Tüp bebek transfer

Hellooniss

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
46
14
8
33
Merhabalar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyeceğim.. Neler yaptınız gerçekten uzun süre yatmak falan mantıklı mı ?

Evettt dondurma ücretli transfer gününden sonra ödeme alıyorlar sizler hangi hastanede tedavidesiniz kızlar
Ben bahçecite başlayacagım bilgi topluyorum dondurma olayını tam anlayamadım sadece şimdi 2 yumurta döllendi birini transfer ettiler diğerlerini ne yapıyorlar süreç nasıl oluyor kafam karışık sizin ilk transfer tutmamış sanırım sebebi neydi

Ben bahçecite başlayacagım bilgi topluyorum dondurma olayını tam anlayamadım sadece şimdi 2 yumurta döllendi birini transfer ettiler diğerlerini ne yapıyorlar süreç nasıl oluyor kafam karışık sizin ilk transfer tutmamış sanırım sebebi neydi
Yok canım benim transferimi yapacakken ilkini iptal oldu kan değerlerim çok yüksek çıktı sonra donduruldu bu pazar kontrole gideceğim belli olacak hormon iğneleri benim kan değerlerimi. Yükseltti yumurtalar da saklanıyor belirli bir yıl sanırım

2günüm güzel geçti benm de tek transfer genetik testine göndermiştik sağlıklı çıktı tek transfer edildi kasıklarda ağrım var endişeliyim biraz
2günüm güzel geçti benm de tek transfer genetik testine göndermiştik sağlıklı çıktı tek transfer edildi kasıklarda ağrım var endişeliyim biraz
Yatıyormusun neler yapıyorsun ben biraz uzanıyorum az kalkıyorum bilemiyorum

Back
X