Tüp bebek transfer sonrası Mart ayı gebelik testi yapacaklar

İnşallah canım evet kötüye yorma hep pozitif düşün ki pozitif olsun biliyorum sürekli aklımızda ama napalım bi şekilde akıldan çıkarmamız lazım aklıne gelmemesi için kendine güzel aktiviteler bu film izle kitap oku

Ben sırf evde kalmamak için transferden sonraki gün işe geldim kafam dağılsın diye çünkü evde kalsaydım daha çok stres yapacaktım kendime

Aynen aktivite bulmak iyi ama benim bir tek gece yatarken aklıma geliyor o kadar doluyum Kİ seviniyorum bu yönden de aklımda kalmıyor diye inş pozitif olacak sizin test gününüz ne zaman

Ben 5. Günde erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı acaba ilaçlardan kaynaklı mı?

Eklentiler

• 11128257-1879-40CE-B521-1D6C79632A1D.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 100
Ben 5. Günde erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı acaba ilaçlardan kaynaklı mı?
İlaçlardan değil canım genelde idrar testine hormon çok sonra geçiyor hormon her geçen gün yükseldikçe belirginleşir ama bence kan yaptır şimdiden hayırlı olsun

İlaçlardan değil canım genelde idrar testine hormon çok sonra geçiyor hormon her geçen gün yükseldikçe belirginleşir ama bence kan yaptır şimdiden hayırlı olsun
Bana 9 Mart ta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Senin deneyimin var mı bu kadar kısa sürede çıkarmı ki acaba

Merhaba bende Bursa Jimer de transfer yaptırdım sizin ne zaman oldu

Ben 3 martta dondurulmuş 1 adet 5.gün embryosu transferi oldum :) test günüm 15 mart. Çok şükür 1,5 günüm kaldı testime :)

Amin inşallah çok sağol canım darısı senin başına inşallah bu arada gebelik testlerini sabahları tekrarla sanki ben çok silik ikinci çizgiyi gördüm
Çok teşekkür ederim yarın sabah tekrar bakarım belki ben de öyle gördüm sanki ama genelde ilk tedavi başarılı olmuyor diye söylüyorlar o yüzden çok ta umutlanmadım. Benim de ilk tedavim

9.gun erken gebelik testim. Yarın kan testi günüm. Dayanamadım daha fazla.

Eklentiler

• 20210314_053838.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 59
Çok teşekkür ederim yarın sabah tekrar bakarım belki ben de öyle gördüm sanki ama genelde ilk tedavi başarılı olmuyor diye söylüyorlar o yüzden çok ta umutlanmadım. Benim de ilk tedavim
Tekrar baktın mı canım valla benim ilk tedavimdi Allaha şükür oldu ilk denemede pozitif geldi inşallah seninde pozitif gelicek ben inanıyorum sende inan

Tekrar baktın mı canım valla benim ilk tedavimdi Allaha şükür oldu ilk denemede pozitif geldi inşallah seninde pozitif gelicek ben inanıyorum sende inan
Baktım bu defa ilk 5 dkda çizgi oluşmadı. Sonra bekledikten sonra baktım çok silik çizgi vardı ama o geçerli olmuyormuş. Senin adına çok sevindim gerçekten inşallah tüm bu süreç zorlanmadan sağlıkla geçer aslına bakarsan ben de illa olsun diyen biri değilim yani herkes çocuk sahibi olacak diye bir durum yok hayatta. Ama bu süreç gerçekten hem maddi, hem manevi hem de biyolojik olarak çok zor. Her şey bi yana bu süreçten olumsuz çıkmak maruz kaldığımız zorluktan dolayı yıpratıcı. Bu da yaptığım son test.

Eklentiler

• 92DF971D-1921-4BD3-B333-1EF8BF6B5F93.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…