• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer

Merhaba ben de 5 haziranda ikinci transferimi oldum 6.gün ab kalite. Yarın test günüm 3 gün önce erken test yaptım ama çıkmadı onun için biraz umutsuzum açıkçası
Moralini yüksek tut inşallah seninledir. Olmasa da nasip pes etme hiç bir zaman ❤️

Senin akıntın oldumu canım hiç
Canım ben progestan fitil kullandığım için akıntı oldu mu anlamadım ama hamile olduğumu öğrenince bir kere fitil koymayı unutmuştum o zaman afedersin beyaz yapışman bir sıvı gelmişti. Şimdide akıntılarım oluyorum ama ilk başlarda yoktu.. Senin başka belirtilerin var mı peki canım 🤔

Merhaba ben de 5 haziranda ikinci transferimi oldum 6.gün ab kalite. Yarın test günüm 3 gün önce erken test yaptım ama çıkmadı onun için biraz umutsuzum açıkçası
Canım benim Allahtan ümit kesilmez.. Sen kan testi yaptır Rabbim büyüktür içini ferah tut 🙏🏻❤️

Canım ben progestan fitil kullandığım için akıntı oldu mu anlamadım ama hamile olduğumu öğrenince bir kere fitil koymayı unutmuştum o zaman afedersin beyaz yapışman bir sıvı gelmişti. Şimdide akıntılarım oluyorum ama ilk başlarda yoktu.. Senin başka belirtilerin var mı peki canım 🤔
Benim akıntım yok canım çok gaz şişkinlik mide yanması ara ara sağ kasığıma girem kramplar iğne batması gibi hafif karın ve bel ağrısı o kadar bugün özellikle çok yaşadım bunları

Benim akıntım yok canım çok gaz şişkinlik mide yanması ara ara sağ kasığıma girem kramplar iğne batması gibi hafif karın ve bel ağrısı o kadar bugün özellikle çok yaşadım bunları
Benim yaşadıklarım gibi canım ..Bende yanma olmamıştı ama.. İçimde bir his var bebişin seninle bence 🙏🏻❤️ Rabbim hayırlısını nasip etsin ya.. Gerçekten bende 6 yıldır uğraşıyorum Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🏻🧿

Benim yaşadıklarım gibi canım ..Bende yanma olmamıştı ama.. İçimde bir his var bebişin seninle bence 🙏🏻❤️ Rabbim hayırlısını nasip etsin ya.. Gerçekten bende 6 yıldır uğraşıyorum Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🏻🧿
Bende hiç bir sebep olmamasına rağmen 2 yıldır uğraşıyorum canım 🥹 hamileler hisseder 😍😍 bende hissediyorum inşallah benimle ikiside ❤️

Bende hiç bir sebep olmamasına rağmen 2 yıldır uğraşıyorum canım 🥹 hamileler hisseder 😍😍 bende hissediyorum inşallah benimle ikiside ❤️
İnşallah canım benimm az kaldı öğrenmene bende heyecan yaptım… Sabırsızlıkla sonucunu beklicem..Çok kafana takma Rabbime bırak.. Rabbim en iyisini bilendir 🙏🏻😘❤️

Bugün daha iyiyim canım çok çok hafif sızıntı var karın bölgemde ama farkedilmiyor bile göğüs hassasiyeti var mıydı sende
Evet canım vardı ama abartılacak bir şekilde değil böyle arada sızlar gibi oluyordu o kadar.. Sen Salı günü kan vericektin demi canım ?

Benimde 2 gün önce daha fazlaydı şimdi daha hafif göğüs hassasiyetim valla eşimle dayanamıyoruz yarın vericez 😂😂
Sana bişey sölim mi benimde bazen hiç bir ağrım olmuyordu. Direk eyvahh bişey mi oldu diyordum 😂 yarın versen sonucu alırsın canım ya çıkar zaten kanda artık … Ayyyy çok heyecanlandım.. Saat kaçta kan vericeksin canım 💃😘

Back
X