Tüp bebek transfer sonrası Mart ayı gebelik testi yapacaklar

Kan testinde çıktı ama doktorum test gününden önce çıkan sonuçlar doğru değil dedi. Bir de kese görünmeden bir şey söyleyemeyiz dedi.
Hayırlı olsun canım değerlerin de iyi artma da olmuş değerlerinde her doktorun ilerleyişi farklı canım evet herşey kesede belli olcak ama ferah tut içini ne zaman kese kontrolun

Mrb kızlar bugun test günümdü 363 cıktı degerim. Bu arada erken test yapanlar sakin moral bozmayın bende 5 gun erken yapmıstım testi negatif cıkmıs tı ama sımdı pozıtıf
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim güzelce kucağına da almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım değerlerin de iyi artma da olmuş değerlerinde her doktorun ilerleyişi farklı canım evet herşey kesede belli olcak ama ferah tut içini ne zaman kese kontrolun
Teşekkür ederim umarım sağlıkla devam eder. Benim test günüm ayın 21 i var daha. O günden önceki değerleri doğru kabul etmiyorum dedi doktorum. Eğer yüksek çıkarsa ne zaman oluyor kese kontrolü? Onun içim bir şey demedi daha.

Senin için de hayırlı olsun canım bu arada sen gittin mi kese kontrolüne

Mrb kızlar bugun test günümdü 363 cıktı degerim. Bu arada erken test yapanlar sakin moral bozmayın bende 5 gun erken yapmıstım testi negatif cıkmıs tı ama sımdı pozıtıf
Çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz devam eder kucağınıza almayı da nasip etsin Allah benim de iki günüm kaldı merakla bekliyorum

Genelde testin iki hafta sonra ultrason muayenesine çağırıyorlar doktorunuz geçer irtibata mutlaka

Ya ikimizin bir gün var benimde 20 si çok heyecanlı

Gerçekten beklemek çok zor zaman geçmiyor sanki siz test yaptınız mı hiç
Aslında hiç yapmak istemiyordum ama merakıma yenik düştüm negatif çıkacağını bile bile yaptım bir kere negatif çıktı ama benim 5. Gün felan yaptım negatif çıkması çok normaldi yani ondan sonra yapmadım buradaysa okuduğuma göre negatif çıkıp pozitif olan çok inş benim de öyle olur siz yaptınız mı ?

Negatif derken kaç cikmisti

Ben de 5. Günde dayanamadım hassas testlerle yaptım yok denecek kadar silik çıktı bayağı bekledikten sonra. Daha sonra 8. Günde tekrarladım netleşti. Siz de bugünlerde yaparsanız az çok belli olur ama en iyisi yapmamak devamı geliyor illa ki

Merhaba arkadaşlar öncelikle pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Benim de transferim 15 martta yapıldı 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün bulantı ve kusmam oldu acaba ilaçlar mı yapmıştır yoksa tutunup ikiz olup erken belirti gösterebilir mi bi yandan da kötü bi şeye mi işaret acaba diye düşünüyorum kafamda deli sorular

Hayırlı olsun Benim de 9 Mart’ta aynı şekilde transferim oldu, birkaç gün yüksek ateş dışında hiç belirtim olmadı. Doktorunuzla iletişime geçtiniz mi? İlaçların yan etkisi olabilir belki. Olumsuz düşünmeyin daha çok erken tutunsa bile öyle etkiler oluşturmaz

Benimde 16 mart da transferim oldu ancak.hic bir belirti yok ne bel agrisi ne kaşık agrisi sanki hicnislem görmemiş gibiyim bugün 5 gun oluyor idrar testi yaptim erken ama negatif cikti

9.gun erken gebelik testim. Yarın kan testi günüm. Dayanamadım daha fazla.
Merhaba Havva hanım sanırım hamilesiniz Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin . Ben de trabzondayım tüp bebek raporu çıkarttık hastalanmayı bekliyorum tüp bebeğe başlayacağız siz nerde yaptırdınız acaba Trabzon’da mı

Tramsfer sonra pozitif görenler hangi belirtileri yaşadınız acaba ben hic belirtinyasamiyorum sizce normal.mk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…