Tüp bebek transferi

Gosle

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
49
28
88
Merhabalar 12 nisan da tüp bebek transfer işlemim gerçekleştirilecek çok heyecanlıyım tavsiye ve önerileriniz bekliyorum

Ne güzel en güzel aşamaya gelmişsiniz sizde bende muhtemelen 15 Nisan gibi transfer oluyorum sağlıkla tutunsunlar bebişler

Merhabalar 12 nisan da tüp bebek transfer işlemim gerçekleştirilecek çok heyecanlıyım tavsiye ve önerileriniz bekliyorum

canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. yapman gereken özel birşey yok ama beslenmene dikkat ederek süreci destekleyebilirsin tabi. onun dışında bol dua :)

transferden sonra birçok şeye dikkat etmen gerekecek ama. Doktorun da mutlaka söyler ilk iki üç gün yatman lazım. Banyo yapamıyorsun hemen, yapsan da neredeyse soğuk suda yapman gerekiyor. Ağır kaldırmak uzun süre yürümek ev işi yasak. Kendine bir hafta ver sakin sakin takıl.

O süreçten geçmiş ve şimdi ikiz bekleyen biri olarak heyecanını o kadariyi anlıyorum ki, inşallah en güzel sonuçlar en güzel şekilde gerçekleşir. şimdiden hayırlı olsun.

ilk tecrüben mi bu arada?

Ne güzel en güzel aşamaya gelmişsiniz sizde bende muhtemelen 15 Nisan gibi transfer oluyorum sağlıkla tutunsunlar bebişler
İnşllh sizin de sağlıkla tutunsun bebişleriniz sağlıkla kucağımıza alalım

Evet ilk denemem 2 embriyo transfer edilecek çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi bizlere de dua edin inşllh

Evet ilk denemem 2 embriyo transfer edilecek çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi bizlere de dua edin inşllh

maşallah yaa ne güzel :) nasıl kıpır kıpırdır için şimdi :)

ben pkosluydum olmuyodu iki senedir maalesef. bir çok yol denedik aşılama filan hiç yapamadık yumurtalıklarım ani tepki verdiği için. direkt tüpbebek yapıldı. siz neden tüp bebeğe karar verdiniz özel değilse?

Gerçekten içim kıpır kıpır :) çikolata kistim var doktorum aşılamanın zaman kaybı olacağını direkt tüp bebek tedavisine başlamamız gerektiğini söyledi

doğru söylemiş. benimki de demişti ben acele ettiği için kızıp inatla aşılama diye tutturmuştum. sonra aşılama ilaçlarını kullanınca az daha ohss oluşuyordu. boşu boşuna 3 ay kaybettirdi bana inadım. inşallah sen güzel sonuç alırsın kuzum.

Amin inşllh güzel haberleri de sizlerle paylaşmak nasip olur

Merhaba, benimde 12nisanda transfer olacak inş beraber alırız güzel haberi. Ben 2 yıllık evliyim eşim azospermi bende de hormon bozukluğu, yumurta rezervi düşüklüğü ve myom vardı. Geçen temmuzda embriyo dondurduk, 1tane çıktı. Eylülde açık ameliyat oldum myomları aldırdım, şimdi toparlayınca transfere karar verdik iğne ve ilaçlara başladık ... Bakalım ne olacak Allahım hepimizin yüzüne gülsün

Heyecanli bı süreç bekliyor sizi olacağına inanin ve hep güzel düşünün ya tutmazsa ne yaparm düşüncesine girmeyin bol bol dua edin 10 ekimdi trasnfer günüm hayatımda boyunca hiç unutmayacağım gündür yavrum yerine giderken güldüm dualar ettim rabbim hakediyorsam emanetine sahip olacaksam hayırlı bı evlatsa gönder bana dedim 3 tane kondu birisi parlıyordu ultrasonda o şimdi benimle sanırım. Allah'ım sizede nasip etsin inşallah trasnferden sonraki süreci güzel geçirin sürekli yatmayn taze kabak çekirdeği ve ananas tüketmistm ben tavsiye ederim.

Bilmiyorumki Nasıl uygun görürlerse onu koyacaklar benim 19 nisana. Transfer olacakmış benim hayırlısı olsun halkımızda inşallah emekler boşa gitmez

Merhaba bayanlar. Benimde yarın donmuş transferim var nasipse. Bi kızım var yine tüp bebek üç yaşında..ama sanki o yollardan geçmemiş gb yine stresli ve heyecanlıyım

15 nisana kadar inşallah hepsi 1. kalite gider . Benim suan 8 tane embriyo var 4 tanesi 1. kalite imiş

Transferi bugün olanlar vardı . Nasıl geçti acaba ağrı acı durumu hakkında bilgi verebilirler mi?

Ayyyy ne güzel transferimi oldum geldim evimi yatıorum sizde durum nedir?

Bi idrara o kdr sıkışık olmak beni strese soktu. Haricinde çok güzel duygular. Bide progestan iğnenin etkisi kurdeşen le uğraşıyorum. Nasip bakalım.

Bi idrara o kdr sıkışık olmak beni strese soktu. Haricinde çok güzel duygular. Bide progestan iğnenin etkisi kurdeşen le uğraşıyorum. Nasip bakalım.
Ben vajinal olarak kullanıorum bi sıkıntı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…