- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi tupbebekanneaday98
Canımcımmm sonuç çıktı hamileyimBeta 11.23fatma
fatmaa naptın bugün değerin kaç çıktıCanımcımmm sonuç çıktı hamileyimBeta 11.23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımcımmm sonuç çıktı hamileyimBeta 11.23fatma
fatmaa naptın bugün değerin kaç çıktıCanımcımmm sonuç çıktı hamileyimBeta 11.23
arkadaşım 10.günüm idrarda çift çizgi çok koyu çıktı bugün 10 da verdim 328 çıktı değerim doktorların harika dedi çok şükür pazar bidaha vereceğimCanım bugün hastaneye gidemedim ya, haftaya salıyı beklerim herhalde (test gününü). Sen naptın kan testi verdin mi hiç?![]()
Ayy çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsinarkadaşı
arkadaşım 10.günüm idrarda çift çizgi çok koyu çıktı bugün 10 da verdim 328 çıktı değerim doktorların harika dedi çok şükür pazar bidaha vereceğim
allah razı olsun bacım inşallah rabbim herkese nasip etsin sende verince testini tekrar yaz burdannAyy çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsinHarika bi değer gerçekten maşallah subhanallah
![]()
valla arkadaşım erken gebeliktir belki şimdi bu değerlerini gönder bence ama normal gününde verip doktoruna bilgi ver yine bilemiyorum sürecin nasıl ben bugün yine verdim 2 gün arayla artış istediler 767 çıktı cuma 382 değerdeydiCanım selamlar, ben normalde o gün test yapmayacaktım ama dayanamadım. Bugün de yaptım, artışım biraz azalmış morelim çok bozuldu. Umarım asıl test günümde yükselir
T+5 > 11.23
T+7 > 41.06
T+10 > 62.89 ( bugün )
Erken verdim sence doktora mesaj atayım mı?
teşekkür ederim evet bülent hocaydı doktorumuz benimde gürkan hoca. 4bb 5. gün embriyom dün 12. gündü kanım 767 daha kese görünmedi cuma günü kese görmeye gideceğim inşallah sağolunBaşlığı görünce ben de yazmak istedimBizde de azosperm sıkıntısı vardı muhtemelen sizin eşinizin de doktoru bülent eroldur benim doktorum da gürkan bozdağdı aynı senaryo gibi geliyor inşallah sonu da aynı olur
bu süreci aralık 2024te biz yaşadık ilk transferim negatif ama ikinci transferimde oğlumu çok şükür kucağıma aldım şuan 18 aylık. 4 CCdi kalitesi tutunmasını düşük buluyordum ama yaşayacak günleri varmış darısı başınıza
![]()
arkadaşım naptın sonuç neŞimdi hemşire hanım cevap yazdı. Asıl artışa 12. Günden sonra bakacağız diye toparlar umarım. Çok sağol arkadaşım, seninki maşallah iyi gitmiş![]()
içimi rahatlattın arkadaşım :) bende aynı şekilde hiç soru sormam ne derse tamam dedim önce allaha sonra gürkan hocaya bırakırım sürecimi çok güveniyorum ona çok bilgili bi doktor nokta atışı her dedikleri . zekiye hanımda öyle her mesajıma anında cevap verip her detayı anlatıyo allah razı olsun iyi insanlara denk geldik :) bende bugün başlıyorum progestan iğneye bakalım allah hayırlısını versin inşallah süreç zor beklemek daha zor inşallah sende sağlıkla hayırlısıyla kucağına al arkadaşım rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah![]()
doğal siklus nasıl oluyor bana özelden yazabilir misiniz rica etsemiçimi rahatlattın arkadaşım :) bende aynı şekilde hiç soru sormam ne derse tamam dedim önce allaha sonra gürkan hocaya bırakırım sürecimi çok güveniyorum ona çok bilgili bi doktor nokta atışı her dedikleri . zekiye hanımda öyle her mesajıma anında cevap verip her detayı anlatıyo allah razı olsun iyi insanlara denk geldik :) bende bugün başlıyorum progestan iğneye bakalım allah hayırlısını versin inşallah süreç zor beklemek daha zor inşallah sende sağlıkla hayırlısıyla kucağına al arkadaşım rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah![]()
merhaba doğal siklus olayını ben bilmiyorum.iğnesiz ilaçsız tedavi diye biliyorum. yumurtalıklar uyarılıyor yumurta toplamadan önce gerekli iğne ve ilaçlar veriliyordoğal siklus nasıl oluyor bana özelden yazabilir misiniz rica etsem