Hayırlı olsun canım değerlerin de iyi artma da olmuş değerlerinde her doktorun ilerleyişi farklı canım evet herşey kesede belli olcak ama ferah tut içini ne zaman kese kontrolunKan testinde çıktı ama doktorum test gününden önce çıkan sonuçlar doğru değil dedi. Bir de kese görünmeden bir şey söyleyemeyiz dedi.
Erken yaptırmışsın testini canım bekle 12. Gün yaptır evet beklemek zor ama napalım inan bende çok zor tuttum kendimi tam gününde yaptırdım testimi6. Gun
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim güzelce kucağına da almayı nasip etsinMrb kızlar bugun test günümdü 363 cıktı degerim. Bu arada erken test yapanlar sakin moral bozmayın bende 5 gun erken yapmıstım testi negatif cıkmıs tı ama sımdı pozıtıf
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım değerlerin de iyi artma da olmuş değerlerinde her doktorun ilerleyişi farklı canım evet herşey kesede belli olcak ama ferah tut içini ne zaman kese kontrolun
Senin için de hayırlı olsun canım bu aradaHayırlı olsun canım değerlerin de iyi artma da olmuş değerlerinde her doktorun ilerleyişi farklı canım evet herşey kesede belli olcak ama ferah tut içini ne zaman kese kontrolun
Amin inşallah canımİnşallah rabbim yardımcımiz olsun
Çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz devam eder kucağınıza almayı da nasip etsin Allah benim de iki günüm kaldı merakla bekliyorumMrb kızlar bugun test günümdü 363 cıktı degerim. Bu arada erken test yapanlar sakin moral bozmayın bende 5 gun erken yapmıstım testi negatif cıkmıs tı ama sımdı pozıtıf
Genelde testin iki hafta sonra ultrason muayenesine çağırıyorlar doktorunuz geçer irtibata mutlakaTeşekkür ederimumarım sağlıkla devam eder. Benim test günüm ayın 21 i var daha. O günden önceki değerleri doğru kabul etmiyorum dedi doktorum. Eğer yüksek çıkarsa ne zaman oluyor kese kontrolü? Onun içim bir şey demedi daha.
Ya ikimizin bir gün var benimde 20 si çok heyecanlıTeşekkür ederimumarım sağlıkla devam eder. Benim test günüm ayın 21 i var daha. O günden önceki değerleri doğru kabul etmiyorum dedi doktorum. Eğer yüksek çıkarsa ne zaman oluyor kese kontrolü? Onun içim bir şey demedi daha.
Gerçekten beklemek çok zor zaman geçmiyor sankiYa ikimizin bir gün var benimde 20 si çok heyecanlı
Aslında hiç yapmak istemiyordum ama merakıma yenik düştüm negatif çıkacağını bile bile yaptım bir kereGerçekten beklemek çok zor zaman geçmiyor sankisiz test yaptınız mı hiç
Negatif derken kaç cikmistiAslında hiç yapmak istemiyordum ama merakıma yenik düştüm negatif çıkacağını bile bile yaptım bir kerenegatif çıktı ama benim 5. Gün felan yaptım negatif çıkması çok normaldi yani ondan sonra yapmadım buradaysa okuduğuma göre negatif çıkıp pozitif olan çok inş benim de öyle olur siz yaptınız mı ?
Negatif derken kaç cikmisti
Ben de 5. Günde dayanamadımAslında hiç yapmak istemiyordum ama merakıma yenik düştüm negatif çıkacağını bile bile yaptım bir kerenegatif çıktı ama benim 5. Gün felan yaptım negatif çıkması çok normaldi yani ondan sonra yapmadım buradaysa okuduğuma göre negatif çıkıp pozitif olan çok inş benim de öyle olur siz yaptınız mı ?
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar öncelikle pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim de transferim 15 martta yapıldı 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün bulantı ve kusmam oldu acaba ilaçlar mı yapmıştır yoksa tutunup ikiz olup erken belirti gösterebilir mi bi yandan da kötü bi şeye mi işaret acaba diye düşünüyorum kafamda deli sorular
İdrar testi negatif çıktıNegatif derken kaç cikmisti
Merhaba Havva hanım sanırım hamilesiniz Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin . Ben de trabzondayım tüp bebek raporu çıkarttık hastalanmayı bekliyorum tüp bebeğe başlayacağız siz nerde yaptırdınız acaba Trabzon’da mı9.gun erken gebelik testim. Yarın kan testi günüm. Dayanamadım daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?