- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
- Konu Sahibi Cadiiii03443
İkiz hatta üçüz olma ihtimali var hem hamilelik hem bakım çok zorCift embriyoda sansimiz daha yuksek neden Tek isteniliyor onu da anlamiyorum?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiz hatta üçüz olma ihtimali var hem hamilelik hem bakım çok zorCift embriyoda sansimiz daha yuksek neden Tek isteniliyor onu da anlamiyorum?![]()
ins bu sefer donmuşlar transfer edildi testte pozitifi gördüm digeri kan tahlilinde insPahalı diye açıkçası. Burda tüp bebek için 6 denemeyi sigorta karşılıyor (yumurta geliştirici ilaçları, fitilleri, çatlatma iğnesini, transfer öncesi verilen serumu vs de karşılıyor)
Ancak progesteron enjeksiyon iğnesini karşılamıyormuş. 4 kutu yazdı doktorum tanesi nerdeyse 1000 TL ye geliyor. Doktoruma etken maddeleri attım, muadil olup olmadığını sordum, ondan ok alınca da paketini 300 TL ye Türkiye’den getirtiyorum.
ABD sağlık sistemi zaten hiçbirşeyi ödememesiyle meşhur. Umarım çok uğraşmadan iyi sonuç alırsınız
Hakkında hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun inşallah üzülme vardır bunda da bir hayır bende tüp bebeğe başladığım da taze transfer dedi doktor sonra polip çıktı şimdi adet olup gitmeyi bekliyorum daha transferin ne zaman olacağı belli değilSelam kızlar benim transferim ertelendirahim duvarının içine giremedi doktorum çok uğraştı ama olmadı yarın histereskopiye gireceğim bir sonra ki adet de tekrar başlayacağız transfer aşamasına
benim de belirtilerim ilaç kaynaklı. 6.günüm. bugün stresliyim maalesef. Çarşambaya kadar zor geçecek
Gözünüz aydın olsunben dayanamadım yarın sabah yerine bu sabah testi yaptım. Simdi eşime soyleyip söylememe arasindayim Eki Görüntüle 3077620
Amin canım oncesinde pozitif görüp dusuk yasadigim icin bi sure sonra herseyimiz tedbirli ilerliyor. Suan kan vermeyi bekliyorum, sonra da kese su bu derken ins sonuna kadar gitmek nasip olur benim ve tüm isteyenlerinGözünüz aydın olsunİnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz
![]()
İnşallah aminAmin canım oncesinde pozitif görüp dusuk yasadigim icin bi sure sonra herseyimiz tedbirli ilerliyor. Suan kan vermeyi bekliyorum, sonra da kese su bu derken ins sonuna kadar gitmek nasip olur benim ve tüm isteyenlerin![]()
ins bu sefer donmuşlar transfer edildi testte pozitifi gördüm digeri kan tahlilinde ins
tesekkur ederim canim benim 6 haziran kan verme gunumçok sevindim kan testi gününüz ne zaman? Benim transfer sonrası 9. Gündü, 98 çıkmıştı ilk değer
Hayırlı olsun canım, gayet net görünüyor. Sürpriz yapacaksan imkanın varsa yarın kan ver öyle söyleben dayanamadım yarın sabah yerine bu sabah testi yaptım. Simdi eşime soyleyip söylememe arasindayim Eki Görüntüle 3077620
Ben de bugün dayanamadım kan verdim. Maalesef negatif benim.tesekkur ederim canim benim 6 haziran kan verme gunum
asil kan verme gunun ne zamandi? kana gecmediyse simdiden belli olmaz zaten..Ben de bugün dayanamadım kan verdim. Maalesef negatif benim.
Üzme canını, sonu güzel olsun biraz geç olsun. Rabbim çok bekletmesin hiçbirimiziSelam kızlar benim transferim ertelendirahim duvarının içine giremedi doktorum çok uğraştı ama olmadı yarın histereskopiye gireceğim bir sonra ki adet de tekrar başlayacağız transfer aşamasına
yok canim 6 haziran kan verme gunum gununde gidip kan veririm, ozamana kadar da Allah kerim. sen dr unu aradin mi sonucu soylemek icinHayırlı olsun canım, gayet net görünüyor. Sürpriz yapacaksan imkanın varsa yarın kan ver öyle söyle
Bugün 6.günümdü.8 haziran kan günüm. Ama olsa düşük de olsa bir değer çıkması lazımdı. 0.5 çıktı. O yüzden tutunmamış oluyorasil kan verme gunun ne zamandi? kana gecmediyse simdiden belli olmaz zaten..
Yok benim özel değil, doktorla irtibatım yok. Kan günü mecburen tekrar vereceğim zatenyok canim 6 haziran kan verme gunum gununde gidip kan veririm, ozamana kadar da Allah kerim. sen dr unu aradin mi sonucu soylemek icin
bu kadar erken kan vermedigim icin bilemiyorum canim ama nerdeyse bi hafta var erken vermissin sanki.Bugün 6.günümdü.8 haziran kan günüm. Ama olsa düşük de olsa bir değer çıkması lazımdı. 0.5 çıktı. O yüzden tutunmamış oluyor
ozaman daha net ogrenmis olursun, ozamana kadar ilaclarin varsa kullandigin ihmal etme devam etYok benim özel değil, doktorla irtibatım yok. Kan günü mecburen tekrar vereceğim zaten
Nasip ya nasip gerçekten ne bi adım öteye gidiliyor ne geriye Allah büyüktürHakkında hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun inşallah üzülme vardır bunda da bir hayır bende tüp bebeğe başladığım da taze transfer dedi doktor sonra polip çıktı şimdi adet olup gitmeyi bekliyorum daha transferin ne zaman olacağı belli değil
Amiinn kuzum inşallahÜzme canını, sonu güzel olsun biraz geç olsun. Rabbim çok bekletmesin hiçbirimizi
Devam edeceğim canım zatenozaman daha net ogrenmis olursun, ozamana kadar ilaclarin varsa kullandigin ihmal etme devam et