3.gün taze çift transfer bir de bugün 12.gün transferden sonraKaçıncı gün embriyosuydu birde taze embiryomu.bugün tam olarak kaçıncı gününe transfer günü hariç
İnşaAllah öyledir ağzınızdan bal damlıyor biraz da olsa içime su serptinizTaze transferler de beta biraz daha düşük olabiliyormuş kana geç karışa biliyormuş diye duydum
Cevabınız için teşekkür ederim histereskopi süreciniz nasıl geçti ameliyattan sonra ağrınız oldu mu ? Bide çalışıyorsanız rapor verildi mi size ?Merhaba , çok teşekkür ederim . Çok geçmiş olsun size de . Benim daha önce embriyom vardı 2 denemem başarısız olunca rahmi canlandırmak adına histereskopi yapıldı . Yani sizin sürecinizde nasıl olur bilemiyorum . Benim doktorum transferim hemen 1 ay sonra yaptı .
12gun boyunca yatsak da olmayınca olmuyor benim de 2negatifim var evdeydim çalışmıyorum çok dikkat ettim eşim izin aldı ama olmadı transferin 6gunu merdivenden düşen igneden donerken motordan dusen ma.pozitif alanları okudum burda..Yani diyeceğim o ki Rabbim Ol dedi mi oluyor insAllah bizim de o gün gelecek iyi olup toparlanmak zorundayız dua teslimiyet ve yapmamız gerekenleri yapıp tevekkül etmeliyiz..Arkadaşlar benim değerim 18 çıktı sonra 14 e düştü bugün tekrar kan vereceğim çok üzgünüm geriye embriyom da yok yaşım 31 5 yumurta toplanmıştı sadece 3 ü döllenmişti güya 3 ü de çok iyiydi doktor kesin gözüyle baktı diğerini dondurtmadık 3.gün taze çift transferdi.Transfer öncesi kromozom testi yapılmıştı genetik eşime ve bana eşime genetik soerm testi hiç bir sorun yoktu ben tahim filmi çekilmiştim tüplerim açıktı sürekli düşüyorum 3 gün yattım sonra günlük hayatıma dikkat ederek devam ettim etmek zorunda idim çalışıyorum o yüzden mi olmadı
12gun boyunca yatsak da olmayınca olmuyor benim de 2negatifim var evdeydim çalışmıyorum çok dikkat ettim eşim izin aldı ama olmadı transferin 6gunu merdivenden düşen igneden donerken motordan dusen ma.pozitif alanları okudum burda..Yani diyeceğim o ki Rabbim Ol dedi mi oluyor insAllah bizim de o gün gelecek iyi olup toparlanmak zorundayız dua teslimiyet ve yapmamız gerekenleri yapıp tevekkül etmeliyiz..
Katılıyorum size bende 3.gün işe dönüm o gün iş yerinde sıkıntı çıktı büyük stres yaşadım ağladım negatif olmasını ona bağladım. Ama sonra düşündüm Allah ol derse ne yaparsan yap o bebek tutunuyor. Vardır bir hayır diye diye kendimi telkin ettim. İnşallah çok beklemeden sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz :)12gun boyunca yatsak da olmayınca olmuyor benim de 2negatifim var evdeydim çalışmıyorum çok dikkat ettim eşim izin aldı ama olmadı transferin 6gunu merdivenden düşen igneden donerken motordan dusen ma.pozitif alanları okudum burda..Yani diyeceğim o ki Rabbim Ol dedi mi oluyor insAllah bizim de o gün gelecek iyi olup toparlanmak zorundayız dua teslimiyet ve yapmamız gerekenleri yapıp tevekkül etmeliyiz..
Aminn aminn çok zor ve yıpratıcı bir süreç gerçektenKatılıyorum size bende 3.gün işe dönüm o gün iş yerinde sıkıntı çıktı büyük stres yaşadım ağladım negatif olmamasını ona bağladım. Ama sonra düşündüm Allah ol derse ne yaparsan yap o bebek tutunuyor. Vardır bir hayır diye diye kendimi telkin ettim. İnşallah çok beklemeden sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz :)
Siz de çok haklısınız emin olun biz hep haklıyız aslindaÇok haklısınız ama insan bi sebebe tutunmak istiyor neden diye ama Rabbim demek ki daha istemiyor hep şöyle dua ediyorum Allahım gücümü kuvvetimi almadan bir an önce annne olmayı nasip eyle çünkü yaş geçiyor
Aminn amin insAllah tez vakit lutfen AllahimKatılıyorum size bende 3.gün işe dönüm o gün iş yerinde sıkıntı çıktı büyük stres yaşadım ağladım negatif olmasını ona bağladım. Ama sonra düşündüm Allah ol derse ne yaparsan yap o bebek tutunuyor. Vardır bir hayır diye diye kendimi telkin ettim. İnşallah çok beklemeden sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz :)
Aminn çok çok amin okurken ağladım ne kadar da içten dua etmişsinizSiz de çok haklısınız emin olun biz hep haklıyız aslindasebep aramak ağlamak üzülmek yipranmak bunlar çok normal insanız öyle hassas öyle zorlayıcı dönemlerden geçiyoruz ki o süreçlerde öncesinde sonrasında.. hepsi imtihan bu da bizim imtihanımız ben de yaşadım yaptım hepsini doktoru suçladım hemşireye kızdım vs vs ama sonu hep şuraya varıyor Rabbim Ol deseydi olurdu çok güzel duanız aminn amin hepimize Rabbim güç kuvvet versin selamet nasip etsin bu imtihandan bizim de kucaklarimizi sağlıklı hayirli evlatlarimizla doldursun evet yaş ilerliyor en çok da beni bu sıkıştırıyor ama diyorum ki ben de Rabbim ne kadar ömrüm kaldıysa o kalan ömrümü evlatli eyle hayiirli saglikli Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Ben de şu an çok duygulandım aktı gözlerimdenAminn çok çok amin okurken ağladım ne kadar da içten dua etmişsiniz
Havuz yapacak sanırım doktorunuz ama her ay olacağını sanmıyorum ağır iğneler kullanıyoruz dinlendirecektir diye düşünüyorumarkadaşlar ilk kez bu sürece başlayacağım hiçbir bilgim yok. sizlere danışmak istedim. bende amh düşüklüğünden doktor yumurta toplama önermişti. sorum şu her yumurta toplama işleminden sonra rahim dinlendiriliyor mu yoksa her ay bu işlem arka arkaya mümkün mü? 2 ay mesela arka arkaya yapılabiliyor mu? cevaplarsanız sevinirim
Aret kamar hap ile tedavi ediyormuş amh düşüklüğü olan kadınları. Görüştüm bugün. Hayırlısı bakalım. Siz tedavi sürecinde misinizHavuz yapacak sanırım doktorunuz ama her ay olacağını sanmıyorum ağır iğneler kullanıyoruz dinlendirecektir diye düşünüyorum
Selam son durumunuz nedirİnşaAllah öyledir ağzınızdan bal damlıyor biraz da olsa içime su serptiniz
Allah sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsinHerkese merhabalar , ben de tüp bebek sürecimde çoğu zaman sizlerin yazmış olduğu deneyimler sayesinde kendime yön verdim ve birgün pozitif sonucu yakalarsam size kendi süreçimden bahsedecektim … veeeee işte o gün geldi kızlar
Biz 4 yıldır çocuk yapmaya çalışıyoruz bunun ilk 2 yılı doğal ve aşılama yöntemiyle geçti son 2 yılımız da tüp bebek süreciyle . Ben de polikistikover olduğu için bir türlü sağlıklı yumurtam oluşmuyordu o yüzden tüp bebek sürecine başlamaya karar verdik .
İlk denememizde toplam 8 embriyo 5. Güne ulaştı biz genetik testine gönderdik hepsini ve sonunda hiç embriyo dönmedi yani süreç daha başında bitmiş oldu .
2. Denemeye başladık hemen arkasından toplam 7 embriyo 5. Güne ulaştı ve bu sefer genetiğe göndermedik . 5. Gün doktorumun orta kalite dediği 2 embriyo transfer edildi. Ben transfer sonrası hemen WC gittim aradan yarım saat sonra da kalkıp eve geldik 1 gün evde dinlendim sonrasında hiçbir şey olmamış gibi günlük hayatıma devam ettim . Ve sonuç olumsuz oldu .
3. Denemeye başladık hiç ara vermeden yine 5. Gün daha iyi kalite 2 embriyo transfer edildi . Bu sefer bi tık daha bilinçli davranarak hemen WC ye gitmedim yarım saat sonra kalktım WC ye girdim yaklaşık 2 saat sonra da hastaneden çıkıp eve geldik. Bu süreçte 3 gün sürekli yatmaya çalıştım 4. Gün günlük hayatıma daha yavaş tempoda devam ettim . Sadece 3 gün sağlıklı beslendim sonrasında çok dikkat etmeden sağlıklı beslendim ve doktorumun 12. Gün demesine rağmen ben 10.gün test yaptırdım negatif oldu . 12. Gün ise düşük yaptığımı farkettim iç çamaşırıma kanla karışık et parçası düştü.
Ve 1 yıl sonra son 4. demememiz .. Bunda tamamen annelerimizin büyüklerimizin ve tecrübeli olanları dinleyerek hareket ettim . Yine 5. Gün embriyosu iyi kalitede çift embriyo transfer edildi 4 Nisan 2025 de . Transfer sonrası altıma hasta bezi bağladım ve yataktan 2 saat boyunca hiç kalkmadım ayaklarımı biraz yukarı kaldırdım , hatta yatağa kaçırdğım bile oldu. O 2 saat boyunca Meryem süresi , ayetel kürsi dinledim ve okudum . Sonra hastaneden çıkıp eve geldik ve 5 gün boyunca yataktan WC ve yemek haricinde hiç kalkmadım . Her gün sabah kabak içi badem ceviz avakado süt den oluşan bi atom yapıp içtim . 2 güne bir somon balığı tükettim . Ispanak, kereviz , havuç-elma karışımı , Kırmızı pancar gibi enbriyonun tutunmasına yardımcı olacak gıdalar tükettim. 6. Gün artık yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladım köpeğimi çişe çıkarıp bi 15-20 dk yürüyüşlere başladım . 8. Gün önce pembe sonra kahverengi lekelenmem geldi 8-9. Günler devam etti 10. Gün sabah bitti . Bununla birlikte şiddetli ağrım oldu kasıklarımda . 11. Gün akşamı göğüs uçlarımda değişiklik Farkettim 12. Sabah ise pozitifi gördüm . Ve farklı bir şey daha bu transferde sürekli dualar okudum . Uyurken bile Meryem suresi açıp öyle yatıyordum transfere giderken transfer sonrası yolda yatakta evde arabada heryerde her an dualar okudum . Yani belki de inançla ilgili ama ben hep olacağına inandım hiç aksini düşünmedim ve Allah a şükürler olsun sonunda oldu .
Bu süreçte her gün burda bir belirti bir umut ışığı arıyordum . Acaba ne yaparsam tutunur? . O yüzden yazmak istedim kendi sürecimi . Allahım benim gibi olan herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin , bu süreçte yanında olsun
Ne hapı acaba ilk kez duydum insAllah gönlünüze göre olur aret kamar nerde ben de başlayacağım bu ay insAllah nerde baslayacagima hala karar veremedim balikesirdeyim ben bursa bahceci ya da İstanbul sisli memorial var aklımda iki negatifim var bursa acibademde ondan temkinli gidiyoruzAret kamar hap ile tedavi ediyormuş amh düşüklüğü olan kadınları. Görüştüm bugün. Hayırlısı bakalım. Siz tedavi sürecinde misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?