- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.078
- 598
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Tutunmayı kolaylaştırıyormuş canım. Tedaviye başlarken de ye demişlerdi. Transfer olunca da doktor çıkarken bol avakado ye dedi. Hiç de sevmiyorum ama günde 1 tane meyve salatası ile yiyorumAvokado neden kullanılıyormuş canım
Hurafe mi bilmem tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Öncekinde demişlerdi yememiştim. Bu sefer onu da yiyeyim dedim. Bu tedavide tam doğal beslenme yaptım. Bakalım fayda edecek mi. Tutmasa da doğal beslenmeye devam edeyim belki ileride fayda edersebebi neymis?
Korkma canım hiçbir şey bilmeyeceksin bile. Uyumuş olacaksın güzel sayılarla kaliteli yumurtaların olsn insOpuya giriyorum kizlar. Valla çok korkuyorum... Bol bol dua edin olur mu
Amim inşallahKorkma canım hiçbir şey bilmeyeceksin bile. Uyumuş olacaksın güzel sayılarla kaliteli yumurtaların olsn ins
Hmm anladım canım bende yesem mi ki bilemedim ilk tedavim benimdeTutunmayı kolaylaştırıyormuş canım. Tedaviye başlarken de ye demişlerdi. Transfer olunca da doktor çıkarken bol avakado ye dedi. Hiç de sevmiyorum ama günde 1 tane meyve salatası ile yiyorum
Hadi gözün aydın, sabah dua ettim senin için. Güzel haberler gelsin inşallahÇıktım kizlar şimdi sağda 3 solda 2 yumurta almışlar. Taze transfer dedi. 6 ay önce doğum yapmana ragmen içerisi gayet iyi dedi. Salidan sonra hemsiler arayıp bilgi vereceklermis.
Allah razı olsun
Ah kıyamam hadi inşallah... Rabbim dualarinizi benim için kabul edip size de geri döndürsün inşallahHadi gözün aydın, sabah dua ettim senin için. Güzel haberler gelsin inşallah
Sen de internetten bak canım. Faydası olursa yemeye çalışHmm anladım canım bende yesem mi ki bilemedim ilk tedavim benimde
öncekilerde bana da onları yazmışlardı. Bu sefer estrofem yok niye yazmadı ben de merak ediyorum. Rahim kalınlığı seviyesinden dolayı mı bilemedimDr progestan fitil yazdı bı. Bir de estrofem yazmış bana sadece...
Bende arıyorum bulamadım yardımcı olurmusunzCanım bulamadiysanozelden yaz Ankaradayım ben kullanıyorum sana da kargolatalim
Rahim kalınlaştırma bir ilacmis bu . Neden yazmadı kiöncekilerde bana da onları yazmışlardı. Bu sefer estrofem yok niye yazmadı ben de merak ediyorum. Rahim kalınlığı seviyesinden dolayı mı bilemedim
yeterli kalınlıkta ise yazmayabiliyorlar yanlış bilmiyorsam. Çünkü kullandığım dönemde de günde 3-4 tane kullananlar vardı, bana 1 tane kullandırtmışlardı.Rahim kalınlaştırma bir ilacmis bu . Neden yazmadı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?