geçen merkezimize gittik, toplantı yapılmış, neden tutmadığına dair bizimle konuşmak görüşmek istediler ben merkezin ismini dahi duymak istemeyecek bir ruh halindeydim ama yine de gitmeliyim en azından içimi dökmeliyim dedim. gider gitmez de "ben artık anne olacağıma inanmıyorum" dedim doktora karşı. O da tabiki pozitif yaklaştı, herşeyin, tüm değerlerimizin çok iyi olduğunu ama tutunamama nedenini net bişekilde belirlemenin güç olduğunu söyledi, ilkinde kısa protokol ikincisinde uzun protokol uygulanmıştı, genetik testimiz de temiz çıkmıştı. eğer üçüncü denemeyi düşünürsek senin dediğin gibi histeroskopi yapılacak rahime kamerayla bakılacak. Aynen ben de senin dediğin gibi bişey çıksın da çözümü bulunsun istiyorum öbür türlü daha zor hiçbir neden yok ama tutunamıyor, insan düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyor. Ama merak etmeyin daha iyiyim kafamdan tamamen çıkarmaya bile çalışıyorum, çocuğa o kadar konsantre oldum ki kendi hayatımı, eşimle evliliğimizin tadını çıkarmayı ihmal ettim açıkçası biraz gezip tozucam, kafayı dinlicem, işime vericem kendimi, ha bebek hasreti dinicek mi hayır ama en azından bi süre unutmam, düşünmemem lazım...Hemen toparlanmalisin anne olmanın en önemli şartı güçlü olmak bence.ilk 2 Denemem ankaradaydi öbürleri antalyada aynı merkez.ayni merkezde devam edeceksen neden tutmadıgi araştırılıyor bizde tekrar rahim filmi istendi genetik tanı ve Rahime kamerayla bakıldı inan bana olumsuz sonuçları alınca birsey çıksinda çaresine bakılsin istiyorsun.tabi hicbirsey çıkmadı doktorum un dediği tamamen şans
canım ne güzel dondurulmuşların var senin, ben inanıyorum o dondurulmuşlarla ikinci denemende hamile kalacaksın sen. vücut dinlenmiş oluyor tutunma daha kolay oluyormuş dondurulmuşlarla. benim malesef dondurulmuşum yokcok şükür degerının yuksek cıkmasına sevındım:) inşallah dahada katlanır Rabbım tamamına erdırsın canım.maşallah ya o kadar gezıb dolaşmışsın olmuş yani maşallah sübhanallah.kızınında arı sokmasına cok uzuldum geçmıs olsun kuzuya.Rabbım nasıp etmedıkten sonra cok koruyalım kendımızı olmuyo işte.Rabbım ıkıncı denememde nasıp eder inşallah.brz topsrlandım sayılır donduurlmuşlar var dıye umutluyum.Allah razı olsun canım Rabbım dualarını kabul etsın.
inşallah canım inşallah dedıyın gıbıdır.senın nıye yok dondurulmuşların? yumurtamı olmuyo yoksa sızmı kalanını dondurtmuyosunuz? bızım hastane ne kadar embrıon olusuyosa 5yıl kendılerı donduruyo hemde fazla fıyat istemeden.canım ne güzel dondurulmuşların var senin, ben inanıyorum o dondurulmuşlarla ikinci denemende hamile kalacaksın sen. vücut dinlenmiş oluyor tutunma daha kolay oluyormuş dondurulmuşlarla. benim malesef dondurulmuşum yokbakalım üçüncü denemeye ne zaman hazır olacağım..?
Cnm olumsuz düşünmek yok önce sen inanacak sın hicbirsey çıkmadan da tutmayabiliyor.hersey kader kısmet benim ikiside 3. Denemede oldu biliyorsun taze dondurulmus lari da kafana takma kızım taze transferi bu da dondurulmus. Sende inşallah benim gibi üçleyenlerden olacaksingeçen merkezimize gittik, toplantı yapılmış, neden tutmadığına dair bizimle konuşmak görüşmek istediler ben merkezin ismini dahi duymak istemeyecek bir ruh halindeydim ama yine de gitmeliyim en azından içimi dökmeliyim dedim. gider gitmez de "ben artık anne olacağıma inanmıyorum" dedim doktora karşı. O da tabiki pozitif yaklaştı, herşeyin, tüm değerlerimizin çok iyi olduğunu ama tutunamama nedenini net bişekilde belirlemenin güç olduğunu söyledi, ilkinde kısa protokol ikincisinde uzun protokol uygulanmıştı, genetik testimiz de temiz çıkmıştı. eğer üçüncü denemeyi düşünürsek senin dediğin gibi histeroskopi yapılacak rahime kamerayla bakılacak. Aynen ben de senin dediğin gibi bişey çıksın da çözümü bulunsun istiyorum öbür türlü daha zor hiçbir neden yok ama tutunamıyor, insan düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyor. Ama merak etmeyin daha iyiyim kafamdan tamamen çıkarmaya bile çalışıyorum, çocuğa o kadar konsantre oldum ki kendi hayatımı, eşimle evliliğimizin tadını çıkarmayı ihmal ettim açıkçası biraz gezip tozucam, kafayı dinlicem, işime vericem kendimi, ha bebek hasreti dinicek mi hayır ama en azından bi süre unutmam, düşünmemem lazım...
evet canım toparlandık dıyoruz ama içim sızlıyo ve aklımda hep -ya olmazsa- var.inşallah Rabbim ol der oluverır inşallah.doktorum eylulde adetın 1.gunu gel dedı yanı eylülde yıne denıcez.hem sevınıyorum hemde cok cok korkuyorum.dondurulmuş embrıyonlarımız var onlarla denıcez doktor cok şaşırdıgını soyledı herseyın cok guzel saglam yerınde oldugunu soyledı ama nıye tutmuyoAmin hepimizin gonlune gore versin Rabbim.Toparlanmana sevindim hazır çocuk yokken eşinle birlikte gez sinemaya git bu zamanların kıymetini bilin Allahım çocuğunuzu kucağıniza verdimi bütün vakitler o minicigin olacak inşallah tedaviye başlayacağında haber et olurmu
cnm onu ben de anlayamıyorum işte 15 yumurta toplandı, 7si istenilen olgunluktaydı ve 4ü döllendi, en iyi ve ona yakın kalitede 2 embriyo transfer edildi. Diğerleri çok kaliteli değildi heralde dondurulmaya ve konulan ikisi de 5. güne bırakılmaya gerek görülmedi, riske girilmek istenmediğinden sanırım. Ama sadece 1 yumurta ile hamile kalan kadınlar biliyorum aslında embriyonun sayısı önemli değil tutunmayacağı varsa tutunmuyor ama en azından dondurulmuşlar iğnesiz, acısız, opusuz sadece transfer işlemi ile daha az stresli tedavi oluyorsun, daha rahat, herşeyi en baştan yapmak zor geliyor açıkçası..ben o yüzden dinlenme aşamasındayım, bebek hasretim depreşene kadar, yeniden o istek, o cesaret gelene kadar bekleyeceğim. ama senin için dua edeceğim. inşallah pozitif diyeceksin burda cnm bana da umut olacaksın.inşallah canım inşallah dedıyın gıbıdır.senın nıye yok dondurulmuşların? yumurtamı olmuyo yoksa sızmı kalanını dondurtmuyosunuz? bızım hastane ne kadar embrıon olusuyosa 5yıl kendılerı donduruyo hemde fazla fıyat istemeden.
cnm benimm inşallah öyle olur, gerçekten harika bir umut örneğisin. bakalım belki de zamanı var ben acele ediyorum, Rabbim biliyor belki zamanını, belki de hazır değilim daha, herşeyin hayırlısı olsun öncelikle. kaç yıllık evlisiniz? biz henüz 2 yılı doldurmadık ama yaşım 29 o yüzden acele ediyorum, bide anne olmak en büyük hayalimdi, sanırım biraz da o yüzden bu konuda sınanıyorum.Cnm olumsuz düşünmek yok önce sen inanacak sın hicbirsey çıkmadan da tutmayabiliyor.hersey kader kısmet benim ikiside 3. Denemede oldu biliyorsun taze dondurulmus lari da kafana takma kızım taze transferi bu da dondurulmus. Sende inşallah benim gibi üçleyenlerden olacaksin
Kızlar benim arkadaşım sadece 1 yumurta üretti vücudu ve onunla 1 kız sahibi oldu ve ben 4. Denemem ve donmus emriyo dan hamilelik oldu lütfen Umudunuzu kayıp etmeyin ben bundan önce dendiğimde baya bir sorun yaşadım ama yine pes etmedim tekrar denedim ne olursa olsun devam edin bırakmayın zor bir durum hem maddi hem manevicnm onu ben de anlayamıyorum işte 15 yumurta toplandı, 7si istenilen olgunluktaydı ve 4ü döllendi, en iyi ve ona yakın kalitede 2 embriyo transfer edildi. Diğerleri çok kaliteli değildi heralde dondurulmaya ve konulan ikisi de 5. güne bırakılmaya gerek görülmedi, riske girilmek istenmediğinden sanırım. Ama sadece 1 yumurta ile hamile kalan kadınlar biliyorum aslında embriyonun sayısı önemli değil tutunmayacağı varsa tutunmuyor ama en azından dondurulmuşlar iğnesiz, acısız, opusuz sadece transfer işlemi ile daha az stresli tedavi oluyorsun, daha rahat, herşeyi en baştan yapmak zor geliyor açıkçası..ben o yüzden dinlenme aşamasındayım, bebek hasretim depreşene kadar, yeniden o istek, o cesaret gelene kadar bekleyeceğim. ama senin için dua edeceğim. inşallah pozitif diyeceksin burda cnm bana da umut olacaksın.
14 senelik evliyim ve çevremde okadar berbat insanlar varki ben biliyorum neler çektiğimi evde tek kaldığım da kendimle konuşmaktan yorgunum bundan önceki denemem de hamile kaldım ama erken doğum bebeğim 3 gün yaşadı kuzum yinede pes etmedim tekrar denedim inşallah bu kez sorunsuz olur diye umutla bekliyorum sizlere yazıyorum ki Umudunuzu kayıp etmeyin zor bir süreç ama değercnm benimm inşallah öyle olur, gerçekten harika bir umut örneğisin. bakalım belki de zamanı var ben acele ediyorum, Rabbim biliyor belki zamanını, belki de hazır değilim daha, herşeyin hayırlısı olsun öncelikle. kaç yıllık evlisiniz? biz henüz 2 yılı doldurmadık ama yaşım 29 o yüzden acele ediyorum, bide anne olmak en büyük hayalimdi, sanırım biraz da o yüzden bu konuda sınanıyorum.
Kızlar benim arkadaşım sadece 1 yumurta üretti vücudu ve onunla 1 kız sahibi oldu ve ben 4. Denemem ve donmus emriyo dan hamilelik oldu lütfen Umudunuzu kayıp etmeyin ben bundan önce dendiğimde baya bir sorun yaşadım ama yine pes etmedim tekrar denedim ne olursa olsun devam edin bırakmayın zor bir durum hem maddi hem manevi
14 senelik evliyim ve çevremde okadar berbat insanlar varki ben biliyorum neler çektiğimi evde tek kaldığım da kendimle konuşmaktan yorgunum bundan önceki denemem de hamile kaldım ama erken doğum bebeğim 3 gün yaşadı kuzum yinede pes etmedim tekrar denedim inşallah bu kez sorunsuz olur diye umutla bekliyorum sizlere yazıyorum ki Umudunuzu kayıp etmeyin zor bir süreç ama değer
Allah razı olsun canım inşallah guzel haber verırım sendende duyarız.evet tutunmayacagı varsa olmuyo.ben tahlıl odasndakı hemşırenın bana tahlıl sonucumu verişini unutamıyorum başı eğik verdi o zaman anladım elime zarfı verdıgınde anladım ve dünya başiıma yıkıldı cok zor Rabbım kolaylık versın hepımıze.evet tutacagından emin olmasamda dondurulmuşların olması beni rahatlatıyo.bndende 24 tane alındı ama 13ü döllendı 10u kaldı . opudan sonra şişdim nefes almkta zorlanıyodum 5 aylık hamıle gıbı gorunuyodu karnım.2ay ertelndı transferim.inşallh bu sefer olur.sende brz dinlen canım ama gecıktırme derım yaş ilerledıkce zorlaşiyomuş.sen nerde yaşiyosun istanbuldaysan bnm doktorum cok iyi.benım iki akrabamı evlat sahıbı yaptı tabıkı Allahın iznıyle.bırının 12 yıllık bırınınde 9 yıllık hasretlerı bıtdı.ve onlara sızın cocugunuz olmaz boşuna ugraşmayın demısler.bu doktor başarmiş Allahın ıznıyle.bizde ondan guvenıyoruz bu doktora.cnm onu ben de anlayamıyorum işte 15 yumurta toplandı, 7si istenilen olgunluktaydı ve 4ü döllendi, en iyi ve ona yakın kalitede 2 embriyo transfer edildi. Diğerleri çok kaliteli değildi heralde dondurulmaya ve konulan ikisi de 5. güne bırakılmaya gerek görülmedi, riske girilmek istenmediğinden sanırım. Ama sadece 1 yumurta ile hamile kalan kadınlar biliyorum aslında embriyonun sayısı önemli değil tutunmayacağı varsa tutunmuyor ama en azından dondurulmuşlar iğnesiz, acısız, opusuz sadece transfer işlemi ile daha az stresli tedavi oluyorsun, daha rahat, herşeyi en baştan yapmak zor geliyor açıkçası..ben o yüzden dinlenme aşamasındayım, bebek hasretim depreşene kadar, yeniden o istek, o cesaret gelene kadar bekleyeceğim. ama senin için dua edeceğim. inşallah pozitif diyeceksin burda cnm bana da umut olacaksın.
sag salim yavrunu kucağına alır büyütürsün inşallah.çok geçmiş olsun yaşadıkların cok zor şeyler cok şukur atlatmişsın inşallah bu sefer yavrunu sagsalım kucagına alır büyütürsun kendıne dıkkat et doktorun dedıklerını yap ılaclarını kullan iyi olucak Allahın ıznıyle.14 senelik evliyim ve çevremde okadar berbat insanlar varki ben biliyorum neler çektiğimi evde tek kaldığım da kendimle konuşmaktan yorgunum bundan önceki denemem de hamile kaldım ama erken doğum bebeğim 3 gün yaşadı kuzum yinede pes etmedim tekrar denedim inşallah bu kez sorunsuz olur diye umutla bekliyorum sizlere yazıyorum ki Umudunuzu kayıp etmeyin zor bir süreç ama değer
Allah razı olsun canım inşallah guzel haber verırım sendende duyarız.evet tutunmayacagı varsa olmuyo.ben tahlıl odasndakı hemşırenın bana tahlıl sonucumu verişini unutamıyorum başı eğik verdi o zaman anladım elime zarfı verdıgınde anladım ve dünya başiıma yıkıldı cok zor Rabbım kolaylık versın hepımıze.evet tutacagından emin olmasamda dondurulmuşların olması beni rahatlatıyo.bndende 24 tane alındı ama 13ü döllendı 10u kaldı . opudan sonra şişdim nefes almkta zorlanıyodum 5 aylık hamıle gıbı gorunuyodu karnım.2ay ertelndı transferim.inşallh bu sefer olur.sende brz dinlen canım ama gecıktırme derım yaş ilerledıkce zorlaşiyomuş.sen nerde yaşiyosun istanbuldaysan bnm doktorum cok iyi.benım iki akrabamı evlat sahıbı yaptı tabıkı Allahın iznıyle.bırının 12 yıllık bırınınde 9 yıllık hasretlerı bıtdı.ve onlara sızın cocugunuz olmaz boşuna ugraşmayın demısler.bu doktor başarmiş Allahın ıznıyle.bizde ondan guvenıyoruz bu doktora.
ismi-ümit özekiciCanim doktorun ismini verirmisin
he bide bu hastane kendılerı fazla ücret istemeden 5 yıl donduruyo fazla embrıyon varsa.bazı hastaneler bılmem bu kadar verın gerı kalanını donduralım dıyomuşta ondan soylıyım aklında olsun.Allah razı olsun canım inşallah guzel haber verırım sendende duyarız.evet tutunmayacagı varsa olmuyo.ben tahlıl odasndakı hemşırenın bana tahlıl sonucumu verişini unutamıyorum başı eğik verdi o zaman anladım elime zarfı verdıgınde anladım ve dünya başiıma yıkıldı cok zor Rabbım kolaylık versın hepımıze.evet tutacagından emin olmasamda dondurulmuşların olması beni rahatlatıyo.bndende 24 tane alındı ama 13ü döllendı 10u kaldı . opudan sonra şişdim nefes almkta zorlanıyodum 5 aylık hamıle gıbı gorunuyodu karnım.2ay ertelndı transferim.inşallh bu sefer olur.sende brz dinlen canım ama gecıktırme derım yaş ilerledıkce zorlaşiyomuş.sen nerde yaşiyosun istanbuldaysan bnm doktorum cok iyi.benım iki akrabamı evlat sahıbı yaptı tabıkı Allahın iznıyle.bırının 12 yıllık bırınınde 9 yıllık hasretlerı bıtdı.ve onlara sızın cocugunuz olmaz boşuna ugraşmayın demısler.bu doktor başarmiş Allahın ıznıyle.bizde ondan guvenıyoruz bu doktora.
cnm hangi hastahane? -ümit özekici ismini arattım maltepe çıktı, ben avrupa yakasında oturuyorum, önceki merkezim mecidiyeköydeydi, onun bile uzak olduğunu düşündüm, eğer değiştirmeye karar verirsem ki şuan hala düşünüyorum hatta düşünmeyi erteliyorum zamanı gelince, yakınlarda bi yer olmasını istiyorum ben özellikle transferden sonra rahat gideyim eve diye ama yine de bilemeyiz gerçekten çok iyise ve olacaksa Çin'e bile giderim tabiki :)Allah razı olsun canım inşallah guzel haber verırım sendende duyarız.evet tutunmayacagı varsa olmuyo.ben tahlıl odasndakı hemşırenın bana tahlıl sonucumu verişini unutamıyorum başı eğik verdi o zaman anladım elime zarfı verdıgınde anladım ve dünya başiıma yıkıldı cok zor Rabbım kolaylık versın hepımıze.evet tutacagından emin olmasamda dondurulmuşların olması beni rahatlatıyo.bndende 24 tane alındı ama 13ü döllendı 10u kaldı . opudan sonra şişdim nefes almkta zorlanıyodum 5 aylık hamıle gıbı gorunuyodu karnım.2ay ertelndı transferim.inşallh bu sefer olur.sende brz dinlen canım ama gecıktırme derım yaş ilerledıkce zorlaşiyomuş.sen nerde yaşiyosun istanbuldaysan bnm doktorum cok iyi.benım iki akrabamı evlat sahıbı yaptı tabıkı Allahın iznıyle.bırının 12 yıllık bırınınde 9 yıllık hasretlerı bıtdı.ve onlara sızın cocugunuz olmaz boşuna ugraşmayın demısler.bu doktor başarmiş Allahın ıznıyle.bizde ondan guvenıyoruz bu doktora.
neler hissettiklerini, hayal kırıklıklarıni, yorgunluklarini, endişelerini, korkularını.cnm benimm inşallah öyle olur, gerçekten harika bir umut örneğisin. bakalım belki de zamanı var ben acele ediyorum, Rabbim biliyor belki zamanını, belki de hazır değilim daha, herşeyin hayırlısı olsun öncelikle. kaç yıllık evlisiniz? biz henüz 2 yılı doldurmadık ama yaşım 29 o yüzden acele ediyorum, bide anne olmak en büyük hayalimdi, sanırım biraz da o yüzden bu konuda sınanıyorum.
Inşallah Rabbım bu sefer nasip etmiştir. Canım unutma tevekkül den başka elimizden birsey gelmiyor.Allaha Sığın bol dualarla inanarak tedavini ol hayırlı haberlerini alırız inşallah. Biz keseyi görmüştük biliyorsun haftaya kısmet olursa kalp atışı için gideceğiz. Sanada bu anlar nasip olur insallahevet canım toparlandık dıyoruz ama içim sızlıyo ve aklımda hep -ya olmazsa- var.inşallah Rabbim ol der oluverır inşallah.doktorum eylulde adetın 1.gunu gel dedı yanı eylülde yıne denıcez.hem sevınıyorum hemde cok cok korkuyorum.dondurulmuş embrıyonlarımız var onlarla denıcez doktor cok şaşırdıgını soyledı herseyın cok guzel saglam yerınde oldugunu soyledı ama nıye tutmuyoRabbım nasıp eder inşallah tez vakıtte bana ve benım gıbı butun ısteyenlere.senın nası gıdıyo canım ne zaman baktırmaya gıdıceksın
evet canım doktor hem maltepede hemde mecıdıyeköyde çalışıyo çevre hastanesınde.geçen tüp bebek yaptıran akrabamzn bırıyle konustum da hic kasmamış kendını hatta namazlarını bıle kılıyomuş bende cok dert etmısdım yolda araba da cok sallanırım dıye ama tutacaksa qondolada bınsek tutar yanı :) sıkma canını brz toparlan yaptırırsın maddı olarakta yoruluyo ınsan Rabbım hayırlısıyla nasıp etsın inşallah tez vakitte.bol dua edelim Rabbım hepımıze guzel ahlaklı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.cnm hangi hastahane? -ümit özekici ismini arattım maltepe çıktı, ben avrupa yakasında oturuyorum, önceki merkezim mecidiyeköydeydi, onun bile uzak olduğunu düşündüm, eğer değiştirmeye karar verirsem ki şuan hala düşünüyorum hatta düşünmeyi erteliyorum zamanı gelince, yakınlarda bi yer olmasını istiyorum ben özellikle transferden sonra rahat gideyim eve diye ama yine de bilemeyiz gerçekten çok iyise ve olacaksa Çin'e bile giderim tabiki
maşhallah sübhanallah inşallah kalp atişlarını da duyarsın arkadaşım.cok sevınıyorum senın adına cok mutlu oluyorum umut verıyosun bana.inşallah Rabbım banada yaşatır o duyguları.ben sevdiğime de zor kavuştum ama sonu cok guzel oldu inşallah bu seferde yavruma da oyle kavusurum.dualarında unutma bızı:) kendıne ıyı bak ...Inşallah Rabbım bu sefer nasip etmiştir. Canım unutma tevekkül den başka elimizden birsey gelmiyor.Allaha Sığın bol dualarla inanarak tedavini ol hayırlı haberlerini alırız inşallah. Biz keseyi görmüştük biliyorsun haftaya kısmet olursa kalp atışı için gideceğiz. Sanada bu anlar nasip olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?