- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Sizin sonuçlar nasılAdetin ikinci günü gittim iğne başlandı pazartesi cuma gittim bir de bugun
Kızlar bugün kontrolüm vardı çok üzgünüm 5 yumurta gelişmiş onun haricinde de polip oluşmuş o yüzden yumurta toplandıktan sonra polip alınacakmış daha sonra dondurulmuş emriyo transfer edilir dendi
Ne kadar olmuş büyüklüğü söylediler miBenim de muhtemelen perşembe toplama işlemi yapılacak igneye devam
16 mm civarındaNe kadar olmuş büyüklüğü söylediler mi
Benim de tüm kontrolleri mi yapmıştı sorun yoktu nerenden çıktı anlamdım çok üzüldüm ama Allah tan hayırlısıBenimde yarın bakalım... Bir de ben gideyim ne diyecekler.Saks mavisi arkadaşımdan sonra içimi benimde bir korku aldı.
Normalde önden bı tedavi uygulamaları gerekiyor. Bende öyle oldu Ramazan'ın başında iki hap yazdı Dr. Depresyon a soktu beni o iki ilaç eşimle boşanma raddesine geldik. Ne kayanana bıraktım ne görümce...
O derece sağlam iki hap ti. Sizde neden onu uygulamadilar ki madem böyle bir durum vardı
Daha önceden yoktu şimdi oluşmuş iğnelrin etkisi sanırım
Benimde toplama işlemim perşembe günü olacak büyük ihtimalle
Canım benim ümitsiz olma vakti zamanı vardır bak hiç yunurta oluşmamış değil. Bu da güzel bişey hem dinlenmiş olursun...Benim de tüm kontrolleri mi yapmıştı sorun yoktu nerenden çıktı anlamdım çok üzüldüm ama Allah tan hayırlısı
Şimdilik 5 tanesi güzel büyümüş dedi, Bu akşam son gonal f dozunu vurucağım eğer perşembeye kadar bir kaç tane daha büyürse onları da toplarız dedi
Gebeliğine belki engel olur alsınlar temizlenir rahim. Gidisata güvenmek lazım. Bende daha önce aldırdım polip bir de tekrrlayanilen bir şey
Yumurtaların belli bir boyuta ulaşması gerekiyor ondan dolayı olabilir benim 2. Kontrolüm de 15 tane yumurta vardı bugün gittiğim de sadece 5 tanesi iyi durumda dedi doktoryaklaşık şubat ayından itibaren 2 kere aşılama ve bugün yumurta toplama yapıldı. önceki aylarda 4-5-6 yumurta varken bugün 2 yumurtanın 1 tanesi boş çıkmış :) çok mu yordum kendimi acaba diyorum. şubattan beri hormon alıyorum. doktor yumurtanın kalitesi iyi değildi diyor ama anlaşılabiliyor mu öyle bakınca bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?