- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi tupbebekanneaday98
arkadaşlar selam 10 şubat tarihinde 4 bb kalitedeki embriyomun transferi var, yaklaşık 2,5 senedir tüp bebek için uğraşıyoruz bende ohss (yumurtaların aşırı uyarılma durumu ) var ama bu hamile kalmama engel değildi . ( eşimden kaynaklı azospermi olduğu için hamile kalamadım ) varikosel ameliyatı oldu 1 sene bitkisel ve doktorumuzun verdiği ilaçlar kullandık sperm çıkışı sağlanmadı micro tese ameliyatı ile spermler bulundu 2 ay önce benden 28
yumurta toplandı. 15 sağlıklı embriyomuz vardı 1 tanesi 5. güne 4bb ilerledi 2 tanesi 3. gün olarak toplam 4 tane embriyomuz var.10 şubatta 4bb
5.gün embriyosu transferi olacağım. 4bb ile hamile
kalanınız var mı? progestan dex 25 mg iğne kullanacağım 7 gün boyunca bu iğneyi kullanan varmı? takviye vitaminler de redostim ve invity plus. doktoruma güvenim sonsuz fulya bahçeci gürkan bozdağ mükemmel bir doktor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. bana da dua edin inşallah buraya güzel sonuçlarımı yazarım her isteyene nasip olsun hayırlısıyla herkesin kucağı evladıyla dolsun
yumurta toplandı. 15 sağlıklı embriyomuz vardı 1 tanesi 5. güne 4bb ilerledi 2 tanesi 3. gün olarak toplam 4 tane embriyomuz var.10 şubatta 4bb
5.gün embriyosu transferi olacağım. 4bb ile hamile
kalanınız var mı? progestan dex 25 mg iğne kullanacağım 7 gün boyunca bu iğneyi kullanan varmı? takviye vitaminler de redostim ve invity plus. doktoruma güvenim sonsuz fulya bahçeci gürkan bozdağ mükemmel bir doktor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. bana da dua edin inşallah buraya güzel sonuçlarımı yazarım her isteyene nasip olsun hayırlısıyla herkesin kucağı evladıyla dolsun