Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar merhaba benim bu gun transfer gunu ile birlikte 10. Gunum 5. Gun embriyosu ikiz transfer yapildi aksam dayanamayip saat 10 civari erken gebelik testi yaptim negatif cikti yarin kan testi vercem acaba sonucum negetifmidir beklemek ne zormus
Hanimlar merhaba benim bu gun transfer gunu ile birlikte 10. Gunum 5. Gun embriyosu ikiz transfer yapildi aksam dayanamayip saat 10 civari erken gebelik testi yaptim negatif cikti yarin kan testi vercem acaba sonucum negetifmidir beklemek ne zormus
Gebelik testinde negatif sonuç alıp daha sonra kanda pozitifi gören kişiler olmuştu. Kan sonucunuz nedir acaba inşallah hayırlı güzel haberler almışsınızdır