- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
- Konu Sahibi Ayseeeecik
Merhaba. Allah tamamına erdirsin inşallah. İkiz olabilir çünkü benimki 700 küsür çıkmıştı.Ben şimdi kan da verdim. 800 çıktı değerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Allah tamamına erdirsin inşallah. İkiz olabilir çünkü benimki 700 küsür çıkmıştı.Ben şimdi kan da verdim. 800 çıktı değerim.
O silik çizgi kuruma çizgisi değil ise bence sonuç olumlu ben 6. Günden 10. Güne kadar tekrarlamıştım.En iyi test predictor 6 gün öncesibu sabahta test yaptım. ikinci çizgi 3dk da hemen çıktı ve daha belirgindi. ama yinede teste güvenmiyorum. markası laboquıck güvenilir değil gibi
Teşekkürler inşallahÇok sevindim çok güzel güzelce katlansın inşAllah bende güzel haber alırım![]()
Kaçıncı gün baktırmıştınMerhaba. Allah tamamına erdirsin inşallah. İkiz olabilir çünkü benimki 700 küsür çıkmıştı.
12. Gün kan tahlili yaptırmıştım, doktorumun söylediği gün.Kaçıncı gün baktırmıştın
Ne zaman olmuştu senin. Şuan durumun nedir?12. Gün kan tahlili yaptırmıştım, doktorumun söylediği gün.
Merhaba canım, benimde 2 adet 5. Emriyosu trasnfer edildi ve dün 9. Günümdü. Dayanamadım idrar testi yaptım. Bembeyaz tek çizgi gordum. valla ne yalan söyleyeyim benim de moralim bozuldu ama 2 günüm kaldı kan tahlili için. Yine de bir umut pozitif sonucu görürüm diye bekliyorumMerhaba kader arkadaşim. 3.gun embriyos
Merhaba kader arkadaşim. 3.gun embriyosu için 8. Gün idrar testi yaptım negatifti bembeyazdi o kadar negatif. 11. Gün kanda gebe oldugumu öğrenmiştim. Tavsiyem dayanabilirsen yapma idrar testi yanıltıcı oluyor. İdrarda o negatifi görünce insanın morali bozuluyor
Maşallah çok güzel çok sevindim senin adına, bence hiç korkma hamilesin değerin yüksek çıkması daha iyi zaten darısı bizlere :) Bu arada diğer iki denemende gebelik oluşmuş muydu? 3. denemede farklı bir yöntem uygulandı mı? benim de 2. denemem olucak inşallah pozitifi görebilirim bu seferMerhabalar.. Yeni katıldım aranıza.. 5.gün embriyosu 3.denemem 2 embryo konuldu. Bugün 9. günüm. Dün idrar testi yaptım. Çift çıktı çizgi. Fakat çok fazla koyu çıktı. Genelde silik falan diye okuyorum çizgileri.. Tedirgin olmalımıyım?
İnşallah sağlıklı sıhhatli dileyen herkese Allah geri çevirmez.Maşallah çok güzel çok sevindim senin adına, bence hiç korkma hamilesin değerin yüksek çıkması daha iyi zaten darısı bizlere :) Bu arada diğer iki denemende gebelik oluşmuş muydu? 3. denemede farklı bir yöntem uygulandı mı? benim de 2. denemem olucak inşallah pozitifi görebilirim bu sefer
ama özel hiç birşey yapmadım. yatmadım hatta sadece 2 gün dinlendim o kadar.İnşallah sağlıklı sıhhatli dileyen herkese Allah geri çevirmez.
Benim ilkinde transferden 8. gün sonra kahverengi yapışkan akıntı geldi. Sonra kanama işte. tutmadı yani.
ikinciside hiç ne kanama ne birşey test yaptım negatif sonra da adet oldum.
bir sonraki aşamaya hiç geçemiyorduk.
ama hiç umudumu kaybetmedim. sonra normal kadın doğuma gittim. senin tüp bebeklik birşeyin yok dedi. rahim filmi çektirdi. kanalın biri tıkalı imiş film sırasında açtık dedi. Sonrasında 20 gün içinde ben hamile kaldım normal bir şekilde.
Ama kan değerim çok düşük çıkmıştı. 38 falandı sanırım. artışına falan da bakmadılar. kese göründü kalp atışı yoktu. 8 haftalıkken kürtaj oldum. 1 yıl önce idi bu olay. dondurulmuş embrolarım vardı. 3.deneme de bingo:)
2 sene önce tedavi görmüştüm. İkizlere hamile kalmıştım. Evlatlarım 2 yaşına girecek 3 gün sonra. Biri yanımda, diğeri cennette.Ne zaman olmuştu senin. Şuan durumun nedir?
Çok güzelİnşallah sağlıklı sıhhatli dileyen herkese Allah geri çevirmez.
Benim ilkinde transferden 8. gün sonra kahverengi yapışkan akıntı geldi. Sonra kanama işte. tutmadı yani.
ikinciside hiç ne kanama ne birşey test yaptım negatif sonra da adet oldum.
bir sonraki aşamaya hiç geçemiyorduk.
ama hiç umudumu kaybetmedim. sonra normal kadın doğuma gittim. senin tüp bebeklik birşeyin yok dedi. rahim filmi çektirdi. kanalın biri tıkalı imiş film sırasında açtık dedi. Sonrasında 20 gün içinde ben hamile kaldım normal bir şekilde.
Ama kan değerim çok düşük çıkmıştı. 38 falandı sanırım. artışına falan da bakmadılar. kese göründü kalp atışı yoktu. 8 haftalıkken kürtaj oldum. 1 yıl önce idi bu olay. dondurulmuş embrolarım vardı. 3.deneme de bingo:)
Allah sağlıklı sıhhatli yaşlar nasip etsin. Başınız sağolsun..2 sene önce tedavi görmüştüm. İkizlere hamile kalmıştım. Evlatlarım 2 yaşına girecek 3 gün sonra. Biri yanımda, diğeri cennette.
Tabi ilki tazeydi.. ikincisi dondurulmuştu. şimdi 3. de dondurulmuş konuldu.Çok güzelpeki ilk denemen taze miydi cnm?benim ilki tazeydi şimdi dondurulmuş olucak kısmetse inşallah senin gibi güzel sonuca ulaşabilirim ne mutlu
![]()
Çok sevindim canm sağlıkla gelsin, güle güle büyüt inşallahTabi ilki tazeydi.. ikincisi dondurulmuştu. şimdi 3. de dondurulmuş konuldu.
Dileyen herkese nasip etsin Allah. Sağlıklı sıhhatli olsun..Çok sevindim canm sağlıkla gelsin, güle güle büyüt inşallahdarısı bizlere olsun inşallah
![]()
Bende bugün kan verdim 1141 cıktı değerim sağlıkla kavusuruz inşallah bebişlerimizeBen şimdi kan da verdim. 800 çıktı değerim.
Oo maşallah.. 12.gğn değil mi bugün sizin. Birde çidr embro muyduBende bugün kan verdim 1141 cıktı değerim sağlıkla kavusuruz inşallah bebişlerimize![]()
Evet 12.gün tek embriyo konmuştuOo maşallah.. 12.gğn değil mi bugün sizin. Birde çidr embro muydu