tüp bebek tedavisinde psikoloji

Ah harika harika cok sevindim baya da ilerlemissin canim iki ay tam aramiz baksana benim de bir tane donuk duruyor digeri de oglusum iste saglikla vaktiyle kucaklayalim insallah. Ikiz olmasi da ayri guzel ve surpriz olmus sana. Kolay geciyodur umarim ben tekiyle 20 hafta bulanti kusma yasadim

Evet canım ya çok şükür bugünlerimize
Maşallah sağlıcakla gelsin minik prensin
İnan ki ikiz olmasına rağmen çok şükür iyi geçti sadece sabahları ilk uyandığımda bulantım oluyordu şimdi o da azaldı ana halsizlik falan fazlaydı şu an enerjim de biraz iyi
Benim ikiz olduğu için belki Aralık ayının başı yada ortası da gelebilir tabi isterim 38. Haftaya kadar taşıyayım bakalım nasip benim ki de bir kız bir erkek dedi perinatolog doktorum

Bunları sadece yaşayan anlar. O kadar zor ki

Oh ne guzel canim masallah diyelim boyle de konforlu devam et insallah benim artik sicakla birlikte agirlasmalar basladi yavastan, bugunumuze cok sukur diyorum hep boyle motive olmaya calisiyorum bir kiz bir erkek harikaymis, kiz anneligini biliyorsun zaten simdi bir de oglusun olacak desene

Amin canım çok şükür
Kızım zaten çok istiyordu bir kızkardeşi olmasını çok şükür gönlümüze göre oldu
Ay evet bu aralar çok sıcak Rabbim kolaylığını versin inşallah
Bizim burası da Haziran sonuna kadar baya sıcaktı 40 dereceyi buldu fakat üç haftadır baya soğudu benim için çok iyi oldu çünkü hem hamilelik hem normal sıcaklık çekilmiyordu inşallah sizin taraflarda biraz serinler Amin

Yasemin çekmez memnun kaldım kendisinden iyi bilgili bir doktor
Canım merhaba ben Yasemin hoca'ya gitmeyi düşünüyorum yani Mardin'den İstanbul'a kadar sırf onun için gitmek istiyorum kendisini ınstagram'dan takip ediyorum ben bulunduğum şehirde tüp bebek yaptırmak içim yola çıktım fakat yüksek doz iğnelere rağmen yumurta elde edilemedi yani boş ve olgunlaşmayan çıktı. Neyse internette okuduğum kadarıyla bazı Doktorlar sadece hap ile tedavi ediyormuş düşük rezerv'li hastaları çünkü iğnenin kaliteye düşürdüğüne dair söylemleri var işte ben de Yasemin hocaya gitmek istiyorum acaba onun tavrı bu konuda nasıl bilgin var mı senin rezervin mi düşüktü nasıl bir tedavi izlendi

Bu süreci yaşayan bilir,ilk tüp bebek tedavisi gerekiyor dediklerinde rezervinin az oldugunu öğrendim,kabullenmesi çok zor oldu.3 denenem oldu döllenme olmadı,döllendi gelişmedi,sonra diyorsun hani tüp bebek çözümdü.ve çocuk istemiyorum diyen ben simdi niye bu kadar üzülüyorum bilmiyorum
Kendine üzülmek bence bu,çocuğu olmamış birine üzülürdüm,şimdi diyorum kendime üzülüyorum bu çok zormuş gerçekten.biri bana uğraşma dese yada olucak dese sanki rahatlayacağım.artıkaddi olarak ta denemek zor bizim için,hastaneler bu konuda fazla ticari fiyatlar sunuyor bence,insan bi uygulama duyuyor acaba bende sonuç değiştirmiyor diye aklımda kalıyor ama bununda sonu yok.mesele prp,egsozom vs hepside bir tedavi fiyatı kadar. Niye ben demek çok yanlış biliyorum ama yinede kendimi o kabullenişte göremiyorum.Allah herkese gönlüne göre versin yaşayan bilir,çevredekilerin evlat edinirsiniz,yada kabullenmem gerektigini söylemeleri beni daha da çok sinir ediyor.

Hikayeniz için üzgünüm, yaşamayanın anlayamayacağı şeyler bunlar malesef. Ben de bu başlığı açarken başıma geleceklerden habersizdim. Meğer çok daha büyük bir sınav bekliyormuş beni. Yedi aylık ölü doğum yaptım yazın. Oğlumu kucağına alamadan mezara koymus bir anneyim. Şimdi hangi sınavım daha zordu diye kendime sorunca cevabım çok basit. Eşyaları odası giysileri hazır olan bir yavruyu aniden kaybetmek bizim için son noktaydi. Eskiden meselem sadece gebe kalamamakti oysa.
Ben de sizin gibi üç aydır neden ben diye her gün kahroluyorum. İnsanlar doğurup sokağa bırakıyorlar, ya da yavrularınin hakettikleri sevgiyi ilgiyi gostermiyorlar. Ben kalbimi sonsuz oğluma adamisken başıma gelene bakın yani di mi. Ama geldi işte. Ve diyorum ki o da bizi buldu bu da geldi başımıza vay be. Hayırlı olsunlar beklerken hastane odasında baş sağlığı kabul etmek varmış kaderinizde kari koca.
Şimdi de insanlar olsun yeniden çocuğunuz olur gibi salak saçma teselli adı altında laflar söylüyorlar. Bir evladın yerini on evlat bile doldurmaz ki ben gidene yanıyorum. O insanlar hep konuşuyor yani. Bize de evlatlık edinirsiniz, herkes anne baba olmak zorunda değil, neler neler dendi hala daha da deniyor.
Ben de sizin gibi o kabulleniste değilim malesef. Allah verdi Allah aldı diyorum ama bir yanım hep isyanda.

Merhaba ,acını kıyası olmaz tabi,Allah sabır versin,yaşamayan bilmez,bu güne kadar evlatlığın bahsi bile geçmezken,kardeşlerim bile bi düşünüyoruz kafasındalar.çocuğu olanın tuzu kuru tabi her türlü tavsiyeyi verir.kendi kendine verdiğin bu mücadele yetmezmiş gibi birde toplum.tarafından sorgudayıž.insanlarla görüşmüyorum resmen,soru sormasınlar diye,birde eşimin benim yüzüme baba olamaması da bana yük geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…