Tüp bebek transfer

Senin şuanda belirtilerin neler canım hala aynı mı
Bel ağrısı oluyor canım kasıklarıma arada sırada sızı sancı giriyor göğüslerde sızı o kadar abartılacak bir belirttim yok valla.. Bazen hiç birşeyim olmuyor hemen panikliyorum sonra yine bel bacak ağrısı girince oh tamam diyorum 🤣🤷🏻‍♀️

Bel ağrısı oluyor canım kasıklarıma arada sırada sızı sancı giriyor göğüslerde sızı o kadar abartılacak bir belirttim yok valla.. Bazen hiç birşeyim olmuyor hemen panikliyorum sonra yine bel bacak ağrısı girince oh tamam diyorum 🤣🤷🏻‍♀️
😂😂😂😂 bu ağrılar regli ağrısı gibi mi peki bazen karnım adet olckamış gibi ağrıuo çünkü

Senden daha çok heyecanlıyım valla 😅❤️
Ahahahaha ya benim ilki negatifti ya kendimi herşeye hazırlıklı tutuyorum geçenkinde son 2 gün çok olmadı ya falan demiştim kendi kendime ama şimdi hiç olunsuz bişey düşünmeme rağmen nötrüm sanki oldu gibi his var içimde rahatlık var inşallah allahım gülsün yüzümüze 😍😍😍😍

Ahahahaha ya benim ilki negatifti ya kendimi herşeye hazırlıklı tutuyorum geçenkinde son 2 gün çok olmadı ya falan demiştim kendi kendime ama şimdi hiç olunsuz bişey düşünmeme rağmen nötrüm sanki oldu gibi his var içimde rahatlık var inşallah allahım gülsün yüzümüze 😍😍😍😍
Zaten ne zaman rahat olursan kendini rahat bırakırsan o zaman oluyor.. Kafana takma bencede oldu bende öyle hissediyorum canım hayırlısı olsun inşallah ya 🙏🏻😘❤️❤️

Ahahahahha benim çok göbek var 😂 ama ilaçlar şişkinlik yapıyor doktor öyle demişti ekstra çikolata kistide şişkinlik yapıyor 😂 offf yarın o sonuca bakamıcam 😔😂🥹🥹
Kayamam sana ya seni çok iyi anlıyorum canım..sen bakmadan direk buraya yükle biz bakıp haber veririz sana 😅😝😘❤️

Back
X