- 9 Aralık 2023
- 126
- 19
- 18
- 28
- Konu Sahibi bebiiiisss
Merhaba 7 haziran 5. Gün embriyosu 5aa ve 3 ab kalitede embriyolar transfer edildi. 7 haziran transfer olan varmııı kızlaaarrr birlikte mutluluğumuzu paylaşalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimseee yokmuuuMerhaba 7 haziran 5. Gün embriyosu 5aa ve 3 ab kalitede embriyolar transfer edildi. 7 haziran transfer olan varmııı kızlaaarrr birlikte mutluluğumuzu paylaşalım
Merhaba canımMerhaba 7 haziran 5. Gün embriyosu 5aa ve 3 ab kalitede embriyolar transfer edildi. 7 haziran transfer olan varmııı kızlaaarrr birlikte mutluluğumuzu paylaşalım
Yaaaa hayırlı olsuuunnn çok sevindimmmmmMerhaba canımHayırlı sonuçlar almanı diliyorum.
Bende 29 Mayısta İki tane 3.gün embriyo transferi oldum. Sonucum pozitif. Tabi daha çok erken. Umarım hepimiz için sonuçlarımız Hayırlı haberlerle sonuçlanır. Senin son durumun nedir?
Günaydın canım herkese Hayırlı sabahlarYaaaa hayırlı olsuuunnn çok sevindimmmmmbelirtileriniz nelerdiiii
Merhaba benimde 3. Gün taze embrito transfer edildi. Bugün test yaptım( 9. Gün çıkar diye düşündüm) ama çıkmadı. Bir saat sonra baktığımda incecik ama zorlayarak gördüğüm bir çizgi oldu. Umutlarım devam ediyor umutsuz değilim ama siz en erken ne zaman gördünüz? Yoksa direk kan testi mi yaptınız?Merhaba canımHayırlı sonuçlar almanı diliyorum.
Bende 29 Mayısta İki tane 3.gün embriyo transferi oldum. Sonucum pozitif. Tabi daha çok erken. Umarım hepimiz için sonuçlarımız Hayırlı haberlerle sonuçlanır. Senin son durumun nedir?
Kan verseniz düşük oranda olsa çıkardı ama idrar da çıkmaz benceMerhaba benimde 3. Gün taze embrito transfer edildi. Bugün test yaptım( 9. Gün çıkar diye düşündüm) ama çıkmadı. Bir saat sonra baktığımda incecik ama zorlayarak gördüğüm bir çizgi oldu. Umutlarım devam ediyor umutsuz değilim ama siz en erken ne zaman gördünüz? Yoksa direk kan testi mi yaptınız?
Merhabalar canımMerhaba benimde 3. Gün taze embrito transfer edildi. Bugün test yaptım( 9. Gün çıkar diye düşündüm) ama çıkmadı. Bir saat sonra baktığımda incecik ama zorlayarak gördüğüm bir çizgi oldu. Umutlarım devam ediyor umutsuz değilim ama siz en erken ne zaman gördünüz? Yoksa direk kan testi mi yaptınız?
İnşallah canım. Ağzından bal damlıyor. Pazartesi vereceğim inşallah kan. Allah büyük elbetteMerhabalar canımÖncelikle hatırlısı olur inşallah
Bana doktorum 12.gün yap dedi bende sabırla o günü bekledim 12.gün erken gebelik testinde öğrenmiştim. Sonra kan verdim 12.gün 78.15 çıkmıştı değerim. 9.gün çok erken 3.gün embriyosu için canım. Umudunu kaybetme sakin inanıyorum ki olumlu olacak
![]()
Amin canım inşallah benim içinde daha erken bakalım sağlıkla ilerler inşallahİnşallah canım. Ağzından bal damlıyor. Pazartesi vereceğim inşallah kan. Allah büyük elbettesende sağlıkla huzurla al kucağına inşallah.
Tabi şimdi keseyi görme süreci var haklısınız. İnşallah inşallah güzel olacakAmin canım inşallah benim içinde daha erken bakalım sağlıkla ilerler inşallahPazartesi günü kesin sonuç almış olursun canım. Rabbim Hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah. Ben olacağına inanıyorum
![]()
Evet maalesefTabi şimdi keseyi görme süreci var haklısınız. İnşallah inşallah güzel olacak![]()
Benim transferin ilk iki günü kasıklarımda ağrı oldu sonra hiç bişeyim olmadı intralipid serumu yediğim gün ve ertesi günü gaz sancılarım oldu. Göğüslerimde hafif sızı var ama bunu belirti saymıyorum iğneler yapıyor diğerinde göğüs ağrısımdan ölüyodum negatif olmuştu. Çok sık idrara çıkıyorum aşırı gaz hali içindeyimGünaydın canım herkese Hayırlı sabahlarÇok teşekkür ederimmm
Canım benim en net belirttim bel ve bacak ağrısı oldu. Yine adet sancısı gibi ağrılarım oldu ama bel ve bacak ağrım transfer gününden beri hiç geçmedi hala devam ediyor zaten. Kasık ağrım öyle çok değildi. Ara ara iğne batması gibiydi. Ve göğüslerim sızlardı ama abartılacak kadar değil. Dediğim gibi ben birşeyler olduğunu bel ve bacak ağrısından hissetmiştim çünkü regli dönemimde benim bacak ağrım olmazdı. 12.gün kan testi verdim sonucu öğrendim. Çok şükür
şimdi sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için dua ediyorum
![]()
Aslında belirti olmadan hamile olanları çok okudum canım. Sen hangi gün transfer oldun ? Kaçınca günündesin? Rabbim Hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahBenim transferin ilk iki günü kasıklarımda ağrı oldu sonra hiç bişeyim olmadı intralipid serumu yediğim gün ve ertesi günü gaz sancılarım oldu. Göğüslerimde hafif sızı var ama bunu belirti saymıyorum iğneler yapıyor diğerinde göğüs ağrısımdan ölüyodum negatif olmuştu. Çok sık idrara çıkıyorum aşırı gaz hali içindeyim![]()
Evet canım benim ilkinde daha çok belirtim vardı ama negatif oldu. Şimdide klasik şeyler belirti gibi sayamıyorum ben 7 haziranda çift embriyo transferi oldumAslında belirti olmadan hamile olanları çok okudum canım. Sen hangi gün transfer oldun ? Kaçınca günündesin? Rabbim Hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah![]()
İnşallah canım benimEvet canım benim ilkinde daha çok belirtim vardı ama negatif oldu. Şimdide klasik şeyler belirti gibi sayamıyorum ben 7 haziranda çift embriyo transferi oldumbebişleriimiz bizimle olsun inşallah
![]()
17 haziranda alacağım canımm benimkiler 5. Gün embriyosu. Sende kese gözüktü mü değerin kaç çıktı acaba ikiside tuttu muİnşallah canım benimbenimde çift embriyodu. 19 haziranda sonuç alacaksın. Güzel haberlerini bekliyorum. Bizimle paylaş olur mu…
![]()
Benimkiler 3.gün embriyosuydu canım. Ben en son Salı günü kan vermiştim. Doktor kan verme dedi ama ben dayanamayıp bugün yine verdim yarın sonuç çıkacak17 haziranda alacağım canımm benimkiler 5. Gün embriyosu. Sende kese gözüktü mü değerin kaç çıktı acaba ikiside tuttu mu