Tüp bebek transferi sonrası ise gitmek

Ebulula

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
43
9
6
33
Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi görüyor um ve aynı zamandan işe de gidiyorum mecburen yoksa borçları ödeyemeyiz..Transfer günü işe gitmicem ama sadece 1 gün izin alabiliyorum ertesi günü işe gitsem sorun olurmu? Benim durumumda olan varmi

Rahat olun içinizi ferah tutun doktorlar günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz diyor zaten

Merhaba canım :) öncelikle hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah
ağır iş yapmadıkça çok eğilip ağır bişey kaldırmadıkça ve bir yere uzanmadıkça korkma :) normal hayatına devam etmende sorun yok benim transferden 7gün geçti bende iş başı yaptım transferden 2gün sonra :) hatta çalışmak kısmen daha iyi kafanı dağıtıyosun sürekli evde düşünür halde olmazsın :)

Bence sorun olmaz. Rahat olun. Bir gun dinlenin sonra kendinizi zorlamadan işinize devam edin. Ama Ben 1 hafta izin alicam. Bizim ev 5ci katta ve asansor bozuk malesef. O yuzden mecbur izin alicam

Aa bende progestan dex aldım ama geçen sefer onu kalçadan vurdular ben hepsi kalçadan vuruluyor sanıyorum elimde var dex iki kutu aldım aynı gonal f gibi vuruluyor degilmi?
Evet karından vurdum ben hep doktorum öyle söyledi. Kalçayla uğraşmayın hiç işkence gibi olur valla. İnce kahverengi enjeksiyon ucu alın onunla karından yapın derim ben.

Evet karından vurdum ben hep doktorum öyle söyledi. Kalçayla uğraşmayın hiç işkence gibi olur valla. İnce kahverengi enjeksiyon ucu alın onunla karından yapın derim ben.
Çok teşekkür ederim aynen öle yapicam birde transferde nekadar su içtiniz sabah tuvalete cikmicam geçen sefer çok sıkıştım diye az bişey tuvalete cikiyim dedim sonra nekadar su icsemde rahimi göremediler sondayla su doldurdular

Tam hatırlamıyorum su lt olarak ölçmedim ama baya bi sıkışıktım ben hatta dayanamıyorum diye tuvalete yolladılar çok az yapabilirsin diye sonra transfer oldum ama gayet iyi gözüküyordu rahim bir sorun yaşamadık. Transfer sonrasıda doktorum serum taktırdı 40dk yattım dayanamadım en sonunda kaldırın beni çok sıkıştım diye.

merhaba, bugün transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif. yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yok benim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?

merhaba 12gün ıdrarda negatıf kanda pozıtıf gördüm

Progestan ignesinin ağrısını nasıl geçirdiniz verebileceğiniz tavsiyeler varmi
arnıca jel var çok ıyı gelıyor morarmaya agrısına buzdolabında saklıyorum buz gıbı sürüyorum göbekten alıyorum bende iğnelerımı hayırlısı olsun ınşallah hepımız ıçın ınşallah aaglıcakla kucagımıza alınca bütün acılarımız geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…