Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat olun içinizi ferah tutun doktorlar günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz diyor zatenMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi görüyor um ve aynı zamandan işe de gidiyorum mecburen yoksa borçları ödeyemeyiz..Transfer günü işe gitmicem ama sadece 1 gün izin alabiliyorum ertesi günü işe gitsem sorun olurmu? Benim durumumda olan varmi
valla canım bende 3 kere yaptırdım üçünde de işe gittim, allah verdikten snra her türlü veriyor merak etme
Evet ama çok zor hele o iğneler Protestan nasıl ağrı yapıyor basamiyordum üstüneRahat olun içinizi ferah tutun doktorlar günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz diyor zaten![]()
Progestan ignesinin ağrısını nasıl geçirdiniz verebileceğiniz tavsiyeler varmivalla canım bende 3 kere yaptırdım üçünde de işe gittim, allah verdikten snra her türlü veriyor merak etme
Ben hep karından yaptım progestan dex kullandım. Çoğu doktor karından veriyor aslında daha rahat diye bir konuşun istersenizEvet ama çok zor hele o iğneler Protestan nasıl ağrı yapıyor basamiyordum üstüne
Merhaba canım :) öncelikle hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallahMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi görüyor um ve aynı zamandan işe de gidiyorum mecburen yoksa borçları ödeyemeyiz..Transfer günü işe gitmicem ama sadece 1 gün izin alabiliyorum ertesi günü işe gitsem sorun olurmu? Benim durumumda olan varmi
Bence sorun olmaz. Rahat olun. Bir gun dinlenin sonra kendinizi zorlamadan işinize devam edin. Ama Ben 1 hafta izin alicam. Bizim ev 5ci katta ve asansor bozuk malesef. O yuzden mecbur izin alicamMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi görüyor um ve aynı zamandan işe de gidiyorum mecburen yoksa borçları ödeyemeyiz..Transfer günü işe gitmicem ama sadece 1 gün izin alabiliyorum ertesi günü işe gitsem sorun olurmu? Benim durumumda olan varmi
Aa bende progestan dex aldım ama geçen sefer onu kalçadan vurdular ben hepsi kalçadan vuruluyor sanıyorumBen hep karından yaptım progestan dex kullandım. Çoğu doktor karından veriyor aslında daha rahat diye bir konuşun isterseniz
Evet karından vurdum ben hep doktorum öyle söyledi. Kalçayla uğraşmayın hiç işkence gibi olur valla. İnce kahverengi enjeksiyon ucu alın onunla karından yapın derim ben.Aa bende progestan dex aldım ama geçen sefer onu kalçadan vurdular ben hepsi kalçadan vuruluyor sanıyorumelimde var dex iki kutu aldım aynı gonal f gibi vuruluyor degilmi?
valla canım hamilelik sevinciyle ağrı düşünmemedim, ama sonra düşük olunca zaten bütün ağrılarım gittiProgestan ignesinin ağrısını nasıl geçirdiniz verebileceğiniz tavsiyeler varmi
Çok teşekkür ederim aynen öle yapicam birde transferde nekadar su içtiniz sabah tuvalete cikmicam geçen sefer çok sıkıştım diye az bişey tuvalete cikiyim dedim sonra nekadar su icsemde rahimi göremediler sondayla su doldurdularEvet karından vurdum ben hep doktorum öyle söyledi. Kalçayla uğraşmayın hiç işkence gibi olur valla. İnce kahverengi enjeksiyon ucu alın onunla karından yapın derim ben.
Tam hatırlamıyorum su lt olarak ölçmedim ama baya bi sıkışıktım ben hatta dayanamıyorum diye tuvalete yolladılar çok az yapabilirsin diyeÇok teşekkür ederim aynen öle yapicam birde transferde nekadar su içtiniz sabah tuvalete cikmicam geçen sefer çok sıkıştım diye az bişey tuvalete cikiyim dedim sonra nekadar su icsemde rahimi göremediler sondayla su doldurdular![]()
merhaba 12gün ıdrarda negatıf kanda pozıtıf gördümmerhaba, bugün transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif. yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yokbenim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?
arnıca jel var çok ıyı gelıyor morarmaya agrısına buzdolabında saklıyorum buz gıbı sürüyorum göbekten alıyorum bende iğnelerımı hayırlısı olsun ınşallah hepımız ıçın ınşallah aaglıcakla kucagımıza alınca bütün acılarımız geçerProgestan ignesinin ağrısını nasıl geçirdiniz verebileceğiniz tavsiyeler varmi