tüp bebek tedavısınoncesı

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Kızlar ıkı defa tüp bebek denedık ılkı 6 haftalık dustu ikincisi kımyasal oldu ve ben cok uzuldum suan 3. Ye baslıycaz cok korkuyorum ya yıne olmassa diye cok zor bi süreç benımle aynı korkuları yasıyan varmı nasıl güçlü olunabılılır destegınıze ıhtıyacım var ?

Kızlar ıkı defa tüp bebek denedık ılkı 6 haftalık dustu ikincisi kımyasal oldu ve ben cok uzuldum suan 3. Ye baslıycaz cok korkuyorum ya yıne olmassa diye cok zor bi süreç benımle aynı korkuları yasıyan varmı nasıl güçlü olunabılılır destegınıze ıhtıyacım var ?
Merhaba Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder kucağınızı doldurmayı 3. Tedaviye ne zaman başlayacaksınız bende ilk tedavime aralıkta başlayacağım. Gerçekten evlatla sınanmak çok zor gittiğiniz tüp bebek merkezinde psikolog desteği varsa en iyi yöntem inanın bana ona başvurmak. Görümcemden biliyorum 4 Defa olumsuz oldu ve o kadar zorlu günler geçirdi ki 4. Tedavisini psikolog desteği ile yürüttü gerçekten çok faydasını gördü rahatladı. Şimdi 5. Tedavisini görecek

Cok dogru galıba destege ıhtıyacım var bu defa bu kasım sonunda baslıycaz dondurulmus son embrıyomuzla denıycez bakalım rabbım ınsallah bu defa nasıp eder.ısteyen herkese nasıp etsın rabbım ınsallah cok zor bı sınav bu

Cok dogru galıba destege ıhtıyacım var bu defa bu kasım sonunda baslıycaz dondurulmus son embrıyomuzla denıycez bakalım rabbım ınsallah bu defa nasıp eder.ısteyen herkese nasıp etsın rabbım ınsallah cok zor bı sınav bu
4. Tedavime başlayacağım ve seni çok iyi anlıyorum ben de tıpkı sen gibiyim :(

3. Tedavime başlıyorum hayırlısı olsun inşallah... ama bu stresi bırakamam sürekli aklımda... Piskologa da gittim içimdeki isteği korkuyu hiç bir şey engelleyemez..
O kadar stres yapıyorum ki hormonum yüksekmiş prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım dediler önce... sonra tüp bebek tedavisine geçeceğiz... sınavımız zor birbirimizi çok iyi anlarız... Inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez zamanda inşallah...

3. Tedavime başlıyorum hayırlısı olsun inşallah... ama bu stresi bırakamam sürekli aklımda... Piskologa da gittim içimdeki isteği korkuyu hiç bir şey engelleyemez..
O kadar stres yapıyorum ki hormonum yüksekmiş prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım dediler önce... sonra tüp bebek tedavisine geçeceğiz... sınavımız zor birbirimizi çok iyi anlarız... Inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez zamanda inşallah...
Bende boyleyım stresden de olmayabılır dıyolar ama elımde degılkı ılaclar umutlar butun duygu durumumuzu bozuyor ustelık rabbım ınsallah ınsallah en en kısa zamanda nasıp etsın bizlere de tedavım kasım sonunda baslıycak dualarımızı eksık etmıyelım bırbırımızden

Canım merhaba benimde dondurulmuş embriyo iki gün sonra transfer im var ama ben grip oldum çok korkuyorum bir zararı olur muuu...

Canım prolaktin kaç çıktı benim 23 çıktı çok mu

Canım prolaktin kaç çıktı benim 23 çıktı çok mu

61 di en son şuan ilaç kullanıyorum bu ayın sonunda kontrol var.. duruma göre tekrar ilaca devam edeceğim..
Bildiğim kadarıyla sınır 15 canım..
Infertilite sebebi dedi doktor...

Back
X