• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer

Ayyy inşallaahh canım benimm şuan bir belirtin var mıı
Bel ağrım ve bacak ağrım yine devam ediyor ama abartılacak bir şekilde değil arada bir adet olacakmışım gibi kasığıma sancı giriyor o kadar canım . Bir sürü erken gebelik testi yaptım kan vermediğim için merak etmiştim koyulaşma var mı diye bugün yine yaptım var gibi.. Paylaşayım sende bi bakar mısın? En alttakini bugün yaptım 15 gün 😅

İlk ikisi 12.gündü. Üç ve dört 13.gün en son ki bugün yaptığım canım.

Eklentiler

• IMG_5179.webp
    IMG_5179.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 17
İlk ikisi 12.gündü. Üç ve dört 13.gün en son ki bugün yaptığım canım.
Oyyy tabikide vaaarrr hemdee çok büyük faarrkkk vaar. Annesinin canııı sağlıkla gelsinn❤️😘😍 sorması ayıp sizin ne probleminiz vardı tüp bebeğe başvurdunuz 😔 artık gerçekten doğal gebelik kalmadı

Oyyy tabikide vaaarrr hemdee çok büyük faarrkkk vaar. Annesinin canııı sağlıkla gelsinn❤️😘😍 sorması ayıp sizin ne probleminiz vardı tüp bebeğe başvurdunuz 😔 artık gerçekten doğal gebelik kalmadı
Ayyy inşallahhh canım benimmm 🙏🏻 Sendende güzel haberleri almaya sabırsızlanıyorum 😘🧿Canım aslında eşimde de bende de sorun yoktu. Benim sadece tüplerimde tıkanıklık vardı. Ama daha önce gittiğim doktor birşey dememişti. En son gittiğim doktorum bunu bana söyledi. Ameliyat oldum. Sonra normal denedik ama olmadı. Sonrada tüp bebeğe geçtik işte 🤗

Ayyy inşallahhh canım benimmm 🙏🏻 Sendende güzel haberleri almaya sabırsızlanıyorum 😘🧿Canım aslında eşimde de bende de sorun yoktu. Benim sadece tüplerimde tıkanıklık vardı. Ama daha önce gittiğim doktor birşey dememişti. En son gittiğim doktorum bunu bana söyledi. Ameliyat oldum. Sonra normal denedik ama olmadı. Sonrada tüp bebeğe geçtik işte 🤗
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 😍❤️❤️

Back
X