cnm umarım aynı senin gibi 3. denemede kavuşurum bebişime, geçen rüyamda gördüm bilinçaltı sanırım erkek bebeğimiz var eşimle su içirmeye çalışıyoruz, akça pakça az bi açık renk saçı var minnacık oyuncak bebk gibi bişey, ama bize tepkileri, hareket etmeye çalışmaları o kadar tatlı, güzeldi ki sanki gerçekten yaşamış gibiydim, ama bi yandan rüya olduğunun farkındaydım, umarım rüyada kalmaz bir gün gerçek olur bunlar ve bende yazarım sana ve winnye mucizem gerçek oldu diye, umarım winnynin de olur aynı şekilde ki olacak onun zaten ben eminimneler hissettiklerini, hayal kırıklıklarıni, yorgunluklarini, endişelerini, korkularını.
... ve daha tarif edilemeyecek duygularını fazlasıyla anlıyorum çünkü hepsini yaşadım. Hiç bir söz yavrunu kucağına alana kadar seni teselli etmeyecek biliyorum.o yüzden sorularını cevaplayayim 22 yaşında evlendim 1 yıl çocuk istemedik.evliligimizin 2 yılı bittiğinde tedaviye başladık 10 ayda 3 kez denedim 4 yıl olmadan da kızım oldu 2 ay sonra 10 yılı dolduracagiz insallah.panik yapma yaşın genç daha. benim bu dondurulmus biliyorsun geçen yıl donduruldugunda 31 yaşındaydım.umarim canım evladını biran önce Kucağına alıp huzura kavusursun
evet cnm araba alcaktım kendime, tatile gitcektik, erteledik tedavi için değer diyorum tabiki sonunda kavuşacaksam ama olmayınca da bozuluyo insan, 10 günlük bir ev hapsinin ardından, bayramın ilk günü herkes tatildeyken, sevdikleriyle yanyana mutlu mesut eğlenirken, ben aldığım negatif haberle yıkıldım, etkilenmemek mümkün mü? ben işin maddiyatında da değilim allah verdiği sürece ben de çalışır kazanır tedavimi olurum ama manevi olarak da çok etkileniyor insan, bir de sağlık boyutu var, aldığımız hormonların vücudumuzu etkilediğini düşünüyorum, tüp bebekten beri tuhaf hissediyorum kendimi bilmiyorum belki de bana öyle geliyor ama muhakkak ilaçların bir etkisi olacaktır. Allahım yanımızda olsun şimdi şöyle düşünüyorum; zamanı var, şimdi değil demekki, bu şekilde rahatlatıyorum kendimi. Bu arada haklısın ben de 3. tedavimde bu denli kasmicam kendimi, tutmazsa hep kendimi suçlarım niye dışarı çıktım niye gezdim diye eve hapsetmiştim kendimi, sürekli yatmıyordum ama endişeliydim her hareketimden, ama görüyorum ki rahat olmak, stressiz olmak şansı artırıyor, zaten hastanedeki 2 saatlik dinlenme süresi bile yeterliymiş aslında.evet canım doktor hem maltepede hemde mecıdıyeköyde çalışıyo çevre hastanesınde.geçen tüp bebek yaptıran akrabamzn bırıyle konustum da hic kasmamış kendını hatta namazlarını bıle kılıyomuş bende cok dert etmısdım yolda araba da cok sallanırım dıye ama tutacaksa qondolada bınsek tutar yanısıkma canını brz toparlan yaptırırsın maddı olarakta yoruluyo ınsan Rabbım hayırlısıyla nasıp etsın inşallah tez vakitte.bol dua edelim Rabbım hepımıze guzel ahlaklı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bende aynısını yaşadım canım 27sı negatıf sonucumu öğrendım 28i bayram kalabalık kafamı dınleyemedım.hormonların cok buyuk etkısı var ben eşimin elini tutamıyodum ellerımden ayaklarımdan ateş çıkıyodu sankı gece sabaha serin yer arıyodum duygusal anlamdada depresyona gırdım eşimi bile görecek gözüm yoktu ve hep başim döndu tansiyonum düşüyodu ara ara şimdide dönüyo başım.maddı manavı zorlukları cok Allah hepımıze kolaylık versın.evet cnm araba alcaktım kendime, tatile gitcektik, erteledik tedavi için değer diyorum tabiki sonunda kavuşacaksam ama olmayınca da bozuluyo insan, 10 günlük bir ev hapsinin ardından, bayramın ilk günü herkes tatildeyken, sevdikleriyle yanyana mutlu mesut eğlenirken, ben aldığım negatif haberle yıkıldım, etkilenmemek mümkün mü? ben işin maddiyatında da değilim allah verdiği sürece ben de çalışır kazanır tedavimi olurum ama manevi olarak da çok etkileniyor insan, bir de sağlık boyutu var, aldığımız hormonların vücudumuzu etkilediğini düşünüyorum, tüp bebekten beri tuhaf hissediyorum kendimi bilmiyorum belki de bana öyle geliyor ama muhakkak ilaçların bir etkisi olacaktır. Allahım yanımızda olsun şimdi şöyle düşünüyorum; zamanı var, şimdi değil demekki, bu şekilde rahatlatıyorum kendimi. Bu arada haklısın ben de 3. tedavimde bu denli kasmicam kendimi, tutmazsa hep kendimi suçlarım niye dışarı çıktım niye gezdim diye eve hapsetmiştim kendimi, sürekli yatmıyordum ama endişeliydim her hareketimden, ama görüyorum ki rahat olmak, stressiz olmak şansı artırıyor, zaten hastanedeki 2 saatlik dinlenme süresi bile yeterliymiş aslında.
rüyan cok güzelmiş Rabbım tez vakıtte yaşatır bızede inşallah.inşallah güzel haberlerımızı duyururuz sıkma canını.cnm umarım aynı senin gibi 3. denemede kavuşurum bebişime, geçen rüyamda gördüm bilinçaltı sanırım erkek bebeğimiz var eşimle su içirmeye çalışıyoruz, akça pakça az bi açık renk saçı var minnacık oyuncak bebk gibi bişey, ama bize tepkileri, hareket etmeye çalışmaları o kadar tatlı, güzeldi ki sanki gerçekten yaşamış gibiydim, ama bi yandan rüya olduğunun farkındaydım, umarım rüyada kalmaz bir gün gerçek olur bunlar ve bende yazarım sana ve winnye mucizem gerçek oldu diye, umarım winnynin de olur aynı şekilde ki olacak onun zaten ben eminim
Cnm çok güzel bir rüya Rabbım rüyani gerçeğe dönüştürür inşallah. Ikınizde bebeklerinize kavuşacaksiniz Allahın izniylecnm umarım aynı senin gibi 3. denemede kavuşurum bebişime, geçen rüyamda gördüm bilinçaltı sanırım erkek bebeğimiz var eşimle su içirmeye çalışıyoruz, akça pakça az bi açık renk saçı var minnacık oyuncak bebk gibi bişey, ama bize tepkileri, hareket etmeye çalışmaları o kadar tatlı, güzeldi ki sanki gerçekten yaşamış gibiydim, ama bi yandan rüya olduğunun farkındaydım, umarım rüyada kalmaz bir gün gerçek olur bunlar ve bende yazarım sana ve winnye mucizem gerçek oldu diye, umarım winnynin de olur aynı şekilde ki olacak onun zaten ben eminim
Korkma canım benmde hiçbir belirtim olmadı ama çok şükür hamileyim :) içini ferah tut dualarım seninle :)Banada dua edin ilk denemem transfer sonrası 4. günümdeyim belirtim falan yok o yüzden çok korkuyorum
Cnm bende ümit hocanın hastasıyım çok iyi bir doktor Rabbim ondan razı olsun hiç düşünmeden git derimcnm hangi hastahane? -ümit özekici ismini arattım maltepe çıktı, ben avrupa yakasında oturuyorum, önceki merkezim mecidiyeköydeydi, onun bile uzak olduğunu düşündüm, eğer değiştirmeye karar verirsem ki şuan hala düşünüyorum hatta düşünmeyi erteliyorum zamanı gelince, yakınlarda bi yer olmasını istiyorum ben özellikle transferden sonra rahat gideyim eve diye ama yine de bilemeyiz gerçekten çok iyise ve olacaksa Çin'e bile giderim tabiki :)
Antalyada hangi merkezde yaptırdınız?Hemen toparlanmalisin anne olmanın en önemli şartı güçlü olmak bence.ilk 2 Denemem ankaradaydi öbürleri antalyada aynı merkez.ayni merkezde devam edeceksen neden tutmadıgi araştırılıyor bizde tekrar rahim filmi istendi genetik tanı ve Rahime kamerayla bakıldı inan bana olumsuz sonuçları alınca birsey çıksinda çaresine bakılsin istiyorsun.tabi hicbirsey çıkmadı doktorum un dediği tamamen şans
Antalya tup bebekte Kemal Ozgur Bey.Bana ugurlu geldi darısı sana inşallahAntalyada hangi merkezde yaptırdınız?
Benim mete beyle 2. Denemem inş gerek kalmaz kemal beyeAntalya tup bebekte Kemal Ozgur Bey.Bana ugurlu geldi darısı sana inşallah
banada bugün yapıldı transfer beraber geçiririz artık bu süreci hayırlısyla iyi sonuçlar alırızBugun transfer yapildi bana lutfen ilk gunde nelerr yaptiniz yardimci olurmusunuz...
Ayy cnm cok sevindim yanimda birinin olduguna.ilk gunun nasil gecti neler yaptin anlatirmisin.benim sabah 10:00 da aldilar transfer icin zaten kisa surdu transfer islemi.1 tane emriyo yerlestirdiler.odaya geldigimde 10:17 diydi.hemsire cok sikisiksan 30 dk sonra gidebilirsin wc dedi.ben kalmak istemedim .45 dk zor dayandim. Sonrasinda 2,5 saat hic kipirdamadan yattim.onemli olan ilk 30 dk mis bilmiyorum.sonra eve geldik arabayla yemek ve wc haricinde hic kalkmadm.belimde ve kadiklarimda hep bi agri var bilmiyorum gaz agrisimi cozemedim.banada bugün yapıldı transfer beraber geçiririz artık bu süreci hayırlısyla iyi sonuçlar alırız
benide öğleden sonra 2 gibi aldılar dediğin gibi çok kısa sürdü 30 dk sonra geldim ama ben hiç kalkmadım yerimden eşim saolsun sürgü verdi 1,5 saat yattım sonra çıktık hastaneden eve gelincede tuvalt ve yemek hariç kalkmadm hiç halada yatıyorum :) banada 2 embriyo transfer edildi benmde kasık ağrım var aynen gaz sancısıımı çözemedimAyy cnm cok sevindim yanimda birinin olduguna.ilk gunun nasil gecti neler yaptin anlatirmisin.benim sabah 10:00 da aldilar transfer icin zaten kisa surdu transfer islemi.1 tane emriyo yerlestirdiler.odaya geldigimde 10:17 diydi.hemsire cok sikisiksan 30 dk sonra gidebilirsin wc dedi.ben kalmak istemedim .45 dk zor dayandim. Sonrasinda 2,5 saat hic kipirdamadan yattim.onemli olan ilk 30 dk mis bilmiyorum.sonra eve geldik arabayla yemek ve wc haricinde hic kalkmadm.belimde ve kadiklarimda hep bi agri var bilmiyorum gaz agrisimi cozemedim.
Ilk denemen mi?bende iki tane istedim yapmadilar.prosedur boyleymis.benide öğleden sonra 2 gibi aldılar dediğin gibi çok kısa sürdü 30 dk sonra geldim ama ben hiç kalkmadım yerimden eşim saolsun sürgü verdi 1,5 saat yattım sonra çıktık hastaneden eve gelincede tuvalt ve yemek hariç kalkmadm hiç halada yatıyorum :) banada 2 embriyo transfer edildi benmde kasık ağrım var aynen gaz sancısıımı çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?