tüp bebek tedavisinde psikoloji

Ah harika harika cok sevindim baya da ilerlemissin canim iki ay tam aramiz baksana benim de bir tane donuk duruyor digeri de oglusum iste saglikla vaktiyle kucaklayalim insallah. Ikiz olmasi da ayri guzel ve surpriz olmus sana. Kolay geciyodur umarim ben tekiyle 20 hafta bulanti kusma yasadim

Evet canım ya çok şükür bugünlerimize
Maşallah sağlıcakla gelsin minik prensin
İnan ki ikiz olmasına rağmen çok şükür iyi geçti sadece sabahları ilk uyandığımda bulantım oluyordu şimdi o da azaldı ana halsizlik falan fazlaydı şu an enerjim de biraz iyi
Benim ikiz olduğu için belki Aralık ayının başı yada ortası da gelebilir tabi isterim 38. Haftaya kadar taşıyayım bakalım nasip benim ki de bir kız bir erkek dedi perinatolog doktorum

Bunları sadece yaşayan anlar. O kadar zor ki

Oh ne guzel canim masallah diyelim boyle de konforlu devam et insallah benim artik sicakla birlikte agirlasmalar basladi yavastan, bugunumuze cok sukur diyorum hep boyle motive olmaya calisiyorum bir kiz bir erkek harikaymis, kiz anneligini biliyorsun zaten simdi bir de oglusun olacak desene

Amin canım çok şükür
Kızım zaten çok istiyordu bir kızkardeşi olmasını çok şükür gönlümüze göre oldu
Ay evet bu aralar çok sıcak Rabbim kolaylığını versin inşallah
Bizim burası da Haziran sonuna kadar baya sıcaktı 40 dereceyi buldu fakat üç haftadır baya soğudu benim için çok iyi oldu çünkü hem hamilelik hem normal sıcaklık çekilmiyordu inşallah sizin taraflarda biraz serinler Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…