Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5.gün desem abartmış olur muyumArkadaşlar 3 gün önce transferim yapıldı.Ve bu bekleme süreci insanı çok yoruyor.Ve evde erken gebelik testi var yapıp yapmamak arasındayım ?
5.gün embriyo transferi yapılmıştı.
Sizler hiç erkenden yaptınız mı?
Transfer günü hariç 6.gün başladım coook hafif çıktı. Ama catlatmanin etkisi miydi 6. Günde çıkan gebelikmiydi bilmiyorum sonra her gün devam ettim.Arkadaşlar 3 gün önce transferim yapıldı.Ve bu bekleme süreci insanı çok yoruyor.Ve evde erken gebelik testi var yapıp yapmamak arasındayım ?
Peki sonuç hergün süreç nasıl ilerledi ?Transfer günü hariç 6.gün başladım coook hafif çıktı. Ama catlatmanin etkisi miydi 6. Günde çıkan gebelikmiydi bilmiyorum sonra her gün devam ettim.
Pozitif oldu. Her gün gördüm çizgiyi tabi 8.9.günler çok daha netti. Hemşireyle konustugumda 6.gün çıkan pozitifin iğneden kaynaklı olabilecegini soylemisti. Tedavinin basinda karar vermiştim her sabah bir test yapmayaPeki sonuç hergün süreç nasıl ilerledi ?![]()
Bende öyle yapmıştım ama daha çok erken negatif çıkabilir ben 4.günü çok hafif gözle zor görülen bir çizgi görmüştüm erken gebelik testinde sonrasında koyulaştı Benim gebeliğim sağlıklı ilerlemedi tabi ama haftaya ki transferimde ben yine 3.günden itibaren test yapmaya başlayacağım, senin gibi kendimi hazırlıyorum öyleTranferimden sonra 3. Gün test yaptım negatif
4.Gün test yaptım Negatif
Yapmaya devam edeceğim beklemektense hergün test yapmak biraz daha sonuca hazırlıyor gibi geliyor.Son gün üzüleceğime bu süre boyunca gerçeklerle yüzleşme beni daha iyi hissettiriyor kızlar![]()
3 gün çok erken test yapmak için ben 7. Gün erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı üzülüp ağladım 12. Gün 24 çıktı sonra düştü .Arkadaşlar 3 gün önce transferim yapıldı.Ve bu bekleme süreci insanı çok yoruyor.Ve evde erken gebelik testi var yapıp yapmamak arasındayım ?
Yaa bende ağladım hakkımızda hayırlısı vaktini bekliyoruz demek ki3 gün çok erken test yapmak için ben 7. Gün erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı üzülüp ağladım 12. Gün 24 çıktı sonra düştü .
Evet var hayırlı olsun, 5. Günde bile bu kadar çıktıysa çok iyi benim 7. Günümde çıkmadı,Evet kızlar düzenli olarak test yaptığımı söylemiştim 3.gününden itibaren nerdeyse ruh hastası gibi test yapıyorum.Ayın 1 de saat 16:00 da transferim oldu.Bugün ayın 6 su ve sabah saat 08:00 da test yaptım.
Sanki çokkk hafif bir şey gördüm gibi yada görmek istedim bilmiyorum.Şimdi resmî paylaşıyorum.Yorumlarınızı Bekliyorum.
İnşallahEvet var hayırlı olsun, 5. Günde bile bu kadar çıktıysa çok iyi benim 7. Günümde çıkmadı,
Çift çizgi belli maşallahEvet kızlar düzenli olarak test yaptığımı söylemiştim 3.gününden itibaren nerdeyse ruh hastası gibi test yapıyorum.Ayın 1 de saat 16:00 da transferim oldu.Bugün ayın 6 su ve sabah saat 08:00 da test yaptım.
Sanki çokkk hafif bir şey gördüm gibi yada görmek istedim bilmiyorum.Şimdi resmî paylaşıyorum.Yorumlarınızı Bekliyorum.
Ne güzel maşallahBugün ayın 7 si transfer ayın 1 de yapılmıştı.İki Farklı görsel paylaşacağım.Bugün 2 tane farklı test yaptım.Artık daha rahat seçilebiliyor diye düşünüyorum![]()