• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer

Kızlar benim bugün transfer günü hariç 6. Günüm akşam bi test yaptım aşırı silik çıktı sabah tekrar yaptım ilk idrarla oda silik çıktı sizce varmı

Eklentiler

• 2e967584-197f-48bb-92b9-cb71e44b114a.webp
    2e967584-197f-48bb-92b9-cb71e44b114a.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar benim bugün transfer günü hariç 6. Günüm akşam bi test yaptım aşırı silik çıktı sabah tekrar yaptım ilk idrarla oda silik çıktı sizce varmı
Evet hayırlı olsun bence var.
Belirtiniz olduğu için mi test yaptınız? Beklemediniz acaba

Çok erken değilmi? Belirtiniz oluyomuydu?
Tabii ki cok erken beklemek daha agir geliyor. Bu transferimde iki gundue cok hayalet cizgi goruyorum. Bu sabahki daha silikdi. Kan verdim şimdi. T+7 gunumdeyim. Belirti rahimde yanma, sık sık tuvalete cikma ve tum hamileliklerimde en birinci belirtim olan asiri iştah srtmasi ve doymama var. Ilaclardan da belirtiler oluyor tabi o yuzden en iyisi kan

Tabii ki cok erken beklemek daha agir geliyor. Bu transferimde iki gundue cok hayalet cizgi goruyorum. Bu sabahki daha silikdi. Kan verdim şimdi. T+7 gunumdeyim. Belirti rahimde yanma, sık sık tuvalete cikma ve tum hamileliklerimde en birinci belirtim olan asiri iştah srtmasi ve doymama var. Ilaclardan da belirtiler oluyor tabi o yuzden en iyisi kan
Yanmayı kaçıncı günde hissetiniz? Benim işk transferimde 2. Gün agrı hisetmiştim 5-6-7 günler adet agrısı gibi ağrım olmuştu ama negatifti,

Evet hayırlı olsun bence var.
Belirtiniz olduğu için mi test yaptınız? Beklemediniz acaba
Burda daha çok netleşti göğüs ağrım vardı bide kasık ağrım vardı bide merak vardı tabi

Eklentiler

• AFDA051D-D821-4CF3-88B3-6DFCB7D6A467.webp
    AFDA051D-D821-4CF3-88B3-6DFCB7D6A467.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 83
Yanmayı kaçıncı günde hissetiniz? Benim işk transferimde 2. Gün agrı hisetmiştim 5-6-7 günler adet agrısı gibi ağrım olmuştu ama negatifti,
Kan verdim gelince evde kalan bir testi de yapayim dedim boyle cikti. Onceki, gunler hic boyle degildi koyulasmis. Yanmayi iki gundur. Adet oncesi de hep hissederdim

Eklentiler

• 1000136284.webp
    1000136284.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 92
kızlar benimde t+8 bugün . 4 ayrı test yaptım. Var mı sizce

Eklentiler

• IMG_0893.webp
    IMG_0893.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 93
Tüp bebek sürecindeyim transfer oldum 6 ci gün dayanamayıp bir test yaptım ve bu şekilde çıktı kızlar sizce var mı birşey 5 ci gün embriyosu
Tüp bebek sürecindeyim transfer oldum 6 ci gün dayanamayıp bir test yaptım ve bu şekilde çıktı kızlar sizce var mı birşey 5 ci gün embriyosu
Merhaba sonucunuz çıktı mı acaba

Back
X