- Konu Sahibi eminemelay
-
MRB.BEN HAFTAYA TEDAVİYE İLK ADIMI ATIYORUM.İNŞÇSONU HAYIRLI OLUR.RABBİM YANIMIZDADIR İNŞ.DİYEREKTEN.DOKTORUM YUMURTA REZERVLERİMİN DÜŞÜK OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ.İLAÇ TDVSİNİN YANI SIRA NASIL BESLENİLMELİKİ REZERVLER ARTSIN.BOL BOL SÜT MÜ İÇMELİ,YUMURTA MI YENMELİ YA DA BOL YEŞİL GIDA MI?DESTEK VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.kaydirigubbakcemile5
çok guzel bır baslık olmus. bende duyduklarımı ve uygulamaya calıstıklarımı yazayım
-çok bol su tuketılmesı onerılıyor
-ananas suyu ve kabak c ekırdegı tutunmada faydalıymıs
-sağlıklı beslenmeye ozellıkle meyva tuketımıne onem verılmelıymıs( hergun bır kırmıızı elma çok faydalıymıs)
-haftada bır gun balık tuketımıne dıkkat edılmelı. şimdilik bunlar bıldıklerım
ilginize tşk ederim.ama bizim buralarda taze ananas bulunmaz maalesef.:sm_confusedatates neden yenmez ki.dün akşam ve bugün menüde patatesli yemek var.kuruyemişlerden uzak durulmasını da hiç duymamıştım.ben aksine faydası olur diye bala ceviz ekleyip kahvaltıda yemeye başladım.kırmızı elma yerine golden elma olmaz mı?fisfisfisincir kürünü denedim.bir defasında 10-15 incir kullanmak pahalı oluyor.incirin kilosu 12 ytl.1 kilo bir hafta bile gitmiyor.ölçüleri eşit olcak biçimde azaltsak mı?yarım litre yerine 250 lt ve 6-8 incir yapsak olmaz mı acep?:jeyyar:
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun bitanem asitli içecekler kesinlikle yasakdı bol bol sebze ve meyve transferden sonrada bol bol kayısı yedim cnım hem kabızlığı önlüyo en önemli şeyde stresden uzak durmak canım inşallah hamiş haberlerini alırız
tedavın hayırlı olsun ınsaah guzel haberlerını alırız bal tarcın corekotu (cekılmıs corekotu)ıncır kurunu mutlaka dene bende 2 5 bardak suya 8 tane atıyorum ınanıyorum ınanarak ıcıyorum.gunde 1 tane elma yemenı tavsıye edıyorum .kuru soganı sumakla karıstır ye .allah emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsaah:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?