• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Transferi / Gürkan Bozdağ / Azospermi / OHSS / Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi

Merhaba inşallah tutunur bende pko var ohss riski varmış korkuyorum biraz acaba nasıl geçti yumurta toplama sonrası?
valla bende de ohss vardı yumurta toplama sonrası 2 adet dönemi geçti benim rahimimde polip vardı onu aldı histereskopiyle o yüzden rahim düzelmeme ihtimali vardı ona göre transfer yapılacaktı pazartesi günü randevum vardı rahimim düzelmiş transfere karar verdi gürkan hoca işte 10 şubatta da tranferim var :) rahat ol bende bişey yoktu ohssde yumurta çatlatma iğnesi yapılınca sadece ağrı oluyor yumurtalar çok şiştiği için oda dayanılmaz bişey değil

valla bende de ohss vardı yumurta toplama sonrası 2 adet dönemi geçti benim rahimimde polip vardı onu aldı histereskopiyle o yüzden rahim düzelmeme ihtimali vardı ona göre transfer yapılacaktı pazartesi günü randevum vardı rahimim düzelmiş transfere karar verdi gürkan hoca işte 10 şubatta da tranferim var :) rahat ol bende bişey yoktu ohssde yumurta çatlatma iğnesi yapılınca sadece ağrı oluyor yumurtalar çok şiştiği için oda dayanılmaz bişey değil
Ay hadi inşallah iyi haberlerle 🙏🏼🌿 inşallah benimde iyi geçer daha 2-3 ay var

Ay inşallah rahat geçer 🙏🏼 hepsi olunur diyo korktum
Hayır herkesin her söylediğine kulak asmayın benim amh değerim 14 üstelik dozlarımda çok yüksetti hiç bir sorunda yaşamadım çok şükür çok fazlada yumurtam büyürdü toplanırdı bende bu platformda çok korkuttular ama hiç bir sorun yaşamadım

Bende de cikolata kisti vardı hic tüp bebeğe baslamadan ilk önce kist ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra doğal yolla denedik olmayınca 2 kez asılama yaptırdım ilk olmadı icincisi biyokimyasal oldu sonrasında da tüp bebeğe basladım iste her yolu deniyoruz iste😏🥺
Kistim alınacak kadar büyük değilmiş 2 ay zoladex diye bir iğne ile baskılama yapmıştık

Ya çok üzüldüm, Allah içinize ferahlık versin bu durumu unutturacak sevinç nasip etsin, ben sizin hamileliğinize çok sevinmiştim, geçen sene 8 haftalıkken kalp atışı durmuştu benim de bebişimin, kan akışı yoktu. İlk gebeliklerde oluyormuş veya kromozomal bozukluktan da olabilirmiş. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım 🙏🏻 💕
Evet ilk gebeliklerde normal sayılıyormuş sanırım aslında kromozom testlerimiz vs normal ama olacağı varmış böyle olması gerekiyormuş demek ki 😊 hayırlısı olsun veren de alanda Allah 🙏🏻

Hayır herkesin her söylediğine kulak asmayın benim amh değerim 14 üstelik dozlarımda çok yüksetti hiç bir sorunda yaşamadım çok şükür çok fazlada yumurtam büyürdü toplanırdı bende bu platformda çok korkuttular ama hiç bir sorun yaşamadım
Cok tesekkür ederim suan kendimi cok daha iyi ve cesaretli hissediyorum🫶🏼😍🙏🏼

arkadaşlar selam 10 şubat tarihinde 4 bb kalitedeki embriyomun transferi var, yaklaşık 2,5 senedir tüp bebek için uğraşıyoruz bende ohss (yumurtaların aşırı uyarılma durumu ) var ama bu hamile kalmama engel değildi . ( eşimden kaynaklı azospermi olduğu için hamile kalamadım ) varikosel ameliyatı oldu 1 sene bitkisel ve doktorumuzun verdiği ilaçlar kullandık sperm çıkışı sağlanmadı micro tese ameliyatı ile spermler bulundu 2 ay önce benden 28
yumurta toplandı. 15 sağlıklı embriyomuz vardı 1 tanesi 5. güne 4bb ilerledi 2 tanesi 3. gün olarak toplam 4 tane embriyomuz var.10 şubatta 4bb
5.gün embriyosu transferi olacağım. 4bb ile hamile
kalanınız var mı? progestan dex 25 mg iğne kullanacağım 7 gün boyunca bu iğneyi kullanan varmı? takviye vitaminler de redostim ve invity plus. doktoruma güvenim sonsuz fulya bahçeci gürkan bozdağ mükemmel bir doktor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. bana da dua edin inşallah buraya güzel sonuçlarımı yazarım her isteyene nasip olsun hayırlısıyla herkesin kucağı evladıyla dolsun
Ya çok üzüldüm, Allah içinize ferahlık versin bu durumu unutturacak sevinç nasip etsin, ben sizin hamileliğinize çok sevinmiştim, geçen sene 8 haftalıkken kalp atışı durmuştu benim de bebişimin, kan akışı yoktu. İlk gebeliklerde oluyormuş veya kromozomal bozukluktan da olabilirmiş. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım 🙏🏻 💕

Merhaba bende gürkan hocaya gidiyorum 30 ocakta 5. Gün dondurulmus embriyo transferim oldu suan beklemedeyim hem heyecan hem stres. Bizde esimde de bende de görünürde bi sorun yok öncesinde doğal yolla hamile kaldım ama kaybettik. Gürkan hocanın bilgisi, donanımı cok güven veriyor bana aynı zamanda asistan zekiye hanımda cok tatlı ilgili. Ben cok doktora soru soran eşeleyen bi hasta değilim cünkü cok takıntılıyım bisileri sorup durdukca kendimi daha cok strese sokuyorum o yüzden saldım artık doktor bilir işini deyip geciyorum. Bende invity plus ve redostim kullanıyorum. İnvity kahvaltıdan sonra redostim aksam 8den sonra iciyorum ve redostimden sonra bi fevsitorum sebepsiz gülme krizleri geliyo :)
Progestan dex iğne tedavinin basından beri kullanıyorum suan da kullanmaya devam ediyorum hafif ağrı yapıyo bende ama iğneyi yaptıktan sonra hafif hafif masaj yapmak gerek ilacı dağıtabilmek icin o zaman rahatlyorum. Bu sekilde :) umarım güzel haberlerinizi alırız 💗
arkadaşım selam bende 10 şubatta transferimi oldum 23 şubatta testle öğreneceğim senin sonucun belli oldu mu pozitifmisin :)

arkadaşım selam ben 10 şubatta transfer oldum ilk 3 hün yatış var sadece tuvalete kalk yarım saat solan sonra tekrar yat dediler bana kabızlık içinde dupalac verildi yarım ölçek içtim rahatlattı onu dışında avokadao kefir yoğurt sebze vs yiyorum sen naptın transfer oldunmu

arkadaşım selam ben 10 şubatta transfer oldum ilk 3 hün yatış var sadece tuvalete kalk yarım saat solan sonra tekrar yat dediler bana kabızlık içinde dupalac verildi yarım ölçek içtim rahatlattı onu dışında avokadao kefir yoğurt sebze vs yiyorum sen naptın transfer oldunmu

Sen de inşallah canım 💕 Transfer olduğunda haberleşelim umarım ikimiz de bebişlerimize kavuşalım. Benim de 4BB olacak transferim bu arada ✨🌸

Merhabalar, ben de dün 12 şubatta transfer oldum. Transferden sonra 30 dk filan uzandım, sonra da işe bile gidebilirsin dediler. Ben rapor aldım içimin rahat etmesi için, ben sadece göbekten progestana devam edecekmişim. Yağlı, bol baharatlı, kafein ve asitli içmeyin dediler. Sabırsızlıkla test günümü bekliyorum canım 🥹💕 İnşallah ikimizde sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize, şu an içimde olduğunu bilmek öyle mutlu ediyor ki bence bu mücadelemiz bile çok kıymetli umarım sonucu da istediğimiz gibi olur 🌿🌸

Merhabalar, ben de dün 12 şubatta transfer oldum. Transferden sonra 30 dk filan uzandım, sonra da işe bile gidebilirsin dediler. Ben rapor aldım içimin rahat etmesi için, ben sadece göbekten progestana devam edecekmişim. Yağlı, bol baharatlı, kafein ve asitli içmeyin dediler. Sabırsızlıkla test günümü bekliyorum canım 🥹💕 İnşallah ikimizde sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize, şu an içimde olduğunu bilmek öyle mutlu ediyor ki bence bu mücadelemiz bile çok kıymetli umarım sonucu da istediğimiz gibi olur 🌿🌸
bende aynı şekilde 25 dk yattım ama ilk üç gün yat kakma çok dedi banada kafein asitli çay kahve falan yasak bende aynı progestan dex sadece başka ilacım yok. valla bende embriyoyu rahimime koyarken ekranı izledim dedim tamam galiba artık oldu rahimimde duruyo ama nasıl duygusal bi andı ahhh allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin stresli uzun bi süreç 23 şubatta kan tahliliyle öğrenebiliriz dedi ama ben bekleyebilirmiyim bilmiyorum 7. gün idrarda çıkıyo kitlerden aldım önce kitlerden idrara bakıcam sonra gidip kan vericem haberleşelim tekrardan burdan olurmu habersiz bırakma beni dualarımdasın

Back
X