Tüp Bebek transfer sonrası idrar testi yapanlar

bu sabahta test yaptım. ikinci çizgi 3dk da hemen çıktı ve daha belirgindi. ama yinede teste güvenmiyorum. markası laboquıck güvenilir değil gibi
O silik çizgi kuruma çizgisi değil ise bence sonuç olumlu ben 6. Günden 10. Güne kadar tekrarlamıştım.En iyi test predictor 6 gün öncesi ✅

Merhaba kader arkadaşim. 3.gun embriyos
Merhaba kader arkadaşim. 3.gun embriyosu için 8. Gün idrar testi yaptım negatifti bembeyazdi o kadar negatif. 11. Gün kanda gebe oldugumu öğrenmiştim. Tavsiyem dayanabilirsen yapma idrar testi yanıltıcı oluyor. İdrarda o negatifi görünce insanın morali bozuluyor
Merhaba canım, benimde 2 adet 5. Emriyosu trasnfer edildi ve dün 9. Günümdü. Dayanamadım idrar testi yaptım. Bembeyaz tek çizgi gordum. valla ne yalan söyleyeyim benim de moralim bozuldu ama 2 günüm kaldı kan tahlili için. Yine de bir umut pozitif sonucu görürüm diye bekliyorum 🙏🏼

Merhabalar.. Yeni katıldım aranıza.. 5.gün embriyosu 3.denemem 2 embryo konuldu. Bugün 9. günüm. Dün idrar testi yaptım. Çift çıktı çizgi. Fakat çok fazla koyu çıktı. Genelde silik falan diye okuyorum çizgileri.. Tedirgin olmalımıyım?
Maşallah çok güzel çok sevindim senin adına, bence hiç korkma hamilesin değerin yüksek çıkması daha iyi zaten darısı bizlere :) Bu arada diğer iki denemende gebelik oluşmuş muydu? 3. denemede farklı bir yöntem uygulandı mı? benim de 2. denemem olucak inşallah pozitifi görebilirim bu sefer

Maşallah çok güzel çok sevindim senin adına, bence hiç korkma hamilesin değerin yüksek çıkması daha iyi zaten darısı bizlere :) Bu arada diğer iki denemende gebelik oluşmuş muydu? 3. denemede farklı bir yöntem uygulandı mı? benim de 2. denemem olucak inşallah pozitifi görebilirim bu sefer
İnşallah sağlıklı sıhhatli dileyen herkese Allah geri çevirmez.
Benim ilkinde transferden 8. gün sonra kahverengi yapışkan akıntı geldi. Sonra kanama işte. tutmadı yani.
ikinciside hiç ne kanama ne birşey test yaptım negatif sonra da adet oldum.
bir sonraki aşamaya hiç geçemiyorduk.
ama hiç umudumu kaybetmedim. sonra normal kadın doğuma gittim. senin tüp bebeklik birşeyin yok dedi. rahim filmi çektirdi. kanalın biri tıkalı imiş film sırasında açtık dedi. Sonrasında 20 gün içinde ben hamile kaldım normal bir şekilde.
Ama kan değerim çok düşük çıkmıştı. 38 falandı sanırım. artışına falan da bakmadılar. kese göründü kalp atışı yoktu. 8 haftalıkken kürtaj oldum. 1 yıl önce idi bu olay. dondurulmuş embrolarım vardı. 3.deneme de bingo:)

Benim ilkinde transferden 8. gün sonra kahverengi yapışkan akıntı geldi. Sonra kanama işte. tutmadı yani.
ama hiç umudumu kaybetmedim. sonra normal kadın doğuma gittim. senin tüp bebeklik birşeyin yok dedi. rahim filmi çektirdi. kanalın biri tıkalı imiş film sırasında açtık dedi. Sonrasında 20 gün içinde ben hamile kaldım normal bir şekilde.
Ama kan değerim çok düşük çıkmıştı. 38 falandı sanırım. artışına falan da bakmadılar. kese göründü kalp atışı yoktu. 8 haftalıkken kürtaj oldum. 1 yıl önce idi bu olay. dondurulmuş embrolarım vardı. 3.deneme de bingo:)
ama özel hiç birşey yapmadım. yatmadım hatta sadece 2 gün dinlendim o kadar.

Bende 2. Denemede kan tahlilinden 1 gün önce yapmıştım çıkmamıştı ama kanda çıkmıştı zamanında yaptığımda

Çok güzel😍peki ilk denemen taze miydi cnm?benim ilki tazeydi şimdi dondurulmuş olucak kısmetse inşallah senin gibi güzel sonuca ulaşabilirim ne mutlu🙏🏼

Back
X