Tüp bebek tedavisinde hsg

Çok garip ya. Cidden neye göre istiyorlar merak ediyorum. Yani ege üniversitesi diyorum güveniyorum ama işte bi türlü engel olamıyorum iç sesime. Siz nerdesiniz bilmiyorum ama izmirdeki 3-4 tane özel hastahaneyi aradım. 3 tanesi fiyat bilgisi vermedi. Karataş 4000 tl diyor💆‍♀️ delirmişler. Nasıl çektiricem ben şuan ki durumda imkansız hayır kesin çekilmesi lazım deseler mecbur yaptırıcam. Öyle de demiyorlar. Çok masraf yaptık bu ay. Şuan için çektiremem. Devlet hastahaneleri de yapar mı yaparsa ne zamana yapar kalakaldım

Allah yardımcınız olsun ne diyim. Devlette neden düşünmediniz? Ege çok iyi bu konuda gayette ilgililer bi problem yaşamadım. Başarısızlığın sonucunu hastahaneye bağlamıyorum.
Merhaba ne yaptınız hsg çektirebildiniz mi ? Bende ege de tedavi görüyorum ilk denemem negatif sonuçlandı benimde malesef

Herkese merhaba;
Tüp bebek tedavisinde negatif sonuç yaşayanlardanı maalesef. Süreç ege ünivesitesinde başladı. Yaşım 35. Hepinizin yaşadığı süreci yaşadık aşağı yukarı. Negatif haberini bir kaç gün önce aldık. 4 tane dondurulmuş embriyo var. Kısmetse önümüzde ki ay şansımızı denemek istiyoruz. Kafama takılan bir şey var. Uzun süredir okuyorum yazılanları. Benden hsg (rahim filmi) istemediler. Kontroller yapıldı,amh hormon testleri herşeyim normal çıktı. Ama hsg ile ilgili bişey demediler ve istemediler. Tüplerin tıkanık olup olmadığı ultrosan muayenede yada hormon testlerinden anlaşılır mı ki? Kafama takıldı acaba tüpler tıkanık o yüzden mi tutmadı? Neden bir çok insandan isterlerken benden istemediler? Var mı böyle bişey yaşayan?
Merhabalar benim tüplerim kapalı hsg sonucu bu tespit yapıldı doktorum bana şu şekilde açıkladı önemli olan yumurta yumurta takibi yapacağız bir sorun varsa ilk onu düzeltip tedaviye başlarız yoksa tüplerde ya da farklı kısımda sorun var mı hsg ile anlarız demişti bence doktorunla konuşmalısın ve neden istemediğini öğrenmelisin

Back
X