- Emoji Skoru
- 80
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi tupbebekanneaday98
Tamam canım ben de idrar testi yapmayı düşünüyorum herhangi bi test yaparsam mutlaka yazarım
Sen de benim dualarımdasın Allah yardımcımız olsun 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin allah razı olsun arkadaşım inşallah bende yaparsam yazacağım :)Tamam canım ben de idrar testi yapmayı düşünüyorum herhangi bi test yaparsam mutlaka yazarım
![]()
merhaba arkadaşım ablamda senin gibi öğrendi akşamına kan verdi değeri yüksekmişti hamileydi yani ama tam kan gününü bekle erkenden verirsen çıkmayabiliyor kullanılan iğne ilaçlar yüzümden hayırlısı olsun inşallah kan verince bizede haber verArkadaşlar sadece bu durumu yaşayanlar cevap verirse sevinirim. 7 şubat donuk 5. Gün embriyosu ile tüp bebek transferi oldum. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. 15 dakika sonra silik çizgi çıktı. Tekrardanda yapmaya korkuyorum. Test gününü beklicem artık. Belirtimde yok. Daha önce 15 dakikadan sonra silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Allah razı olsun. Lütfen dua edin banamerhaba arkadaşım ablamda senin gibi öğrendi akşamına kan verdi değeri yüksekmişti hamileydi yani ama tam kan gününü bekle erkenden verirsen çıkmayabiliyor kullanılan iğne ilaçlar yüzümden hayırlısı olsun inşallah kan verince bizede haber ver
fatma selam ben dün ilk idrar testimi yaptım 6.günde yani.çift olarak silik çizgi çıktı.bugün sabah ilk idrarla yaptım yine bu sefer çift çizgi daha koyuydu doktora yazdım pazartesiden önce kan vermemi istemiyor normalde gidip yarın verecektim erkenden sevinmeyeyim diye heralde kan sonucuna bakıp beklemek istiyor biraz daha 13.günde daha net olacak diyeTamam canım ben de idrar testi yapmayı düşünüyorum herhangi bi test yaparsam mutlaka yazarım
![]()
Merhaba canım benim de dün 5. Günümdü kaset test yaptım ( erken gebelik değil ) ve hiç çizgi çıkmadı hshsjs Erkenden kan testi vermek istiyorum aslında ama vermeyeceğim. Çünkü bu zamanlarda pozitif olması düşük bi ihtimalmiş, boşver ya bekleyelim günümüzü. Benim haftaya salı test günüm ama pazar verebilirim de kafam çok karışık. Kasık ağrılarım vs oluyor, onun harici bi belirtim yokfatma selam ben dün ilk idrar testimi yaptım 6.günde yani.çift olarak silik çizgi çıktı.bugün sabah ilk idrarla yaptım yine bu sefer çift çizgi daha koyuydu doktora yazdım pazartesiden önce kan vermemi istemiyor normalde gidip yarın verecektim erkenden sevinmeyeyim diye heralde kan sonucuna bakıp beklemek istiyor biraz daha 13.günde daha net olacak diye
erken test al ben kaset testte yaptım ilkinde çıkmadı bugün kasetle erken gebelikte çıktı pazartesi benimde kan günüm bende normalde pazar veririm diyodumda dr illa pazartesi dediMerhaba canım benim de dün 5. Günümdü kaset test yaptım ( erken gebelik değil ) ve hiç çizgi çıkmadı hshsjs Erkenden kan testi vermek istiyorum aslında ama vermeyeceğim. Çünkü bu zamanlarda pozitif olması düşük bi ihtimalmiş, boşver ya bekleyelim günümüzü. Benim haftaya salı test günüm ama pazar verebilirim de kafam çok karışık. Kasık ağrılarım vs oluyor, onun harici bi belirtim yokİnşallah seninki pozitif olacak baksana idrarda bile çıkmış
Ayyy gaza geldim bugün alayım bari, yarın sabah yaparım test inş hamiş oluruz ya çok korkuyorumerken test al ben kaset testte yaptım ilkinde çıkmadı bugün kasetle erken gebelikte çıktı pazartesi benimde kan günüm bende normalde pazar veririm diyodumda dr illa pazartesi dedibekleyeceğizz benimde tek sol kasıkta ağrım var hafif batma yanma yerleşiyo sanırım o yüzden inşallah hayırlısı bakalım
![]()
ilk idrarla yap haber ver bana inşallah hayırlısıyla güzel haberler alalımmAyyy gaza geldim bugün alayım bari, yarın sabah yaparım test inş hamiş oluruz ya çok korkuyorumGünler geçsin diye yapmadığım kalmıyor valla her tuşa bastım
![]()
Canımcım ben testi yaptım erken gebelik ama çok çok silik bi çizgi çıktıilk idrarla yap haber ver bana inşallah hayırlısıyla güzel haberler alalımm![]()
yarın ilk idrarla bidaha dene her gün dene bakalımCanımcım ben testi yaptım erken gebelik ama çok çok silik bi çizgi çıktıBilmiyorum negatif mi pozitif mi
Canımcım ben dayanamadım kan testi yaptım çok erken olsa dayarın ilk idrarla bidaha dene her gün dene bakalım
ayyyyy demeeeCanımcım ben dayanamadım kan testi yaptım çok erken olsa da![]()
Bekliyorum işte daha yeni verdim, idrarda çıkmayınca bir üzüldüm şüphe düştü içime koştum yaptırdım. Çalıştığım için aile hekimine yetişemem yarın ondan bugün acilde yaptım bakalım 2-3 saate çıkarmış. Daha erken ama chatgbt çıkabilir de çıkmayabilir de diyorayyyyy demeeebende zor duruyorum herkes kan yaptır çıkar diyo dr pazartesi bekle dedi diye çok vermekte istemiyorum ama biyanımda yarın yaptır diyo of bilemedim valla ne çıktı sonuçç
5 üstündeyse hamilesin demek :) 2 gün sonra 2 katına çıkarsa süper inşallah 2 saat ne kız 40 dkya çıkar benide haberdar ettt çok heyecanlı allahımmm hayırlısını bersin inşallah hamilesindir arkadaşımmmmBekliyorum işte daha yeni verdim, idrarda çıkmayınca bir üzüldüm şüphe düştü içime koştum yaptırdım. Çalıştığım için aile hekimine yetişemem yarın ondan bugün acilde yaptım bakalım 2-3 saate çıkarmış. Daha erken ama chatgbt çıkabilir de çıkmayabilir de diyor![]()
Tabi yazarım sonucu umarım iyi haber veririm valla öyle dedi hemşire5 üstündeyse hamilesin demek :) 2 gün sonra 2 katına çıkarsa süper inşallah 2 saat ne kız 40 dkya çıkar benide haberdar ettt çok heyecanlı allahımmm hayırlısını bersin inşallah hamilesindir arkadaşımmmm
hayırlısı olsun inşallah arkadaşım öyle dua etTabi yazarım sonucu umarım iyi haber veririm valla öyle dedi hemşire![]()
Canımcımmm sonuç çıktı hamileyimhayırlısı olsun inşallah arkadaşım öyle dua et
ayyyyyy hadi gözün aydınnnnCanımcımmm sonuç çıktı hamileyimBeta 11.23