Tüp bebek tedavisine başlama hakkında bilgi

Hatun36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
125
47
98
Kızlar merhaba
Ben karsta oturuyorum ve tüp bebek tedavisi için hafta sonu izmire gideceğim. 2 ağustos adet tarihim tepecik araştırma da tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum ve süreç nasıl gelişir bir fikrim yok izin süremiz de az bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

Merhaba , hayırlısı olsun umarım tedaviniz başarı ile sonuclanir
Adetinizin ikinci günü testler yapilir ve igne kullanimina baslanir genelde 10 gun igne kullanilir ve bu surecte iki uc gun arayla kontrole cagrilirsiniz yumurtaların büyüklüğünün kontrol edilebilmesi icin 12-13 bun sonra da yumurta toplama islemi yapılır.
İzmir'de bu kadar süre kalmak icin şartlarınız uygyn mu gidip gelmek icin cok elverisli bir sure degil hatta taze transfer yapilirsa onu da 10 gün icerisinde yapiyorlar diye biliyorum.

ek olarak taze transfer için de yumurta sayısı ve kalitesi uygun görüldükten, yumurta toplama işleminden sonra bazı durumlarda 3 bazen 5 gün sonra transfer yapılır. benim işlemler tam böyle anlattığımız gibi oldu, benim de ilk denememdi
hatta istanbul’a gitmek istiyordum ama şehir dışında zor olur diye memleketimde yaptırdık.

Evet malesef yorucu bir süreç özellikle bu ilk aşaması hastaneye çok sık gidilen bir donem o yüzden farklı sehirler zorlayabilir. Bizde ilk karar verdiğmizde istanbula mi gitsek dedik ama arastirinca zor olacagini gördüm tabi sartlar el veriyorsa imkansiz degil kalacak yer is durumu vs ayarlanirsa. İnsallah kolay olur. Dondurulmus transferde ise araya iki adet donemi giriyor ortalama bu süre icinde de yaklaşık 5-6 kez kontrole gidiliyor surenin daha cok sonuna dogru

Cok teşekkür ederim 20 günlük izinimiz var inşallah bir sorun çıkmadan olur birde bişey daha sorayım rapor çıkarılıyomuş bu nasıl oluyo ne kadar sürüyo

Karsta böyle bir imkan olmadıgı için mecbur büyük şehirlere gitmek zoruna kalıyoruz en yakın Erzurum ama orayada git gel yol 2 3 saat sürüyo en mantıklısı izmir bize göre

Cok teşekkür ederim 20 günlük izinimiz var inşallah bir sorun çıkmadan olur birde bişey daha sorayım rapor çıkarılıyomuş bu nasıl oluyo ne kadar sürüyo
Oh cok guzel rahat rahat yeter inşallah tepecik iyi bir hastane umarim emeginize değsin kolayca olsun butun sureciniz izmirliyim. Ege üniversitesi hastanesi karşısında Akhisar eczanesi var ilaclari oradan daha rahat temin edebilirsiniz genelde orada oluyor ilaçları bulmak biraz zor olabiliyor çünkü. Yine sormak istediğiniz bir sey olursa destek olurum suan izmirde degilima ama en azından yol gösterebilirim.
Benim durumum rapor çıkartmaya uygun değildi oyuzden hiç sureci bilmiyorum ama forumda alt basliklarda az önce görmüştüm raporla ilgili bir yazi devlet hastanesinde uzun sürüyor diye biliyorum. Birde raporlu ilaclari almak malesef daha zor ben eczaneleri aradigimda raporsuzum diyerek alabiliyordum

Cok teşekkür ederim raporsuz ne kadar tutuyor ilaçlar peki

Cok teşekkür ederim raporsuz ne kadar tutuyor ilaçlar peki
Vallahi nedesem yalan olur ben bir yerden sonra biraktim hesabi kitabi suan sadece ilaclar 20 bini bulmustur benim belkide geçmiştir transferden sonra araliksiz ilac igne kullanıyorum her on gunde bir 1500 tl gidiyor neredeyse ilaclara yazdirma olayini saglik ocaklari bazi ilaclari yaziyor ama bizim bir turlu denk gelmedi hep olumsuzluk oldu. 10. Haftaya kadarda devam edeceğiz daha. Rapor cikarma sansiniz varsa bu nedenle mutlaka çıkarın sartlairniz uyuyorsa bu yol uzun bir yol olabilir cidden bir yerden sonra can dayanmıyor her yer sömürü içinde çünkü

Cok doğru inşallah rapor işini halledelim herşey düzen girer de cok karamsara bağladım olur mu olmaz mı diye hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…