynen öyle bana direk tüpde dedi yani gördü onun söylememesi garip vajinal ultrason da gözükür sadece eğer tüpteyse acıması yok

Dış gebelikte beta düzenli artmaz diyemiyoruz maalesef. 36’dan 3500’e betam 2 günde bir 2 katı arttı düzenli olarak. Sonuç: sol tüp yerleşimli ektopik odak. 1500’den sonra ultrason cihazının kalitesine ve tabii ki doktorun tecrübesine bağlı olarak muhakkak görülür o odak vajinal usgde.

Arkadaşlar tekrar merhaba, maalesef iyi haber almadık. Beta-hcg değerim düşüşe geçti (2 günde 4 kat düştü), kese ise hiç bir yerde yok. Sol tüpte genişleme varmış, muhtemelen orada oluştu dış gebelik, olmasa bile beta-hcg değerleri ve kese görünmemesi sebebiyle zaten sağlıklı bir gebelik olmayacaktı. Gebeliği sonlandırmak için ilacın ilk dozunu verdiler. Umarım 2. doza veya herhangi bir operasyona gerek kalmaz.

Hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, çok destek oldunuz.
Bütün güzellikler sizlerle olsun…

Aklımdaydınız. Bundan sonrası gönlünüzce çok iyi olsun, su gibi aksın süreciniz..

Çok geçmiş olsun. Beta aniden 400 e düştüyse nasıl dış gebelik olabilir belki sadece kimyasal gebelikti
Beni de geçen sene düzensiz artan beta HCG den dolayı kürtaja aldilar. Kürtajdan sonra beta hemen sıfırlandı. Patoloji raporunda da bebek çıkmadı. Yani boş yere kürtaj olmuş oldum ya sağlık bir gebelikti bozulmuştu ya da kimyasal gibi biseydi

2022 senesinde beta tam 2 kati artarken 7000 betada dis gebelik oldygunu ogrendim doktora duzenli artmaz benimki hep 2 kat artti dedim milyonda bir boyle bir ihtimal var demisti

2022 de birebir ayni durumu yasadim insallah kemoterapi ile sonlanir seninki cunku benim sonrasinda kese patladi ve 2 tupum de alindi. Rabbim yardimcin olsun seni en iyi ben anlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…