Sizde benim gibi test yapmaya korkanlardansınız demekkiBende 19 Eylül'de oldum test filan. Yapmadım hiç korkuyorum bende cuma günü kan vericm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde benim gibi test yapmaya korkanlardansınız demekkiBende 19 Eylül'de oldum test filan. Yapmadım hiç korkuyorum bende cuma günü kan vericm
Bera hcg kaç çıkmıştı sizinde mi çiftt embriyoÇıkar canım 6.gün idrar ile öğrendim ben
Ben hiç öyle değilim çok sabırsızım iyi de olsa kötü de olsa hemen öğrenmek istiyordum o yüzden hep yaptım test. Negatif olduğu da oldu ama ne bileyim ne olacaksa olsun kafası herhaldeCesaret edemedim aslında yapmaya negatifi görünce çok üzülürüm diye açıkçası 30unda bile yapasım yok bana kalsa bu umutla yaşarım ama negatif görmek beni çok üzücek
Malesef hiç cesaret edemiyorum, sizin ilk denememiSizde benim gibi test yapmaya korkanlardansınız demekkibende cesaret edemiyorum test yapmaya
Şimdiden daha yeni tutunuyor bulantı baş dönmesi mümkün değil zaten de,8-9 haftalıkken hormonlar çok yükselince oluyormuş bende hiçbiri olmadı meselasizde de mi belirti yoktu peki ve ne zaman başlamıştı belirtileriniz ? İnsan midesi bulansın başı dönsün ister mi istiyorum ama yok![]()
Şimdi test yapsaMerhaba arkadaşlar
19 eylülde ikiside iyi kalite de 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı test günüm 30 eylül bu zamana kadar hiç test yapmadım idrar da dahilama artık sabırsızlanmaya başladım ve en ufak bir belirtim dahi yok . Acaba yarın kan testi versem sonuç alabilir miyim test günüme 2 gün kalmış oluyor zaten
96 çıkmıştı sonra ikiye katlayarak devam etti1 hafta sonra değeriniz kaç çıkmıştı peki
Evet ilk sizinde mi öyleMalesef hiç cesaret edemiyorum, sizin ilk denememi
Umarım bu sefer istediğiniz sonucu alırsınızBende 20 Eylül 5 gün çift embryo transferin oldum. Daha öncekini 6 gün erken gebelik ile ogrenmistim. Kimyasal ile sonuçlandı. Şimdi test yapmaya gram cesaretim yok bekleyip kan vericem gununde
Evet benimde ilk inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimizEvet ilk sizinde mi öyle
İnşallah emeklerimiz boşa çıkmasınEvet benimde ilk inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz![]()
Yani evet eninde sonunda ögrenicez bi şekilde . Çok teşekkür ederim inşallah öyle olurBen hiç öyle değilim çok sabırsızım iyi de olsa kötü de olsa hemen öğrenmek istiyordum o yüzden hep yaptım test. Negatif olduğu da oldu ama ne bileyim ne olacaksa olsun kafası herhaldeinşallah beklemene değer güzel sonuçlar alırsın
![]()
İlk 7.gün kan vetdim 36.7 çıktı çift embriyo yarın kese görmeye gidicem tek mi çift mi tuttu bilmiyorumBera hcg kaç çıkmıştı sizinde mi çiftt embriyo
Ben 5.gün embrıyosunu 6.gunde cok cok sılık gormustum testte oda erken gebelık testıydı. Şuan 4.5 aylık hamileyim :) bence erken gebelik testi ile yapmalısınızKızlar bugün 6.gün. Evde normal gebelik testi kalmış sizce yapmalı mıyım yoksa erken gebelik testi almamı mı tavsiye edersiniz
İki gün ara ile %60 artması yeterli zaten her şey yolunda :)Kızlar merhaba değerlerin nasıl tam iki kat olmuyor ama
9. Gün 552
11.gün 1050
13.gün 2076
Maşallah tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsinKızlar merhaba değerlerin nasıl tam iki kat olmuyor ama
9. Gün 552
11.gün 1050
13.gün 2076