- 17 Nisan 2016
- 1.576
- 937
- 123
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Opudan sonra karnında şişlik olan var mı benim karnım çok şişkin hamile gibi çok sert bazen nefes almak zorluyor adet olunca geçer dediler
neden ikisini bir verdiler?Benim hem fitil hem de iğne. Progestan dex adı
Ben de anlamadım niye ikisini verdiler. Hafif kasık ağrım da var, bel ağrımda. İlaçlardan kaynaklı sanırım. Önceki tedavide jel de kullanmıştım.neden ikisini bir verdiler?
ben de gunluk progesteron ignesi vurunuyorum, burda genelde jel kullaniyor arkadasllar merak ettim baska igne kullanan var mi die. kasik vb agrin oluyor mu?
bende de kasik agrisi arada bel agrisi oluyor. igne vurunurken gerilmesen sorun yok ama bu sene ekstra igne geriyor beniBen de anlamadım niye ikisini verdiler. Hafif kasık ağrım da var, bel ağrımda. İlaçlardan kaynaklı sanırım. Önceki tedavide jel de kullanmıştım.
bende de kasik agrisi arada bel agrisi oluyor. igne vurunurken gerilmesen sorun yok ama bu sene ekstra igne geriyor beniBen de anlamadım niye ikisini verdiler. Hafif kasık ağrım da var, bel ağrımda. İlaçlardan kaynaklı sanırım. Önceki tedavide jel de kullanmıştım.
hemde nasillll :) ben birde yurtdisinda yasiyorum anlatamam sevgimiNe kadar uzak o kadar iyi diyorsun yani... Benim ki de 650 km uzaklıkta... Bayılıyorum bende kendilerine
Transfer oldu mu sizin. Benim cuma günü oldubende de kasik agrisi arada bel agrisi oluyor. igne vurunurken gerilmesen sorun yok ama bu sene ekstra igne geriyor beni
benim carsamba gunu oldu, 2 dondurulmus embriyo koydular. 6 hazirana kan icin randevu verdilerTransfer oldu mu sizin. Benim cuma günü oldu
Benim de 8 haziran test günüm. Benim tek taze 4.gün embriyosu.benim carsamba gunu oldu, 2 dondurulmus embriyo koydular. 6 hazirana kan icin randevu verdiler
hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz ins. son haftaya giricezBenim de 8 haziran test günüm. Benim tek taze 4.gün embriyosu.
Benim de 3.denemem.maalesef tek embriyom vardı. Her defasında sıfırdan başlıyorumhayirlisiyla guzel sonuclar aliriz ins. son haftaya giricezbenim bu 4.denemem 2 tane donmusum var. umarim onlar donmaya, ben de karnimdakilerle yola devam ederim :)
nasibinde varsa 10 da koysan tutmaz sen kafani buna hiccc takma Allahin izniyle gozunun bebegi de tutar ins. benim cift koysalarda tutmadi onceki o yuzden bu isler nasip tek cift onemli degilBenim de 3.denemem.maalesef tek embriyom vardı. Her defasında sıfırdan başlıyorum
İğne baş ağrısı yapıyor mu canımnasibinde varsa 10 da koysan tutmaz sen kafani buna hiccc takma Allahin izniyle gozunun bebegi de tutar ins. benim cift koysalarda tutmadi onceki o yuzden bu isler nasip tek cift onemli degil
ilk gunler hafif yapti gibi ama sonra olmadi, etkilerinde de bas agrisi yapar yaziyordu demek ki ondanmis dedim. ama kasik agrim genelde hep var arada da bel agrisi. senin bas agrin var mi?İğne baş ağrısı yapıyor mu canım
Benim de bugün var. Kasık ağrısı benim de var. Ilaçlardan oluyor. Transfer öncesi de vardıilk gunler hafif yapti gibi ama sonra olmadi, etkilerinde de bas agrisi yapar yaziyordu demek ki ondanmis dedim. ama kasik agrim genelde hep var arada da bel agrisi. senin bas agrin var mi?
bana agrikesici alabilirsin ihtiyac duyarsan demislerdi, sen agri kesici aliyor musunBenim de bugün var. Kasık ağrısı benim de var. Ilaçlardan oluyor. Transfer öncesi de vardı
Yok almıyorum. Parol alabilirsün dediler ama çok mecbur kalmadıkça kullanmayacağım. Avakado ye muhakkak dediler. Günde 1 tane yiyorumbana agrikesici alabilirsin ihtiyac duyarsan demislerdi, sen agri kesici aliyor musun
sebebi neymis?Yok almıyorum. Parol alabilirsün dediler ama çok mecbur kalmadıkça kullanmayacağım. Avakado ye muhakkak dediler. Günde 1 tane yiyorum
Avokado neden kullanılıyormuş canımYok almıyorum. Parol alabilirsün dediler ama çok mecbur kalmadıkça kullanmayacağım. Avakado ye muhakkak dediler. Günde 1 tane yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?