tüp bebek transferi sonrası yaşananlar!!!

cnm umarım aynı senin gibi 3. denemede kavuşurum bebişime, geçen rüyamda gördüm bilinçaltı sanırım erkek bebeğimiz var eşimle su içirmeye çalışıyoruz, akça pakça az bi açık renk saçı var minnacık oyuncak bebk gibi bişey, ama bize tepkileri, hareket etmeye çalışmaları o kadar tatlı, güzeldi ki sanki gerçekten yaşamış gibiydim, ama bi yandan rüya olduğunun farkındaydım, umarım rüyada kalmaz bir gün gerçek olur bunlar ve bende yazarım sana ve winnye mucizem gerçek oldu diye, umarım winnynin de olur aynı şekilde ki olacak onun zaten ben eminim

evet cnm araba alcaktım kendime, tatile gitcektik, erteledik tedavi için değer diyorum tabiki sonunda kavuşacaksam ama olmayınca da bozuluyo insan, 10 günlük bir ev hapsinin ardından, bayramın ilk günü herkes tatildeyken, sevdikleriyle yanyana mutlu mesut eğlenirken, ben aldığım negatif haberle yıkıldım, etkilenmemek mümkün mü? ben işin maddiyatında da değilim allah verdiği sürece ben de çalışır kazanır tedavimi olurum ama manevi olarak da çok etkileniyor insan, bir de sağlık boyutu var, aldığımız hormonların vücudumuzu etkilediğini düşünüyorum, tüp bebekten beri tuhaf hissediyorum kendimi bilmiyorum belki de bana öyle geliyor ama muhakkak ilaçların bir etkisi olacaktır. Allahım yanımızda olsun şimdi şöyle düşünüyorum; zamanı var, şimdi değil demekki, bu şekilde rahatlatıyorum kendimi. Bu arada haklısın ben de 3. tedavimde bu denli kasmicam kendimi, tutmazsa hep kendimi suçlarım niye dışarı çıktım niye gezdim diye eve hapsetmiştim kendimi, sürekli yatmıyordum ama endişeliydim her hareketimden, ama görüyorum ki rahat olmak, stressiz olmak şansı artırıyor, zaten hastanedeki 2 saatlik dinlenme süresi bile yeterliymiş aslında.

bende aynısını yaşadım canım 27sı negatıf sonucumu öğrendım 28i bayram kalabalık kafamı dınleyemedım.hormonların cok buyuk etkısı var ben eşimin elini tutamıyodum ellerımden ayaklarımdan ateş çıkıyodu sankı gece sabaha serin yer arıyodum duygusal anlamdada depresyona gırdım eşimi bile görecek gözüm yoktu ve hep başim döndu tansiyonum düşüyodu ara ara şimdide dönüyo başım.maddı manavı zorlukları cok Allah hepımıze kolaylık versın.

rüyan cok güzelmiş Rabbım tez vakıtte yaşatır bızede inşallah.inşallah güzel haberlerımızı duyururuz sıkma canını.

Cnm çok güzel bir rüya Rabbım rüyani gerçeğe dönüştürür inşallah. Ikınizde bebeklerinize kavuşacaksiniz Allahın izniyle

Ayy inşallah dediğin gibi olur haftaya bugün test tarihim beklemek çok zor gerçekten Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .. İlk denemenmiydi senin

merhaba kızlar ben 2010 da tüp bebekle 3.denemede hamile kaldım ve 1 oğlum oldu
3 yaşını doldurdu ve şimdi 2. bebeğimin olmasını istiyorm ama korkuyorm hemen tutar mı diye ilk çocuk olunca 2.si çabuk tutar diyolar bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba...

Cnm bende ümit hocanın hastasıyım çok iyi bir doktor Rabbim ondan razı olsun hiç düşünmeden git derim

merhaba arkadaşlar bizimde 4. tüp bebek denememiz şuan ve transferimin 2. günündeyim benim de şuan hiç belirtim yok kendimi çok dinlememeye çalışıyorum iki güzel embriyo transferimiz oldu umarım güzel haberler alırız.

Antalyada hangi merkezde yaptırdınız?

banada bugün yapıldı transfer beraber geçiririz artık bu süreci hayırlısyla iyi sonuçlar alırız
Ayy cnm cok sevindim yanimda birinin olduguna.ilk gunun nasil gecti neler yaptin anlatirmisin.benim sabah 10:00 da aldilar transfer icin zaten kisa surdu transfer islemi.1 tane emriyo yerlestirdiler.odaya geldigimde 10:17 diydi.hemsire cok sikisiksan 30 dk sonra gidebilirsin wc dedi.ben kalmak istemedim .45 dk zor dayandim. Sonrasinda 2,5 saat hic kipirdamadan yattim.onemli olan ilk 30 dk mis bilmiyorum.sonra eve geldik arabayla yemek ve wc haricinde hic kalkmadm.belimde ve kadiklarimda hep bi agri var bilmiyorum gaz agrisimi cozemedim.

benide öğleden sonra 2 gibi aldılar dediğin gibi çok kısa sürdü 30 dk sonra geldim ama ben hiç kalkmadım yerimden eşim saolsun sürgü verdi 1,5 saat yattım sonra çıktık hastaneden eve gelincede tuvalt ve yemek hariç kalkmadm hiç halada yatıyorum :) banada 2 embriyo transfer edildi benmde kasık ağrım var aynen gaz sancısıımı çözemedim

Ilk denemen mi?bende iki tane istedim yapmadilar.prosedur boyleymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…