Tüp bebek tedavisinde gebelik elde etmiş üyelerimiz bu konuda diğer üyelerimize umut olabilirler.
Anketimize tüm tüp bebek gebelerimizi ve annelerimizi bekliyorum.
Ankette nerde ben anlamadım
tablet kullanıyorsan göremeyebilirsin sayfanın başında anket var..
Birşey soracağım sana, eşimin morfolojisi 0, sayı yıkanmış 2, 5 milyon, ileri hareketlilik yıkanmış % 4 sence tüp bebek şansımız ne olabilir
Peki gebe kalmis fakat gebeligi devam etmeyenlerde kullanacaklarmi oy canim
sayimiz senden dusuk cnm ve suan gebeyim cok sukur fakat morfolojimiz bizim 1.ama bu 100 spermde bakilio belki sizin diger spermlerde morfolojisi iyi olan vardir.siz ilaclarla morfolojiyi yukseltmeye bakin.Birşey soracağım sana, eşimin morfolojisi 0, sayı yıkanmış 2, 5 milyon, ileri hareketlilik yıkanmış % 4 sence tüp bebek şansımız ne olabilir
oyladım canımçok şükür rabbim ilk denemem de nasip etti allahım herkeze bu duyguyu yaşatsın
hepimizin kandili mübarek olsun rabbim ettiğimiz duları kabul etsin rabbim bütün evlat isteyen kullarına tez vakitte nasip etsin inşş
sayimiz senden dusuk cnm ve suan gebeyim cok sukur fakat morfolojimiz bizim 1.ama bu 100 spermde bakilio belki sizin diger spermlerde morfolojisi iyi olan vardir.siz ilaclarla morfolojiyi yukseltmeye bakin.
sen şanslısın canım ilk denemede başarıya ulaştınız darısı diğer hanımların başına inşallah
aslında bu ve buna benzer detayları düşündüm ama anket genel bir bilgi vermek adına umutsuz olunmasın gebelik elde eden çok diye göstermek istiyorum...gebe kalmış ama sonlanmışlarda oylama yapabilir başarıya kavuşmuş hissediyorlarsa tabii...ben kimyasal gebelik yaşadım ama ankete katılmıyorum ne zaman kese ve kalp atışını görürüm işte o zaman olmuştur diyebilirim...sonuç olarak basit bir anket isteyen durumunu değerlendirir oylar canım...
Cnm suan morfoloji 0 olup gebe olan var aramızda rabbım ol dedıkten snra amelıyatla bırak mılyonları 2-3 adet sperm bulunup hamile kalanlar var tup bebekle sansın cok yuksek sen yurekten inan rabbıne guven bol bol dua et adak ada ve nazar dualarını oku. İnşallah guzel haberlerını vereceksin tez zamanda
sayimiz senden dusuk cnm ve suan gebeyim cok sukur fakat morfolojimiz bizim 1.ama bu 100 spermde bakilio belki sizin diger spermlerde morfolojisi iyi olan vardir.siz ilaclarla morfolojiyi yukseltmeye bakin.
Eşime keçi boynuzu kürü yaptım, birde proxeed aldık iki kutu bitirdi, üçüncüsünü yarım bıraktı içmeyecekmişkendini hasta hissediyormuş onu içince. İnşallah diğerlerin de iyi olan vardır dediğin gibi.
Cnm bende önce eşime ne duyduysam verdım e vıt argının proxeed vs ama degerler 40 milyondan 2 milyona dustu.tum ılaclar ı kestım sadece kecıboynuzu pekmezi ceviz fındık fıstık meyve gıbı dogal seyler yedırdım bol bol moral verdim olacak diye ınandırdım bu konuyu cok acmadım yanında aglamadım hiç aglarsm gızlı agladım.moral cok onemli erkeklerde .bırde kendılerını suclu hıssedıyorlar zaten.tekrardan degerler duzeldı.o ne ıstıyorsa neden mutlu oluyorsa onu yapın.deşarj olun bırlıkte.arada bebekle ilgili guzel seyler soyle ona mutlu olsn örnegın dekı inşallah şu özelliği sana çeker senin gibi şöyle guzel olur falan de bebek dogunca kesin seni benden cok sever de bak nasıl motıve oluyor. Siz bunları konusurken duyan rabbım emın ol sizi evlatsız bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?