- 2 Mayıs 2017
- 236
- 128
- 103
- Konu Sahibi Papatyacikiz
-
İdrar testi yapmaktan çekiniyorum çıkmazsa diyeEğer istediğiniz gibi çıkmazsa psikolojiniz bozulur strese girersiniz isterseniz onun yerine bir süre idrar testi yapın
8. Gün kesin vercemde acaba bugün versem mi diye düşündümBende 8. Gün kanda çıkmıştı
Versen de sevinmeyeceksin üzülmeyeceksin bi anlamı olmayacak çok o yüzden bekle8. Gün kesin vercemde acaba bugün versem mi diye düşündüm
Çok doğruVersen de sevinmeyeceksin üzülmeyeceksin bi anlamı olmayacak çok o yüzden beklenegatif çıksa pozitife dönebilir. Pozitif çıksa değer küçük çıkar kimyasal mı diye endişe edersin. Bende bekle
Merhaba nasıl gidiyor süreciniz betanız şu an kaç acabaMerhababen öyle bir şey yaşamadım ama bence o da bir belirti olabilir herkes farklı şeyler yaşıyor çünkü inşallah vardır bebiş
Selam iyi gidiyor herhaldeMerhaba nasıl gidiyor süreciniz betanız şu an kaç acaba
Ya çok güzel Allah tamamına erdirsinSelam iyi gidiyor herhalde4 Ağustos ultrason da keseye bakacak en son 220’lerdeydi cuma günü artış iyi artık kan vermeye gerek yok dedi bu şekilde
AminYa çok güzel Allah tamamına erdirsin
Merhaba ben de salı günü transfer oldum , pazartesi günü 6. gün oluyor sizin 6. günde görünce sonucunuzu bi gaza geldim evde de 2 adet testim mevcut biri erken gebelik biri kaset test yapasım geldii pazartesi günüMerhaba 5.gün
Bnde salı günü transfer oldum canım durumun nasıl belirtilerin falan var mı ? İnşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba ben de salı günü transfer oldum , pazartesi günü 6. gün oluyor sizin 6. günde görünce sonucunuzu bi gaza geldim evde de 2 adet testim mevcut biri erken gebelik biri kaset test yapasım geldii pazartesi günü
İnşAllah güzel haberler alırız canımBnde salı günü transfer oldum canım durumun nasıl belirtilerin falan var mı ? İnşallah güzel sonuçlar alırız
Tam olarak belirtiler bunlar zaten kalbinizi ferah tutunİnşAllah güzel haberler alırız canım
Bende pek bir belirti yok canım sıkılıyor bu duruma
Ama. Bazı arkadaşlar da belirtiyle alakası yok diyorlar
Çok az kasıklarım ağrıyor gün içerisinde bazen bıçak saplanır gibi oluyorbaşka hiçbir şey yok ama sende durumlar nasıl
İnşallah sımsıkı tutunuyordur miniğim
İnşAllah tutunuyordur miniğimTam olarak belirtiler bunlar zaten kalbinizi ferah tutun
Varsa kesin çıkıyorMerhaba ben de salı günü transfer oldum , pazartesi günü 6. gün oluyor sizin 6. günde görünce sonucunuzu bi gaza geldim evde de 2 adet testim mevcut biri erken gebelik biri kaset test yapasım geldii pazartesi günü
Bana hemşire yasak dediKızlar transfer sonrası cinsel ilişki ne zaman oluyor dr size bir şey dedi mi?
ayyy yarın 6. GünVarsa kesin çıkıyor
Bana hemşire yasak dedi
ayyy yarın 6. Gün
Salı 7.
Hangi gün yapsam heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?