Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Pahalı diye açıkçası. Burda tüp bebek için 6 denemeyi sigorta karşılıyor (yumurta geliştirici ilaçları, fitilleri, çatlatma iğnesini, transfer öncesi verilen serumu vs de karşılıyor)
Ancak progesteron enjeksiyon iğnesini karşılamıyormuş. 4 kutu yazdı doktorum tanesi nerdeyse 1000 TL ye geliyor. Doktoruma etken maddeleri attım, muadil olup olmadığını sordum, ondan ok alınca da paketini 300 TL ye Türkiye’den getirtiyorum.
ABD sağlık sistemi zaten hiçbirşeyi ödememesiyle meşhur. Umarım çok uğraşmadan iyi sonuç alırsınız
ins bu sefer donmuşlar transfer edildi testte pozitifi gördüm digeri kan tahlilinde ins

Selam kızlar benim transferim ertelendi 😔 rahim duvarının içine giremedi doktorum çok uğraştı ama olmadı yarın histereskopiye gireceğim bir sonra ki adet de tekrar başlayacağız transfer aşamasına
Hakkında hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun inşallah üzülme vardır bunda da bir hayır bende tüp bebeğe başladığım da taze transfer dedi doktor sonra polip çıktı şimdi adet olup gitmeyi bekliyorum daha transferin ne zaman olacağı belli değil

benim de belirtilerim ilaç kaynaklı. 6.günüm. bugün stresliyim maalesef. Çarşambaya kadar zor geçecek
🙈 ben dayanamadım yarın sabah yerine bu sabah testi yaptım. Simdi eşime soyleyip söylememe arasindayim
1654180033146.webp

Gözünüz aydın olsun ❤️❤️İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz 🙏
Amin canım oncesinde pozitif görüp dusuk yasadigim icin bi sure sonra herseyimiz tedbirli ilerliyor. Suan kan vermeyi bekliyorum, sonra da kese su bu derken ins sonuna kadar gitmek nasip olur benim ve tüm isteyenlerin 🙏

Hakkında hayırlı vakit ne zamansa o zaman olsun inşallah üzülme vardır bunda da bir hayır bende tüp bebeğe başladığım da taze transfer dedi doktor sonra polip çıktı şimdi adet olup gitmeyi bekliyorum daha transferin ne zaman olacağı belli değil
Nasip ya nasip gerçekten ne bi adım öteye gidiliyor ne geriye Allah büyüktür
Üzme canını, sonu güzel olsun biraz geç olsun. Rabbim çok bekletmesin hiçbirimizi
Amiinn kuzum inşallah

Back
X