Tüp bebek tedavisinde embriyo transferi

Nevali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
315
124
103
38
Merhaba kızlar daha önce buna benzer konu açıp durumumu anlatmıştım kafamı karıştıran bir şey var 6 temmuzda yumurtalarım toplandı 11 temmuzda transferim yapıldı doktorum 5.gün embriyosu dedi ama ben anlamadım 6.gün olmuyormu birde transferden sonra bugün 4.günüm idrarde test ne zaman yapsam çıkar bilenler yardımcı olabilir mi

Ertesi gün 1 sayıyorsun. Tam 5. Gün taze transfer olmuşsun yani. İdrarda erken çıkıyor 5. Gün embriyosu ama çatlatma iğnesinin etkisi vardır sende o yüzden 12. Günden önce yapsan bile pozitif gösterir yanıltır. Doktorun verdiği tarihte yaptır yani hayırlı olsun

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim içimi rahatlattınız insan merak ediyor 22 temmuzda kan testi istedi ama daha 8 gün var en zoru beklemek

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim içimi rahatlattınız insan merak ediyor 22 temmuzda kan testi istedi ama daha 8 gün var en zoru beklemek
Rahat ol zaten tutcağı varsa tutuyo dondurulmuşun varsa hele ki daha rahat ol

Kiz kardesim 12. Gun transferden sonraki yani 12. Gun. Hcg si 5.9 cikti. Bugun olcum yapildi. Hüngür hüngür ağlıyor. Yukselmez mi hic mi umit yok...

Kiz kardesim 12. Gun transferden sonraki yani 12. Gun. Hcg si 5.9 cikti. Bugun olcum yapildi. Hüngür hüngür ağlıyor. Yukselmez mi hic mi umit yok...
Çok düşük bi ihtimal 5 üstü gebelik sayılıyor ama 5.9 kimyasal gebelik gibi duruyor.

Yaa.. çok üzgün zaten bi turlu teselli edemiyorum :(

Ertesi gün 1 sayıyorsun. Tam 5. Gün taze transfer olmuşsun yani. İdrarda erken çıkıyor 5. Gün embriyosu ama çatlatma iğnesinin etkisi vardır sende o yüzden 12. Günden önce yapsan bile pozitif gösterir yanıltır. Doktorun verdiği tarihte yaptır yani hayırlı olsun
Çatlatma iğnesi mi? Tüp bebekte o iğne kullanılmıyo, sizde kullanıldı mı konu sahibi

3. Günse bu değer normal. Önemli olan değerin kaç olduğu değil ikiye katlayıp katlamadığı. Takip etmeli iki günde bir artış takip edilmeli
Yaaa cok mutlu oldum. Ona da okuttum cok azzzz ümitlenir gibi oldu ama. Doktoru umitli konusmamis pek. Bend e çok üzülüyorum halinr. İnsallh bi mucize olur :dua:

Çatlatma iğnesi mi? Tüp bebekte o iğne kullanılmıyo, sizde kullanıldı mı konu sahibi
Taze transferde kullanılıyor tabi ki. Yumurtalar çatlatılıp toplanıyor döllenip transfer ediliyor

Merhaba kızlar daha önce buna benzer konu açıp durumumu anlatmıştım kafamı karıştıran bir şey var 6 temmuzda yumurtalarım toplandı 11 temmuzda transferim yapıldı doktorum 5.gün embriyosu dedi ama ben anlamadım 6.gün olmuyormu birde transferden sonra bugün 4.günüm idrarde test ne zaman yapsam çıkar bilenler yardımcı olabilir mi
Transfer gununu saymayin 9. Gunde silik cizgi cikmisti 10. Gunde beta 90 kusurdu. arkadaslarda soylemis zaten islem gunu sayilmiyor. İnsallah tutunmustur

Hımm bilmiyodum benimki dondurulmuş olduğundan, teşekkürler
Dondurulmadan önce yumurta toplanırken sende kullandın yani bende hiç taze olmadım transfer ama taze olanlarda etkileniyor geç yapmak gerekiyor o yüzden

Back
X