- 28 Aralık 2023
- 46
- 14
- 8
- 33
- Konu Sahibi Hellooniss
Merhabalar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyeceğim.. Neler yaptınız gerçekten uzun süre yatmak falan mantıklı mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bahçecite başlayacagım bilgi topluyorum dondurma olayını tam anlayamadım sadece şimdi 2 yumurta döllendi birini transfer ettiler diğerlerini ne yapıyorlar süreç nasıl oluyor kafam karışık sizin ilk transfer tutmamış sanırım sebebi neydiEvettt dondurma ücretli transfer gününden sonra ödeme alıyorlar sizler hangi hastanede tedavidesiniz kızlar
Yok canım benim transferimi yapacakken ilkini iptal oldu kan değerlerim çok yüksek çıktı sonra donduruldu bu pazar kontrole gideceğim belli olacak hormon iğneleri benim kan değerlerimi. Yükseltti yumurtalar da saklanıyor belirli bir yıl sanırımBen bahçecite başlayacagım bilgi topluyorum dondurma olayını tam anlayamadım sadece şimdi 2 yumurta döllendi birini transfer ettiler diğerlerini ne yapıyorlar süreç nasıl oluyor kafam karışık sizin ilk transfer tutmamış sanırım sebebi neydi
Ben koç üniversite hastanesi şule yıldızEvettt dondurma ücretli transfer gününden sonra ödeme alıyorlar sizler hangi hastanede tedavidesiniz kızlar
Nasıl geçti transferinBenimde ptesi günü transferim var![]()
Şükür iyi gecti 3.gunum bgun .tek transfer oldum senin nasıl geçti kaç gün olduNasıl geçti transferin
2günüm güzel geçti benm de tek transfer genetik testine göndermiştik sağlıklı çıktı tek transfer edildi kasıklarda ağrım var endişeliyim birazŞükür iyi gecti 3.gunum bgun .tek transfer oldum senin nasıl geçti kaç gün oldu
2günüm güzel geçti benm de tek transfer genetik testine göndermiştik sağlıklı çıktı tek transfer edildi kasıklarda ağrım var endişeliyim biraz
Yatıyormusun neler yapıyorsun ben biraz uzanıyorum az kalkıyorum bilemiyorum2günüm güzel geçti benm de tek transfer genetik testine göndermiştik sağlıklı çıktı tek transfer edildi kasıklarda ağrım var endişeliyim biraz
Ay bgun bnde de var o .hemşireye yazdım hatta olabilir dedi aşırı olmadıkça dedi.kullandgin ilaç var mı?2günüm güzel geçti benm de tek transfer genetik testine göndermiştik sağlıklı çıktı tek transfer edildi kasıklarda ağrım var endişeliyim biraz
Estrofem ve iğne var prolutexAy bgun bnde de var o .hemşireye yazdım hatta olabilir dedi aşırı olmadıkça dedi.kullandgin ilaç var mı?
8saat arayla estrofem 12 saat da 1 iğneEstrofem ve iğne var prolutex
Bnde clexane iğne ve progestan fitilEstrofem ve iğne var prolutex
5Senin kaçıncı gün embryosu
25i test günüm.insallah güzel sağlıklı sonuçlar alırız
Yatıyormusun peki25i test günüm.insallah güzel sağlıklı sonuçlar alırız![]()
Hayir doktorum ilk gün dinlen dedi .snraki günler içinde sürekli yatma kan dolaşımı olsun dedi.cok ayakta kalmayacak şekilde dolan dediler.daha 3gundur evden çıkmadım ama evde de yatmiyorum hepYatıyormusun peki
Hayırlı olsun inşallahNasıl geçti transferin
Ağrın devam ediyor mu kasıktaYatıyormusun peki