• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası

Merhaba arkadaşlar 26 Eylül de iyi kalitede 2 adet 3. Gün embriyosu transferim oldu bugün 7. günüm dün erken gebelik testi yapmıştım negatifti ama erken olduğunu bildiğim için moralimi bozmadım içimden bi ses olucak diyor ama yinede çok umutlanmakta istemiyorum moralimi de bozmamaya çalışıyorum kasıklarımda ara ara bir ağrı oluyor kısa süreli onun dışında bi belirtim yok şuanlık sizler ne durumdasınız
Ayni gün transfer olmusuz benim de çift embriyo 3. Gün embriyosu iyi kalite 7. Gün bugün.Ben de test yapmadım daha cesaret edemedim erken diye

Ayni gün transfer olmusuz benim de çift embriyo 3. Gün embriyosu iyi kalite 7. Gün bugün.Ben de test yapmadım daha cesaret edemedim erken diye
İnşallah güzel sonuçlar alırız ne zaman kan vereceksiniz benim ekimin 10 u test günüm evde yapmayı düşünüyor musunuz ben tekrar Perşembe cuma günlerinde yapmayı düşünüyorum

İnşallah güzel sonuçlar alırız ne zaman kan vereceksiniz benim ekimin 10 u test günüm evde yapmayı düşünüyor musunuz ben tekrar Perşembe cuma günlerinde yapmayı düşünüyorum
8 Ekim test günüm pazara denk geliyor
Sizin neden 10 Ekim ki , idrar testi aldim ama cesaret edemiyorum

Ben bugün de test yaptım yine negatif çıktı bu sefer biraz moralim bozulmadı değil beklemek çok zor :KK43:
Moralini bozma canım.Hakkimizda herseyin hayırlısı olsun inşallah
Ben oluruna bıraktım ,

Bugün 10. Gün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım yine negatif umudumu tamamen yitirdim artık :(

Bugün 10. Gün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım yine negatif umudumu tamamen yitirdim artık :KK43:
Canım öyle düşünme daha idrara geçmemiştir
Kan testi verdin mi kanda baktir
İyi düşün iyi olsun inşallah

Canım öyle düşünme daha idrara geçmemiştir
Kan testi verdin mi kanda baktir
İyi düşün iyi olsun inşallah
Yok kan vermedim canım eşim gününü bekleyelim diyor illa erken gebelik testinde az da olsa çıkmalıydı diye içim içimi yiyor sen nasılsın ne durumdasın

Yok kan vermedim canım eşim gününü bekleyelim diyor illa erken gebelik testinde az da olsa çıkmalıydı diye içim içimi yiyor sen nasılsın ne durumdasın
Iyiyim canim yarin bir kan daha vericem inşallah ilerlermistir değer

Back
X