- Konu Sahibi Angel...baby
-
Kızlar kiloyla benim de başım fena dertte. 2 ay önce eve bir koşu bandı aldık. Haftada 3-4 kez yürüyüş yapıyorum. Vucutta incelme var ama kilo aynı. Bu nasıl oluyor hiç anlamadım. Bugün Solgar'dan L-Carnitine aldım. O da çok pahalıymış ya. 1 kutusu 55 ytl. O da sadece15 günlük kullanıma yetiyor. Bakalım inşallah işe yarar kızlar.
Kızlar kiloyla benim de başım fena dertte. 2 ay önce eve bir koşu bandı aldık. Haftada 3-4 kez yürüyüş yapıyorum. Vucutta incelme var ama kilo aynı. Bu nasıl oluyor hiç anlamadım. Bugün Solgar'dan L-Carnitine aldım. O da çok pahalıymış ya. 1 kutusu 55 ytl. O da sadece15 günlük kullanıma yetiyor. Bakalım inşallah işe yarar kızlar.
Selam arkadaşlar
ben bu ay tedaviye başlamak istiyorum ama kilom 95 zor kilo veriyorum bu kiloda hamile kalan arkadaşlar varmı acaba ne olur acele cevap verin arkadaşlar
arkadaşlarım bir gerçek var yağ tuz şeker ve un bunları keştiğiniz zaman şaşıracaksınız kilolar nasıl gidiyor ben eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum çiğ sebze yemeye gayret ediyorum yiyemezsem
limon baharat veya sevdiğim sebzelerle tatlandırıyorum mesela çiğ kabak yiyemiyorum ama kerevizle rendeleyip sarımsaklı yoğurtla yiyebiliyorum karnıbaharı buharda haşlayıp yoğurtla yiyorum yumurtayı sadece haşlama yiyorum günde 1 dilim ekmek yiyorum 1 tatlıkaşığı sızma zeytinyağı alıyorum ve bol salata yiyorum 2ceviz 3kaysı 10fındık yiyorum ve kefir tüketiyorum haftada 2 kea fırında balık ve 1 kez tavuk yiyorum ve en çok da y.mercimekli bulgur pilavı ekmek yerine ve kilolar gidiyor deneyin
sera peki sen bu diyeti ne kadar sürdürdün ve kaç kilo verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?