Sonuçunuz çıktı mıEvet inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçunuz çıktı mıEvet inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla![]()
Çok erken değilmi? Belirtiniz oluyomuydu?Ben 4gunden yapmaya basliyorum her defasinda. Aşiri sabirsizim test konusunda) 5gunden itibaren goruyordum. Hatta 4 aksami bile çok silik gormusdum
Evet hayırlı olsun bence var.Kızlar benim bugün transfer günü hariç 6. Günüm akşam bi test yaptım aşırı silik çıktı sabah tekrar yaptım ilk idrarla oda silik çıktı sizce varmı
Tabii ki cok erken beklemek daha agir geliyor. Bu transferimde iki gundue cok hayalet cizgi goruyorum. Bu sabahki daha silikdi. Kan verdim şimdi. T+7 gunumdeyim. Belirti rahimde yanma, sık sık tuvalete cikma ve tum hamileliklerimde en birinci belirtim olan asiri iştah srtmasi ve doymama var. Ilaclardan da belirtiler oluyor tabi o yuzden en iyisi kanÇok erken değilmi? Belirtiniz oluyomuydu?
Yanmayı kaçıncı günde hissetiniz? Benim işk transferimde 2. Gün agrı hisetmiştim 5-6-7 günler adet agrısı gibi ağrım olmuştu ama negatifti,Tabii ki cok erken beklemek daha agir geliyor. Bu transferimde iki gundue cok hayalet cizgi goruyorum. Bu sabahki daha silikdi. Kan verdim şimdi. T+7 gunumdeyim. Belirti rahimde yanma, sık sık tuvalete cikma ve tum hamileliklerimde en birinci belirtim olan asiri iştah srtmasi ve doymama var. Ilaclardan da belirtiler oluyor tabi o yuzden en iyisi kan
Burda daha çok netleşti göğüs ağrım vardı bide kasık ağrım vardı bide merak vardı tabiEvet hayırlı olsun bence var.
Belirtiniz olduğu için mi test yaptınız? Beklemediniz acaba
Kan verdim gelince evde kalan bir testi de yapayim dedim boyle cikti. Onceki, gunler hic boyle degildi koyulasmis. Yanmayi iki gundur. Adet oncesi de hep hissederdimYanmayı kaçıncı günde hissetiniz? Benim işk transferimde 2. Gün agrı hisetmiştim 5-6-7 günler adet agrısı gibi ağrım olmuştu ama negatifti,
Evet var tutumuş kesin bakalım kan kaç cıkacak ,Kan verdim gelince evde kalan bir testi de yapayim dedim boyle cikti. Onceki, gunler hic boyle degildi koyulasmis. Yanmayi iki gundur. Adet oncesi de hep hissederdim
İdrar testi negatif çıktı yarın kan testi verecem bakalım inşallah tek umut o sizin ne oldu sonuçSonuçunuz çıktı mı![]()
Tüp bebek sürecindeyim transfer oldum 6 ci gün dayanamayıp bir test yaptım ve bu şekilde çıktı kızlar sizce var mı birşey 5 ci gün embriyosu
Merhaba sonucunuz çıktı mı acabaTüp bebek sürecindeyim transfer oldum 6 ci gün dayanamayıp bir test yaptım ve bu şekilde çıktı kızlar sizce var mı birşey 5 ci gün embriyosu
Sonucunuz ne çıktıSonuçunuz çıktı mı![]()
Sonucunuz ne çıktıKorkuyorum çıkmaz diyede ama bir yanımda deli gibi sabırsız yapmak istiyor bide çatlatma iğnesini de 27 Nisan'da yapmıştım
Yarın verecem kan testiniSonucunuz ne çıktı
İnşallah çok güzel haberler alirsinziYarın verecem kan testini
Bana neden kimse cevap vermedikızlar benimde t+8 bugün . 4 ayrı test yaptım. Var mı sizce
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberlerleİnşallah çok güzel haberler alirsinzi
Benimkide sizin ki gibi çıktı ama ben negatif olarak yorumladım kan testi daha net olur hepimiz içinBana neden kimse cevap vermedi![]()
Var benceBana neden kimse cevap vermedi![]()