Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar ben 41 meryem suresi okuyordum. 31 tane okuduktan sonra transfer islemim gerceklesti.banyo yapmaktan korktugum icin boy abdesti alamadim.simdi meryem suresini okumak icin normal abdest alip okusam olur mu? Acil cevap verirseniz sevinirim
canım bu konuyu ben çok araştırdım ve boy abdestialmak gerekmiyormuş
bende transferden sonra 5 gün banyo yapmadım hem namazımı kılıp dualarımı okudum 5. günüe hızlıca banyo yapıp boy abesti aldıım ..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=602644 burdada benim açtığım bi konu var yazılanlar belki yardımcı olur sana![]()
Öncelikle sizin konuyu actiginizi
görmemiştim. Cevabiniz icin tesekkur ederim. Yani namaz da kilabilirim kuran i kerim de okuyabilrim
Arkadaslar ben 41 meryem suresi okuyordum. 31 tane okuduktan sonra transfer islemim gerceklesti.banyo yapmaktan korktugum icin boy abdesti alamadim.simdi meryem suresini okumak icin normal abdest alip okusam olur mu? Acil cevap verirseniz sevinirim
Öncelikle hayırlı olsun. Ben de arkadaşın dediği gibi düşünüyordum (kendi mantığımla). Son transferden sonra Medine islam unversiteti talebesine sordum, meğerse gerekiyormuş (cinsel ilişkiye giriyormuş). Şimdi 1 haftalık namaz kazam var, çok pişmanım. Gerektiğini bilseydim hiç terettüt etmeden boy abdestimi alırdım. Yazılanlar azerbaycan dilinde, yoksa bura kopyalardım.
Şimdi sen korkmadan gusulunu al. Yaratan Rabbim. Ona ibadet etmenin zararı olmaz. Ayakta banyo yapmanın kanıtlanmış hiç bir bilimsel yan etkisi yok. Biz korkuyoruz, ancak boşuna.
Kızlar bunu alo feyva ya bir sorun isterseniz işin asli bende namazimi kildim ama 5. Gun banyo yaptim insan ikilemde kaliyor ama neden cinsel ilişki hükmünde olsun ki biz bunu çaresizlik ten yapiyoruz tıp bu sonuçta yorum yapmak bile zor
Son karar her kesin kendine ait. Ben bildiğim kadarını paylaştım. Bu soruyu medine talebesi cevapladı, yani sıradan her hangi biri değil, islamı kaynağından öğrenen birisi. Ve bu ne benim ne de cevap verenin kendi görüşü değil.
Başkasının spermini kullanmak kadın için zina hükmündese, bunun da cinsel ilişki hükmünde olması gayet normal geldi bana.
merhaba canım bende bu konuyu çok merak etmiştim gusül alınamadığı durumlarda teyemmüm abdesti almak gerekiyomuş sonuçta tedavilerde doktor alt bölgemizi görüyo ve abdestimiz bozuluyo gusül abdesti alınamadığı durumlarda teyemmüm abdesti almakta yetermiş evde ellerini duvara sürerekte alınabilirmiş illa toprak olması şart değilmiş..
iyide arkadaşım sen başkasının spermini mi kullandın ki? bu zaten dinimizce caiz değil haram bunu sormamıza bile gerek yok ama transferden sonra o zaman yemek yememiz su içmemiz de haram cenabet oluyoruz transferden sonra e doktorlarda en az 2 gün duş yasak diyor ne yapalım fetva hattına sormak kötü birşey mi ki? en azından arkadaşın aklında soru işareti kalmaz
Bak bu süpermiş teyemmüm eğer bunun için yeteli ise çok rahatlatıcı olur