Tüp bebek transfer süreci

Genelde böyle diyen çok alta hasta bezi bağlayanda çok bu arada transferden sonra çok tuvalete cikmak ve alaturka tuvalete oturmak olumsuz etkilermi
Çok tuvalete çıkmakta hiçbir sakınca yok zaten hamilelik döneminde sık sık çıkıyorsun , fakat ben alaturka yerine klozet kullandım sürekli . Bence tuvalet konusunda sadece kendini zorlamamak ve kabız olmamak önemli başka birşeye dikkat etmenize gerek yok.

Evet çok kaygılı ve stresliydim , daha önceki olumsuz denelemelerden dolayı da olabilir bu ama hep içimde bir korku vardı. Sadece olacağına uoğunlaştım hiç aksini düşünmemeye çalıştım .

Kızlar merhaba bende 3 yıllık evliyim 2 aşılama oldu cuma günü tüp bebeğe başladım ganolf 225 vuruluyorum günlük Çarşamba günü kontrolüm var ne yapacağım nasıl davranacağım bilemiyorum adem elması var hiç duydunuzmu

Merhabalar,
Bilmedigimden soruyorum. Genetige gonderdiginiz zaman neden geri donmedi?

Genetiğe gönderdiğimizde geri dönmedi yani olumsuz oldu sonuçlar demek istedim . Yanlış anlaşılmasın .

Güzel düşün , güzel olsun daha çok başındasın yolun şimdiden böyle kendini strese sokup boşyere yorma . Herşey olacağına varıyor zaten ama bu süreçte bile stresten uzak durmak çok önemli

Güzel düşün , güzel olsun daha çok başındasın yolun şimdiden böyle kendini strese sokup boşyere yorma . Herşey olacağına varıyor zaten ama bu süreçte bile stresten uzak durmak çok önemli
Çok teşekkür ederim evet çok haklısınız yapmamaya çok dikkat ediyorum

Çok bilgim yok burda okuduğum kadarıyla nasıl oluyor napıyor neler yapmam lazım araştırıyorum

Bende embriyo transferi sonrası içimi aşırı bir huzur kapladı sürekli gülümsüyordum sanırım aylardır beklediğim şey gerçekleştiği ve artık içimde olduğu için huzura ermiştim. Pazartesi transfer oldum bugün 4. gün 8 mayıs test günüm umarım güzel haberi alırım. Sizde stres yapmamaya çalışın artık yapabileceğiniz en iyi şey bol bol dua etmek ve onun size sımsıkı tutunacağına inanmak

Kızlar Merhabalar ben 3 gün embriyosu transferi oldum 25 Nisan'da Bugün transferimin 7 günü ve böyle silik bir çizgi gördüm Sizce pozitif midir bilemiyorum ama çok da umutlanıyorum yani Rabbim hepimize yardım etsin

Eklentiler

• 1000046791.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 77
  • 1000046790.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 80

Bana bir tane daha destek iğne vardı cetrotide 3 gündür onu vuruluyorum benimki de taze transfer olmayacak belli olmdu prolaktinim şimdiden 2bin

Bana bir tane daha destek iğne vardı cetrotide 3 gündür onu vuruluyorum benimki de taze transfer olmayacak belli olmdu prolaktinim şimdiden 2bin
Cetroidete ilaç yumurtalar büyüyor ya onlar catlamasin diye kullanılan bir iğne ama gonal f yumurta büyütme iğnesi bende amh düşük. En hem gonal f hem menapur kullanıyorum şuan tedavimin 4 günü bugün bitti cetrotide daha geçmedi benim doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…