Yok ya asla stres yapmadım nasıl bir ağrı biliyor musun böyle karnıma dokunamiyorum dokunsam da dokundugum yere hemen kramp giriyor valla anlayamadım neden olduStres yapmışsındır hemen o kadar ağrı yapmaz bence. Ben 225 vuruyorum 150 de merional vuruyorum.Az yumurtam var. Benden yüksek doz olanı henüz çıkmadı.
Yumurtalar normalse normal de çok fazla dediyse bu doz fazla olabilir. Ohss riski olur. Ne zaman kontrol?Yok ya asla stres yapmadım nasıl bir ağrı biliyor musun böyle karnıma dokunamiyorum dokunsam da dokundugum yere hemen kramp giriyor valla anlayamadım neden olduyani benim yüksek doz almam iyi birşey mi ?? Doktor bugün vajinal muayene yaptı yumurtaların çok fazla ve çok güzel dedi ama yüksek doz verdi ben de kötü bir şey mi bu dedim anlam veremedim kendi kendime
Ay demee olmasın öyle bir seyy zaten iğneye düşünerek başladım göğüslerimde kist var yan etkilerinden herhangi bir kist ya da tümör varsa büyüme yapabilir risklidir yazıyorduYumurtalar normalse normal de çok fazla dediyse bu doz fazla olabilir. Ohss riski olur. Ne zaman kontrol?
Ben o konuya çok hakim değilim duymuştum o hassasiyeti sadece. Sen yarın da vur ağrın dayanılmazsa cuma bi git istersen.Ay demee olmasın öyle bir seyy zaten iğneye düşünerek başladım göğüslerimde kist var yan etkilerinden herhangi bir kist ya da tümör varsa büyüme yapabilir risklidir yazıyordukontrol p.tesi günü ohss olursa ben bunu nasıl anlarım vücut nasıl bir tepki verir ki
Yahu gerçekten çok mantıklı bir şey söyledin benim kafam durdu sanki çok uzak bir yer doğru söylüyorsun Ağrırsa kalkar giderim sonuçta artık tedaviye başladık muayene parası fln da yok oh mis sen bana kötü bir akıl vedinBen o konuya çok hakim değilim duymuştum o hassasiyeti sadece. Sen yarın da vur ağrın dayanılmazsa cuma bi git istersen.
Topiğimiz var gel.Yahu gerçekten çok mantıklı bir şey söyledin benim kafam durdu sanki çok uzak bir yer doğru söylüyorsun Ağrırsa kalkar giderim sonuçta artık tedaviye başladık muayene parası fln da yok oh mis sen bana kötü bir akıl vedinşaka maka inşallah vücudumda bir patlak vermeden atlarım iğne faslını
AA çok isterim ama ben buranın cahiliyim nasıl bulucamTopiğimiz var gel.
Etiketliyorum hemmen.AA çok isterim ama ben buranın cahiliyim nasıl bulucam
Aleykum selam canım tüp bebekle ilgili çok fazla bilgim olmamak la beraber bende tedavi gördüm yumurta toplamam oldu rahim dinlendirme aşamasındayız kısmetse ocakta transfer olucakKızlar selam tüp bebek tedavisine başladık eşimde sperm azlığı var ben de bir sıkıntı yok o yüzden bu yola girdik. Bugün gonal f ignesine başladım doktor bana 300 mg vuracaksin dedi eşim iğnemi vurdu fakat ben de karın ağrısı var ve artık dayanılmaz olmaya başladı aranızda bu ilacın yan etkisini gören oldu mu? Bir de bu forumda okuduğumda herkes çok düşük miligramlarla başlamış ben 300le başladım bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi HADİ ŞU GARİBE Bİ EL ATIN YARDIM EDİN FİKİR BEYAN EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLEERR
Aleykum selam canım tüp bebekle ilgili çok fazla bilgim olmamak la beraber bende tedavi gördüm yumurta toplamam oldu rahim dinlendirme aşamasındayız kısmetse ocakta transfer olucakKızlar selam tüp bebek tedavisine başladık eşimde sperm azlığı var ben de bir sıkıntı yok o yüzden bu yola girdik. Bugün gonal f ignesine başladım doktor bana 300 mg vuracaksin dedi eşim iğnemi vurdu fakat ben de karın ağrısı var ve artık dayanılmaz olmaya başladı aranızda bu ilacın yan etkisini gören oldu mu? Bir de bu forumda okuduğumda herkes çok düşük miligramlarla başlamış ben 300le başladım bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi HADİ ŞU GARİBE Bİ EL ATIN YARDIM EDİN FİKİR BEYAN EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLEERR
Hayirli olsun tatlım inşallah bebiş haberini de duyarız burdanAleykum selam canım tüp bebekle ilgili çok fazla bilgim olmamak la beraber bende tedavi gördüm yumurta toplamam oldu rahim dinlendirme aşamasındayız kısmetse ocakta transfer olucak
Dozuna anlam veremedim 300 ünite duyduğum en yüksek doz yanlış anlama ihtimaline karşı bi doktoruna ulaşmamı tavsiye ederim receteledigi mı o kadar günlük dozun mu o kadar kesinleştirmelisin
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haber vermek nasip olurHayirli olsun tatlım inşallah bebiş haberini de duyarız burdanyok zaten onun eğitimini hemşire sen aldık ve ben de ne olur ne olmaz diye ses kaydı aldım bir yanlışlık yok. Doktor reçeteye 450 mg yazdı bana 300mg vuracaksın dedi hemşire de aynı şekilde tarif etti
Bana p.tesi gel dedi yani dün itibari ile 5 gün sonraTeşekkür ederim canım inşallah güzel haber vermek nasip oluryani bi probleminin olmayıp bu kadar doz çok fazla zaten 2 gün de bir cagiriyor gittiğinde belli olur durumu yumurtalarımın ona göre doz ayarlaması yapar
Bilemicem canım benim doktorum pazartesi gittiysem çarşamba çağırdı hep 2 günde bir gittimBana p.tesi gel dedi yani dün itibari ile 5 gün sonraneden ara uzun acaba
Vardır bildiği birşey diyeyim kafamı bir de ona hiç takmayim o zamanBilemicem canım benim doktorum pazartesi gittiysem çarşamba çağırdı hep 2 günde bir gittim
Aynen öyle yap bakalımVardır bildiği birşey diyeyim kafamı bir de ona hiç takmayim o zaman
Canım bana da doktor aynı reçeteyi verdi.tam dört gün, günde bitane 300 mlg yaptım.bende korkunç baş ağrısı yaptı iğne olduktan üç saat sonra başlıyodu bilmiyorum iğne yan etki yaptı ya da stres yaptım.bu arada tedavin hayırlı olsun güzel güzel büyüsün yumurtaların insallahHayirli olsun tatlım inşallah bebiş haberini de duyarız burdanyok zaten onun eğitimini hemşire sen aldık ve ben de ne olur ne olmaz diye ses kaydı aldım bir yanlışlık yok. Doktor reçeteye 450 mg yazdı bana 300mg vuracaksın dedi hemşire de aynı şekilde tarif etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?