merhaba. bende tüp bebek yöntemi ile 2.denememde bebek sahibi oldum. 1. denememde benim başımada aynı olay geldi. embiryolar gelişmedi, yinede ya tutartsa hesabı transfer ettiler ve malesef olmadı... tüp bebek tedavisi görüp yinede sonuca ulaşamamak psikolojik açıdan çok çok büyük bir yıkım. bu tecrübemle size tavsiyem; bunu kendinize yaşatmamak için tüp bebek merkezinizi ve dr.nuzu çok iyi seçin. bu tedavide size bissürü hormon ilacı yükleniyor ,umutlanıyorsunuz, maddi boyutuda var tabi... tüm bunların boşa gitmemesi için seçim çok önemli. gerçekten bu alana gönül vermiş; spesifikleşmiş, çok klinik vaka görmüş hekimlere gidin. her özel hastane kendini tüp bebek merkezi gibi gösteriyor; kendinizi onlara teslim etmeyin!
benim 1. denememde hatam buydu.
2. denememde arkadaşımın tavsiyesi üzerine Prof.Dr. Engin Oral (florya ve nişantaşında muayenesi var) a gittim. Arkadaşlar kendini çok geliştirmiş ve inanın en ufak ayrıntıyı bile atlamıyor. zaten bahçeci kliniği ile çalışıyor ki bahçeci kliniği bu işin bir numarası. embiryo gelişimi için klinik çoook önemli. ehil ellerde olması gereken bir mevzu bu, sıradan kadın doğum uzmanları vaktimizi,psikolojimizi,mutluluğumuzu ve paramızı kaybettirmesin diye yazıyorum.
bu arada para demişken; ben bu doktor profösör çok pahallıdır felan diye ilkinde gitmemiştim, ilk gittiğim yerle arasında toplam maliyet olarak 500 tl farketti, üstelik ikincide embiryoları dondurup bir ay sonra transfer ettiler... Allah hepinizin yardımcısı olsun...[/QUOTE
Allah evladna saglikli omurlervnasip etsin.inş Rabbimin katında bizimde evlat sahibi olacagımiz yazilidir inş.Rabbim aratmasin çok zor.sabir ve dua elimizden gelen tek şey.bizde prof.diye seçtik. maddiyat bi kenara yıkımı toplamak çok zor. Bahçeci de erbil yagmur
hakkında bilgin var mı.Allah dualarımızı kabul etsin..