Tüp bebek transfer sonrası belirtiler

Ayyyy hadi inşallah olumlu güzel haberler, genel itibariyle doktorlar 5.gün embriyosunun 9 günde sonucu belli olur diyor bakalım
Ben 8.gunde teste basladım silik cıktı bugun 9.gun fotoyu ekliyorum insaşlah benimle dır korkuyorum sımdıde

Eklentiler

• 1000096562.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 24
Ahu dayanamadım predictor aldırdım esıme ve sonucu sana atıyorum ınsallah sonuc pozitif tır kanada cıkar
Ayyy ben görüyorum gayett çizgiyi inşallah pozitiftir canım. Kanda çıkar aslında

Canım çok üzüldüm. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Ama Rabbim birşey için dua ettiriyorsa hayalini kurduruyorsa verecektir inşallah. Rabbim sana çok güzel haberler almayı nasip etsin

Hepimiz cuma gunu sonucu ogrenecegız allahın izniyle bebeklerimiz ınsallah bizimledir bil bol dua edelim
Ediyorum elimi her actigimda hepinize dua ediyorum bu aradaaaa 2. Çizgi yı görüyorummmm insaallah saglikla ilerler. Ben ne test almaya cesaret edebildim ne yapmaya

Ediyorum elimi her actigimda hepinize dua ediyorum bu aradaaaa 2. Çizgi yı görüyorummmm insaallah saglikla ilerler. Ben ne test almaya cesaret edebildim ne yapmaya
Bende cesaret edemedim ama eşim çok heyecanlıydı ve dun dogum gun uydu bugun sabah namazında verdim testi dun de belli belirsiz dı bugun daha belirgin cok heyecanlandık yarın ınsallah sonucu pozitif goruruz kan verıcem bende her namazımda her anımda bol bol dua ediyorum ve etmeye de devam edıcem hepinize

Ayyy ben görüyorum gayett çizgiyi inşallah pozitiftir canım. Kanda çıkar aslında
Ay ınsallah canım ya cuma gunu yaptırıcam kanı normalde pazartesi benim ama dayanamıycam pazartesi tekrar yaptırırım

Ben bugün kan vereceğim inşallah güzel haberler alırız ya
Ay inşallah canım cok dua edıcem sonucu alır almaz haber ver bana aklım sende Rabbım yardımcı olsun guzel haberler al ınsallah

Allah razı
Ay inşallah canım cok dua edıcem sonucu alır almaz haber ver bana aklım sende Rabbım yardımcı olsun guzel haberler al inşallah
Allah razı olsun canım. Çok heyecanlıyım ya inşallah güzel haberler vermek nasip olur

Kızlar kan veremedim resmen herşey üst üste geldi kimliğim eşimde kalmış. Yine de gittim lan vermek için Perşembe günü kan alınmıyormuş.

Kızlar kan veremedim resmen herşey üst üste geldi kimliğim eşimde kalmış. Yine de gittim lan vermek için Perşembe günü kan alınmıyormuş.
Ay saka mı ya bende diyorum haber ne zaman gelir nerede veriyorsun kanı persembe almayan hastane mi olurmus ilk duyuyorum saglık ocagı da mı verıyorsun

Ay saka mı ya bende diyorum haber ne zaman gelir nerede veriyorsun kanı persembe almayan hastane mi olurmus ilk duyuyorum saglık ocagı da mı verıyorsun
Küçük yerin olumsuz tarafları . Sağlık ocağında verecektim alınmıyormuş Perşembe günü. İlaçları bile 1 gün sonra geliyor depodan söylüyorlarmısAkşam acile gideceğim eşimle inşallah alır.

Benim bıldıgım acıldede almıyorlar ama ben rica edip bır kez aldırmıştım saglıkcı oldugumdan ama tup bebek ya dersen belki alırlar

Benim bıldıgım acıldede almıyorlar ama ben rica edip bır kez aldırmıştım saglıkcı oldugumdan ama tup bebek ya dersen belki alırlar
Hayırlısı artık napalim aynı gün öğreniriz belki Dönüşte elim boş donmeyeyim dedim peridector test aldım. İlk idrarla yapmadım ama yaptım şimdi sanki çizgi var

Eklentiler

• 1000142376.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000142372.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 16
Bu arada Allah hepinizden razı olsun. Ben bu sürecimi kimseyle paylaşmadım . O yüzden heyecanımı da endişemi de sizle paylaşıyorum kız kardeşimle paylaşır gibi

Hayırlısı artık napalim aynı gün öğreniriz belki Dönüşte elim boş donmeyeyim dedim peridector test aldım. İlk idrarla yapmadım ama yaptım şimdi sanki çizgi var
Bence var ilk resimde ben goruyorum ay hadi ınsallah canım ya tarihlerimiz de aynı ınsallah tutmustur canım

Bu arada Allah hepinizden razı olsun. Ben bu sürecimi kimseyle paylaşmadım . O yüzden heyecanımı da endişemi de sizle paylaşıyorum kız kardeşimle paylaşır gibi
Ay canım benim ailem bılıyor ama bende onlarla hıc boyle paylasmıyorum cok heyecanlanıyorum sizlerle konusunca Allah hepinizden razı olsun hep yanımdaydınız bu konuyu actıgımdan bu yana

`