- Konu Sahibi Angel...baby
-
kızlar ya cok stresliyim allah nasip ederse temmuz 10 da ignelere baslıcam ama ben gecen tedavilerden kalan kilolarımla basım dertte su anda 80 kiloya yakınım:1no2: sürekli aklımda ya bu kilo ile tutmassa diye kendimi hep strese sokuyorum yani tedaviye baslamadan benim stres aldı basını gitti acaba sizler kac kiloydunuz yaptırırken ve bunun kilo ile alakası varmıdır:çok üzgünüm:
bende iremecem'e katılıyorum vitamin ilacını gece yatarken iç. böylece mide kazıntısından kurtulmuş olursun ben öyle yapıyorum. bir de kilo olayını çok fazla takma ben 59 kiloyum tedaviye başlamadan önce dr. bana da vücudun kilo almaya elverişli bu dönemde kilo almamaya gayret et verebiliyorsan 1-2kg. ver dedi. amaç hamilelik olduğunda üstüne daha fazla kilo binmemesi. herşeyin hayırlısı canım, kilo tabiiki çok sağlıklı değil ama bu dönemde tek bunu kafana takıpta gereksiz yere stres yapma kendine. Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin, bebişlerini kucağına aldığında daha rahat verirsin kiloları :)
hep şişkoydum şimdi daha da şişkoyummmmmmmmmmmmm
ya ne yapayım hamile kalınca herkez kilo alır bende 20 kilo zayıfladım
şimdide zayıflamak istiyorum ama diyette yapmak istemiyorum
evet canım 20 kilo verdim
5 ayda hemde
ozaman giydiğim eteklerim şimdi olmuyor düşünün
5 aylık hamileyken
hiç birini yapmak istemiyorum artık yoruldum 9 yıldan beri sürekli ilaç dr yemene dikksat et kilo alam
işte şimdilik böyle devam edeceğim biraz kendimi şimartayım 100 kiloyu geçersen
yaaaaaaaaaaaaa 100 kilo
kızlar ya cok stresliyim allah nasip ederse temmuz 10 da ignelere baslıcam ama ben gecen tedavilerden kalan kilolarımla basım dertte su anda 80 kiloya yakınım:1no2: sürekli aklımda ya bu kilo ile tutmassa diye kendimi hep strese sokuyorum yani tedaviye baslamadan benim stres aldı basını gitti acaba sizler kac kiloydunuz yaptırırken ve bunun kilo ile alakası varmıdır:çok üzgünüm:
saol canım sen nasılsın ya bende daha yeni girdim 2 gündür ev işleri felan giremedim tedavin ne asamada canım inş. hakkında hayılrısı olur tatlım bebişlerine kavusursun söyle ikizlerinle tatlımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?